Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

p.ady 17-07-07 20:01

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 996549)
ahhh, faimoasa capra din '73 parca..data la Remat pt 30mil....in contul unui Logan de *** ..ai pus poze cu ea intr-adevar anul trecut..am sunat atunci...dar degeaba..e scumpa..1.000Eu fara nici un act :???: :rolleyes2

da..si are motor neomologat de sierra pe injectie..:(

Apropo de motor neomologat....m-ai obosit degeaba la telefon si vad ca mi-am irosit timpul cu tine, Omule, este omologat, acte in regula, motorul de Sierra pe injectie este trecut in Cartea de Identitate si Talon.Ve vrei mai mult?ai auzit numai si nu ai mai inteles!:twisted:

p.ady 17-07-07 20:03

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1002595)
Apropo de motor neomologat....m-ai obosit degeaba la telefon si vad ca mi-am irosit timpul cu tine, Omule, este omologat, acte in regula, motorul de Sierra pe injectie este trecut in Cartea de Identitate si Talon.Ve vrei mai mult?ai auzit numai si nu ai mai inteles!:twisted:

Nota bene: se adreseaza distinsului florin_cars

Silencer Power 17-07-07 20:51

Se pare ca am fost descoperiti... ABANDON SHIP!!!! :)))

florin_cars 17-07-07 20:53

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1002595)

u esti dus rau frate..eu n-am vorbit niciodata cu tine..deci nu stiu cu cine ti-ai irosit timpul....:lol:
asta am auzit k e mot de Sierra perfuzat..neomologat ..:)
a fost greseala se pare...oricum..nu mai intra la categoria retro cu acel motor..pt cei ce erau interesati de asa ceva:wink:

florin_cars 17-07-07 20:57

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1002600)
Nota bene: se adreseaza distinsului florin_cars

asta-i pt cei ca tine care nu stiu ce/cui scriu..sau ce? :lol:

cum naiba sa dai Quote la textul scris de cineva..apoi Quote la textul tau..si sa mai precizezi k e pt cel caruia i-ai dat Quote prima oara :oops: :lol:

oricum e lovita capra ta..stanga fata, aripa, capota, far, bara de aia nici n-o mai ai..ce mai conteaza ce mot are cat timp e trosnita si la 1.400Euro..sau 1.500 cat mai ceri prin alte locuri?
asta era toata treaba ...nu am nimic personal cu tine..initial si eu eram interesat de ea...nu ma intereseaza sa ti-o desconsider k n-am ce cashtiga, am zis doar ce am auzit....

Succes la vanzare...

p.ady 17-07-07 22:38

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1002674)
asta-i pt cei ca tine care nu stiu ce/cui scriu..sau ce? :lol:

cum naiba sa dai Quote la textul scris de cineva..apoi Quote la textul tau..si sa mai precizezi k e pt cel caruia i-ai dat Quote prima oara :oops: :lol:

oricum e lovita capra ta..stanga fata, aripa, capota, far, bara de aia nici n-o mai ai..ce mai conteaza ce mot are cat timp e trosnita si la 1.400Euro..sau 1.500 cat mai ceri prin alte locuri?
asta era toata treaba ...nu am nimic personal cu tine..initial si eu eram interesat de ea...nu ma intereseaza sa ti-o desconsider k n-am ce cashtiga, am zis doar ce am auzit....

Succes la vanzare...

trosnit sau netrosnit, scoate fum din gume si cind schimb din a 2-a in 3-a!!!!!!
Iar spre deosebire de unele Capri am frine betooon!
Si merge de ruuuupe asfaltuuu!

Shi normal ca-s dus din moment ce mai am pe linga ea inca un Capri Mk1, shi pt. cultura Domniei Voastre, asta are si certificat de vehicul istoric!
Shi normal ca-s dus din moment ce mai pe linga ele, un Ford Granada Mk1, in stare perfecta, cu mot de 2300 si 6 in V!

Asha ca eu va doresc o palavreala sanatoasa, teme v-am dat, shi ma car la Somn!Noapte Buna!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

codrin44 17-07-07 23:10

pei ziceai ca pleci. acu' juma de ora ! :D

cv-03-btf 18-07-07 10:49

******Shi normal ca-s dus din moment ce mai am pe linga ea inca un Capri Mk1, shi pt. cultura Domniei Voastre, asta are si certificat de vehicul istoric!
Shi normal ca-s dus din moment ce mai pe linga ele, un Ford Granada Mk1, in stare perfecta, cu mot de 2300 si 6 in V! *****

am vazut masinile.. m-am imbolnavit... atat capri-ul cat si granada sunt fara repros... TOATA STIMA..!!!
apropo.. duminica asta in Covasna e Nedeia Mocaneasca .. la Champing-ul V. Zanelor ....... care ajungeti pe acolo spargeti un geam la o masina si vin in 3 secunde...!!!
ar merita sa facem o intalnire acolo in viitorul apropiat preturile la casute sunt destul de mici ...aproape totul renovat....... spatiu din belsug .. si sunt la egala distanta de toti..etc..

florin_cars 18-07-07 16:29

buna ideea, dar nu luna aceasta...
acum am si o belea cu un mosh..de la care am cumparat o masina acum juamte de an...:cry:

in August poate vizitam Caprarul politzist :oops:

cv-03-btf 18-07-07 19:50

ah... te astept cu mascatii.. m-ai data de gol..!!!

florin_cars 18-07-07 20:28

oh..draci..mi scuzi...da' eu vorbeam de altcineva, baiatu' acela Miro...credeam k el vorbeste de la tine de pe comp..bah da' mai hotarati-va odata care scrie :lol:

ce spuneti de aradeanul asta?
ce-mi place? lucrarea in tabla
..ce nu-mi place? pragurile, jantele de kaki, viitoarele stopuri(triple dupa cum se vede) si motorul ala de 2L si 160Cp :oops:
http://www.***********/html/1/7/6/6/591766.php

codrine..uite la vecinu'..de la 10.000Eu..la 8.000E ulterior pe alte site-uri..acum e la 4.500Eu..halos grav baiatu' la bani, pt k dk iesea in pierdere..n-o mai dadea cu pretul actual.. :-P
http://www.***********/html/9/7/8/7/589787.php
de unde scot toti niste puteri asa aiurite la caprele lor..n-am idee..95CP...bine k a scos din evacuarea si filtrul originale te pomenesti :lol:

panaitescud 18-07-07 23:48

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1004190)
ah... te astept cu mascatii.. m-ai data de gol..!!!

cu paine si sare.;)

p.ady 19-07-07 16:58

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1003418)
******Shi normal ca-s dus din moment ce mai am pe linga ea inca un Capri Mk1, shi pt. cultura Domniei Voastre, asta are si certificat de vehicul istoric!
Shi normal ca-s dus din moment ce mai pe linga ele, un Ford Granada Mk1, in stare perfecta, cu mot de 2300 si 6 in V! *****

am vazut masinile.. m-am imbolnavit... atat capri-ul cat si granada sunt fara repros... TOATA STIMA..!!!
apropo.. duminica asta in Covasna e Nedeia Mocaneasca .. la Champing-ul V. Zanelor ....... care ajungeti pe acolo spargeti un geam la o masina si vin in 3 secunde...!!!
ar merita sa facem o intalnire acolo in viitorul apropiat preturile la casute sunt destul de mici ...aproape totul renovat....... spatiu din belsug .. si sunt la egala distanta de toti..etc..

Multzumesk pt.Apreciere!Dar nici Forduletzul Tau nu va fi de lepadat, cind va fi gata!Mult succes si spor la treaba!

codrin44 19-07-07 19:37

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1002462)
codrine.. cum era chestia aia cu schimbatorul de viteze.. pentru ca sa am o cursa mai scurta..???

1.se muta bila de plastic mai sus cu 2cm
2.-sub ea se pune o teava lunga de 2 cm.care "imbraca" tija skimbatorului(teava e taiata pe lungime sa o poti cracana si baga pe tija)
3.-se face o flansa de 2 cm. grosime de forma celei originale(triungiul cu 3 gauri)care se pune intre cutie si flansa originala a skimbatorului,fixandu-se cu suruburi ma lungi cu...2 cm.

pozele sunt cu cateva pagini in urma.
mk1 ala facut din tabla e frumusel dar pana la capat.....mult mai e! pretul e ptr. masina completa sau ca-n poze? oare!

florin_cars 19-07-07 22:33

s-o fi plictisit baiatu' ...

cum scot parghia cu rulmentul d presiune ?
k vreau sa scot carcasa cutiei de viteze..si am scos 3 suruburi doar..al 4-lea..e bine ascuns sub parghie :cry:
am auzit k trebuie sa trag haotic de parghie..pana sare din nit-ul acela... dar nu vrea niebuna :lol: :(

si rulmentul cum iese din parghie? am incercat sa-l rasucesc...dar nimic.. :shock: :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning