![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
@ multumiri Dnule Rusanescu :-) |
1 Attachment(s)
Pot sa completez pe cei identificati de d-l Rusanescu cu brasoveanul Heinz Goellner aflat in anii de dupa '90 printre protagonisti, si, inca o poza cu Golful sau la Izvorul Muntelui - Neamt.
|
1 Attachment(s)
Rasnov. Nu mai stiu anul ca eram prea mic. Stiu ca luase foc dupa ce s-a rasturnat.
|
Incep sa apara poze cu novele kit car,nu-i un lucru rau ma si miram ca nu prea existau poze clare cu ele pe internet
|
Quote:
|
Sau Stefan Vasile? Stiam ca Novele astea suparate o fost doar 3. Puiu Rusu, Heinz Goellner si Stefan Vasile. Este posibil sa ma insel.
|
Adevarul este ca seamana Nea Fane cu Necula. Din cate se vorbeste Nea Fane nu prea a sarit pe afara....in schimb Necula a mai facut escapade in decor . Oricum Dan Necula are o colectie impresionanta de materiale de pus aici....insa din pacate nu frecventeaza forumul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
La Mulţi Ani şi belşug īn toate celor care poartă numele Sf. Ioan.
Rusănescu |
20 Attachment(s)
Hai ca pun toate pozele ce le am cu "spucaciunile". Tin sa va spun ca unele sunt facute chiar de Nelutzu de la Resita. :-)
|
6 Attachment(s)
inca o tura ! :D
|
Quote:
|
Cu toate ca eram prea mic atunci si nu realizam prea multe din ce se intamplau atunci dar mi-e dor de vremurile alea. Parca mergeai cu alta placere la curse.
|
Quote:
youtube.com/watch?v=M_ZehYy8eR0 <iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/M_ZehYy8eR0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Acest film a fost facut de corespondentii de la canalul francez M6 (unde a fost prezentat), la etapa de viteza in coasta MAGURA - judetul Buzau, apoi li s-a prezentat locul unde acum este lacul Vacaresti, unde visam noi cei de la automobilism, karting si motociclism ca se va construi mult doritul circuit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning