![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
2 Attachment(s)
mie " imi plac " stickerele mai ales cele de genul ...
Daca intrebi " propietarii " de asemenea stickere ( lipite in general pe portiere ) ce inseamna sau ce componenta auto din cele enumerate detine ... majoritatea vor raspunde ... " nu stiu , dar imi plac " :lol: |
eu sunt curios cati din sibiu, care au stickere de genul, chiar au pe masina ceva din cele "lipite"
|
2 Attachment(s)
un singur sticker K&N mareste puterea motorului ... :lol:
in plus pentru eleganta apelam si la streetglow ... in speranta ca nu va observa nimeni ca masina nu are neoane :o |
stickerele cu fk iti imbunatatesc aspectul exterior
cele cu alpine, sistemul de 2 bani care il ai sau nu in masina iar exemplele pot continua |
tare 1300le stickerit :D
nu stiu cati "ciuneri" pricep stilul...... |
Quote:
|
O intrebare ... ieri mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pt " noxe peste limita maxima admisa " (aveam catalizatorul spart :D ) . Astazi am remediat problema , la R.A.R. cand merg pt verificare trebuie sa imi fac programare sau ma i-a pe loc ?
|
Salut am si eu o intrebare.. De unde pot gasi in sibiu sau pe net stikere cu WRC!?:D
|
De filmarea aia ce se mai aude?a editat-o cineva ?
|
inca lucrez la ea, dar cum am avut netu picat de joi pana aseara..... mai dureaza un pic.
|
1 Attachment(s)
Discutau baietii intr-o seara despre un traseu scurt la toba , cu comutare din buton din masina sau tija(ca'n flinstones sau golf-club :P ) pentru un sunet de "sfarsitu' lumii" ... am gasit asta : https://forum.4tuning.ro/19-facem-ros...ort-buton.html
Cititi tot topicul , exista in comert cu 250E dar am incredere in romanii mei ca vor gasi o clapeta electrica de cuptor cu microunde/lift/macara/aragaz pe care sa o poata adapta masinii :D . Lasand gluma la o parte e foarte interesant un astfel de traseu dar facut "ca la carte" : https://www.youtube.com/watch?v=P0tk5...eature=related |
deci se poate...e un lucru bun de stiut. Acum sa il combin pe "nenea" Pilu` sa vedem cum o mesterim.... sa se auda frumos.
@Bogdan: imi place semnatura aia, dar trebuia sa adaugi : Da incalzire in scaune ai?? |
Quote:
|
eu am rezolvat problema , vinerea am facut programare , luni am mers la R.A.R. , am platit 106 RON ,a verificat masina si mi-a pus timbru pe dovada . Dupa aceea am fost la politie (in cladirea cu accidente usoare) am dat dovada si mi-am recuperat talonul . In total vreo 3 ore de asteptari :)
Ceea ce mi se pare penal , este ca trec pe langa ei pe la vestem zilnic si nu m-au oprit , dar in schimb m-au oprit la iesirea din Cisnadie catre Sadu :)) |
vrea cineva 2 bucati 215 / 55 / 16 bridgestone SH stare f buna ? oferta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning