![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
tare ultima faza:)) oricum eu incerc sa o uit.......si desi mi-e greu...multi prieteni mi-au spus ca a fost nesimtita si ca nu o credeau in stare de asa ceva...dar uite ca s-a intamplat...sunt mai incurajat...parca nu mai e asa...cum era...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2) TRECI MAI DEPARTE!!! Nu te mai vedea cu ea "pentru ultima oara", nu ii cauta scuze, nu te gandi ce va fi cum va fi daca vrea inapoi. Nu ii da telefoane sa vezi ce mai face, nu ii raspunde la sms sau telefoane daca iti da!!! TRECI MAI DEPARTE!!! Ai 18 ani bro!!! Iati carnetu, condu'. Vine a 12a, cel mai bestial an de liceu!!! Traieste'l, Profita de asta!!! Nu o lasa sa ia mai mult decat a luat deja!!! NU MERITA, intelegi??? Nu sunt un exemplu elocvent...ma consider un ciudat. O iubesc, o iubesc ca prostu' dar totusi am bagato' pe unde a iesit si nu vreau sa mai aud de ea pentru ca stiu ca nu avem viitor. Cred ca am facut toate greselile care le poti face dupa despartire, dar toate!!! TE ROG, NU LE FA SI TU!!! Iti urez succes! Sper ca nu am scris degeaba...sper ca intelegi ceva, desi e asa greu sa nu te gandesti la ea, sa nu o suni nu?? Time will heal ;) Quote:
Quote:
----------------------- Inca o treaba...vad ca toti care scriem pe aici...neam luato in barba 1 singura data, cel putin eu. O fata am iubit pana acum, 1 fata am pierdut :)). Dar...oare cum ajungi cand vine alta...si crezi ca e sanctuarul, refugiul...si sunteti de 4 ani...si te'nseala...deci 2...si mai vine alta in timp...si aia tio coace...oare cum e atunci? Tind sa cred ca deabea atunci e groasa. Cand ai 40 ani, nu tu copil si mai mult de 2 femei care tiau facuto la sentiment. Deabea atunci trebuie sa te simti naspa. Cu ce ne confruntam noi aici sunt niste frectii la picior de lemn la greutatile vietii, sunt niste probleme adolescentine...niste...copilareli. Haideti sa crestem, sa lasam baietii in urma si sa ne comportam ca niste barbati. Eu va salut pe toti cu respect!!! Ma stiu unii ca fac posturi kilometrice...altii imi reproseaza ca mam pierdut...ca nu mai scriu asa mult...ei....I'M BACK WITH THIS ONE!!! :)) Vam plictisit citind??? Va salut va astept parerile! Bogdan. |
nu bogdan,celputin pe mine nu m-ai plictisit...chiar ma simt mai bine...mai sigur pe mine cand va citesc sfaturile...una din greseli tocmai am facut-o :-|...mi-a dat mesaj la 2 dimineata cu ceva de genu:'uite ce mi-a debitat mintea mea creatza...hai s atsam o perioada asa dupa care sa uitam de restul lumii:D...bineinteles daca si tu esti de acord cu asta...'.dupa asta am sunat-o si am intrebat-o ce e cu mesajul ala...si zice...'ah...scuze...nu era pentru tine...dar eram obisnuita ss ati scriu tie mesaje...',desi...nu stiu ce sa cred...isi bate joc de mine...iar n-am putut dormi...nu stiu ce sa fac...oricum azi plec la munte cu prietenii...e posibil sa ma intalnesc cu fosta dar o sa tin cont de ceea ce mi-ai zis bogdan:D sper sa vin schimbat...imi doresc...in bine:D si va rog sa va da ti cu parerea despre mesajul ala...bafta
|
am ajuns si eu acasa de la munte...se pare ca nu m-am mai intalnit cu fosta dar oricum m-am distrat...nemaiintrand pe mess astea 2 zile...primesc mesajul urmator de la aceasta...nu-i pot spune fiinta...:'cu tn sau fara tn e tot una pt mn'...dupa care tot din nimic imi trimite altul:'esti bn?dc nu intrii pe mess?ai patit ceva?sms daca ai placere sa rasp...' si am facut prostia sa-i rasp...dupa care imi spune:'inteleg ca te ascunzi de mine...dar imi pasa de tine,dasta te intreb'...dupa care din nimic alt mesaj...:'stiu ca esti si bine...probabil la un chef...si asta inseamna ca esti bine...si ma bucur sincer pentru tine:*'...fratilor nu stiu ce sa zic...avand in vedere ca acu 2 zile ma ura de moarte si acu se ...... pe ea ca ii pasa de mine...ce parere aveti?:-|
|
Pai o roade ca "te descurci" si fara ea ! Stii ce a raspuns Dan Voiculescu la intrebarea "cum cuceresti o femeie in 30 de minute ?" ? "O IGNORI 30 DE MINUTE !" Sper ca ai inteles...
|
da...eram sigur...ea se hraneste cu suferinta mea...dar nu va mai fi asa...nu-i voi mai arata........si sper din suflet sa nu mai simt absolut nimic pentru ea in scurt timp...
|
Quote:
|
stiu frate...si desi e cu altu...ma gandeam ca nu face asa...ma rog...mi-a lasat si offline niste versuri ...ca si cum eu i-as fi dat papucii...nu stiu ce sa mai cred...nu stiu ce vrea...cred ca urmareste ceva
|
Nu urmareste nimic, iti spun eu. Ceea ce face ea acum, face inconstient..din instinct. Suna urat, dar asa e ! Pe ea o intereseaza atat "sa nu ma uite, eu sa fiu aia speciala !" Si s-a combinat cu ala pt ca : 1. sa ii fie mai usor sa treaca peste tine (cui pe cui se scoate) 2. stii vba aia "decat sa planga mama, mai bine ma-sa!" - adica..decat sa sufere ea cand te vede cu alta, mai bine suferi tu ca o vezi cu altul...cumva se protejeaza. Imi permit sa fac afirmatiile astea pt ca majoritatea fetelor fac asta. Desigur ca o sa imi sara lumea in cap cu "nu mai generaliza !" dar...sa va intre bine in cap - femeile au mai multe lucruri in comun intre ele decat lucruri care le diferentiaza ! si nu te pune cu bagajul genetic. Daca instinctul ii spune ca ea trebuie sa fie singura pt un mascult, pai asta va urmari.
|
bun:D si la ce sa ma astept?unde se va ajunge?ce crezi ca va face mai departe?sunt prea bulversat sa ma mai gandesc...de aceea va cer parerea...
|
Asteapta-te la asta : cu cat vei fi mai indiferent, cu cat de vei departa de ea mai mult (nu neaparat voit...ci pur si simplu iti vezi de viata ta, de prieteni, de alta gagica, de masina) cu atat va incerca ea sa se apropie de tine. Asta pana isi va da seama ca nu are rost, ca se injoseste si va renunta. Tu vezi-ti de viata ta mane..
|
sti...intr-un fel m-as razbuna pe ea desi razbunarea e 'arma prostului'...adica ma gandesc...daca se va intoarce la mine...nu neaparat sa i-o fac si eu...dar sa-mi urmaresc interesul...stiu ca suna ciudat....dar ce ma sfatuiti?
|
Quote:
acum este nesigura pe ea d-aia te cauta...cand o sa fie iar stapana pe situatie o sa dispara...ce e atat de greu? |
Quote:
& Ai uitat de regula cu pumnu'n ... ;) executo acum Ai executat? booon...acum k le ai (sper...) stergei id si dai ignore! Asta ca sa nu mai primesti toate ***urile de la ea si sa iti invarta cutitu'n rana inutil. Sms cand primest si vezi destinatarul inchizi automat mesajul fara sa'l citesti si il stergi!!! Daca nu poti face asta din 1...executi regula cu pumnu'...si faci dupa. Ca sa fii mai motivat ai putea sa ii schimbi numele pe telefon in "NU O SUNA!"...te ajuta si asta ;) ca sa'ti aduca aminte de fiecare data ce ai de facut defapt. & nu te invinovati ca nu ai reusit din 1 faza cu ignore...cu cat ai sa reusesti mai repede cu atat o sa iti fie mai bine...cu cat o sa reusesti mai tarziu cu atat o sa iti fie mai rau... Succes! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning