![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
Am trecut şi eu pe Blackberry 8900 Curve!
Îl am de o săptămână şi până acum sunt super mulţumit! O singură chestie mă enervează la el şi anume că nu pot să îi pun softul V5. . . Când caut up-date-uri cu telefonul conectat, îmi găseşte decât pănă la V4.6. . Precizez că i-am pus un prieten pe un 8900 Curve, soft v5. . |
Quote:
|
Samsung S5230
|
Update: Nokia c3 Nou
|
tot C3
|
C3 si eu :lol: .
|
Recomandari telefon dedicat pentru internet si convorbiri in bugetul de 300 lei?.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
- HSDPA - Wi-Fi - un broswer bun sau macar posibilitatea de a instala unul - procesor decent - display mare (preferabil touchscreen) Fara HSDPA nu prea faci nicio treaba pentru ca WiFi nu ai peste tot. Daca browserul nu este bun, navigarea e un chin (de exemplu e foarte recomandat sa ai text reflow ca sa nu stai sa dai stanga-dreapta incontinuu cand citesti un text care nu incape in aria displayului; daca browserul are page render prost o sa se miste urat iar daca nu stie sa faca uz de date bine o sa-ti faca un trafic urias); daca procesorul e sub 500mhz n-o sa fie capabil sa se descurce cu cantitatea de informatie primita si o sa incarce o pagina prea greu. Daca display-ul e non touchscreen trebuie sa ai multa rabdare sa stai sa selectezi linkul pe care vrei sa-l accesezi. Asa ca Alin, cauta un telefon care sa indeplineasca ce-am zis eu mai sus. Altfel nu poti sa te bucuri de navigarea pe net. O sa se descurce bine doar cu paginile speciale de mobil. |
Samsung galaxy mini s5570.
|
iPhone 3G ....calcat de masina...inca merge :D
|
Nokia 6220 Classic
Nokia 1662 ( contor mesaje : 45.000 ) |
LG optimus one (p500)
|
Samsung Galaxy Ace si este si de vanzare , Alin ti-ar fii bun pt internet dar nu se incadreaza in buget:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning