![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Zorro,te rugam sa termini cu posturile tale pline de ghilimele,de ........ si de :-P:-P:-P si :!::!::!::!::!::!::!: si alte bazaconii din astea.E foarte obositor de citit.Ia-o ca pe un sfat,nu ca pe un repros.
|
Eu unu nu le citesc! I-am dat ignore si nu le vad :D
|
Quote:
P.S. Baiatii cu ochii albastri sunt pe urmele mele mele, super tare !!! P.S.2. Ma exclud singur din acest forum daca primesc 20 de P.M. in care se cere acest lucru, multumesc pentru simpatie :-P |
stai ma chill ce te stresezi
|
Are ochii albastri in poza de la avatar! Zorro ai devenit un fel de Limuzina 2 numai ca Limuzina s-a cumintit tare de tot!
|
am si eu o intrebare dati si voi cu parerea :) face o solenza cu 75 de cai pe o distanata de 200 de m un opel astra f bertone 75 de cai (fataza de stok opelul are cutie de viteze sport si evacuare sport) :P
|
teoretic nu prea ar face da practic e posibil sal faci tinand cont ca solenta e mai usoara.. da mai departe depinde de cauciucuri filtru de aer benzina ..si nu in cele din urma cel mai important la masini teoretic lafel soferul care de cele mai multe ori face diferenta
|
Quote:
Nu de alta, dar eu pe amărāta de astra 1.4 i de la muncă am 88 de cai... |
este ..este.. :)) astra F.. nasoala din aia.. :))
e adevarat ca atunci cand spui Bertone...te astepti la ceva mai puternic.. :D Salut Aleks |
slip nasoala e faza care o faci ... ****** in fine,... ma prefac ca nu am vazut:D
aleks da este si astra f cabrio bertone si parerea mea ca ce motor ai tu de 1.4 cu 88 de cai nu se compara cu versiunea sport de la astra f de 75 de cai:) uite de curiozitate sa incerci in cat timp ai 100 km/ora eu o am in 10-11 sec cu 2 persoana roata de rezerva si un subwoofer cat porbagajul :) raduku988 eu am astra f cabrio nu am solenza si ma gandeam sa aud niste pareri de la ceilalti referitor la solenza .... de greutate nu stiu cat are o solenza e usurika si a mea ca e cabrio deci nu are tavan din metal... oricum ms de raspuns...si astept alt raspuns daca te pricepi si stii ceva de solenza |
Quote:
astra F e nasoala .. m-am legat cumva de cineva apropiat tie? hm..nu cred.. daca nu stii sa vorbesti, stai pe messenger.. nu pe forum :lol: sanatate.. A..apropo.. era sa uit.. "in cat timp ai 100 km/ora eu o am in 10-11 sec cu 2 persoana roata de rezerva si un subwoofer cat porbagajul " si toate astea batute de o solenza.. misto :lol: |
eu zic ca bate matizu:)
|
Depinde cat de usor e Matiz-ul si depinde si de "saiba dintre scaun si volan":lol:
|
fiecare cu ce are da orcum solenta e mai buna ca un logan de 75 de cai astai clar mai departe ramane sa experimentezi cai mai "ieftin " sau daca tie frik sa pierzi mai bine te lasi k dupa mine chiar M3 turbo de 800 cp sa ai tot vine unu mai cu "motzz" cu o troaca de ... Golf( Ex.De Renner pt cei ce stiu cei aia ) si te face asa ca .. in concluzie incerci afli pleaca pe premiza ca ai sa pierzi si daca vei castiga satisfactia va fi mai mare. Bafta !!!
|
bate chiar si un clio 1.5 dci, 70 CP :-o ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning