![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
leeloo dupa mine jantele sunt prea deschise iar unele patrti sunt destul de neclare parbrizul e misto,iar capota de la motor face toti banii. iar prefereta mea e varianta cu rugina
bafta pe psu |
1 Attachment(s)
ti-am incercuit cateva greseli ... cred ca intelegi cauciucu ... antena ... plus am vazut interioru ... ai 2 scaune diferite ... stalpii (departati) ... cel central si cel din spate care nu stau f bine (uite-te la poza originala cum trebuie sa vina) ...
|
2 Attachment(s)
un civic.....
|
3 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
|
incep si eu...comentrui la a mea?
|
2 Attachment(s)
manson-parka e cam bluryy bara spate ...pe jos ...si roata fata se vede ciudat ......bafta ......
leeloo-se cunoaste pe funal unde ai lasat masina ......a doua ai storcito prea rau :)) ....si mai sunt ...bafta .;) .........aku am comentat io astept si alti sa comenteze la mine .......audi......TT..brush.:oops: |
2 Attachment(s)
civic tuning
|
2 Attachment(s)
un audi:lol:
hai...comentati!:lol: |
ca][n-buza la janta fata este mai mare decat cea dp spate ....cred ca trebuia invers ......neonu nu cred ca este asa real .....si gaura din bara la fel ......''parerea mea ''......bafta .;)
|
mari...nu faci prea multe brush...mai uitete pe tutoriale si invata sa mai faci si altele, nu doar cateva gaurele patratoase:D pleoapa ireala, jantele sunt la o rezolutie mai mica, pragul nu are perspectiva buna, prizele de aer care au inlocuit grila audi sunt descentrate, strambe. reflexiile prea stridente si vezi ca cea de pe prag se termina urat (la imbinarea cu wide-arch-ul)
|
ms trickz--dar cred ca fata de ce lucrari aveam inaine ...am mai invatat un pik cate ceva /;)
|
mari unde draq vezi u neon:???:
|
Quote:
Quote:
Se refera la masina lui Ca][n :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
aa...sory:lol:
|
2 Attachment(s)
....................................
|
super tare frate....dar singuru lucru care strica masina...e (nici nush cum sa-i zic:???: ) aia de pe usa....mnu merge....in rest e criminala....10 cu felicitari:lol:
|
coloarea e ireala, jantele nu se potrivesc cu stilu masini ( racing) , incearca sa nu mai copii parti de calitete mica si sa le maresti , capota are refl de "nori" dar si aia is colorati si pe deasupra restu masinii nu are , linia care ai facut-o la aripa spate e stramba in unele locuri si prea evidenta( foloseste pen tool si la layerele alea da ocapacitatea mai mica ),spoileru fata are cateva greseli : are un link scris ce trebe scos ca e dat cu radiera pe jumate , ori il lasai ori il scoteai de tot , ventu de langa roata fata nu se rea potriveste , nici cel de pe lateral(chiar nu inteleg ce e in gaura aia ) , linia de parbriz sus se observa cum e data cu radiera,interioru e blurr si cam atat cred .... eleronu nu prea se potriveste ... incearca pe viitor sa faci asa : ori lasi culoarea masinii asa si incerci sa faci c/p de pe masini cu aceeasi culoare ori schimbi culoare da o faci reala .
|
da la mine nu comenteaza nimeni audi al meu:cry:
|
cobra2007 - jante plate si blure , culoare ireala ,eleron mic si blur si stramb, reflexie stramba pe jos si selectii nasoale le oglinzi
|
2 Attachment(s)
Un audi de la mine....
|
2fast parca incepuseai sa ai lucrari mai bune .... jante strambe spoilar fata blur si stramb ,, neon fals ...etc etc
|
am incercat si io sa fac ceva ......nu am stat prea mult sa o fac.... :D k ma plictiseam
|
daca nu aveti ce sa arati incetati sa mai puneti cate 10 lucrari pe zi!!!!
daca dupa fiecare lucrare pusa acel user nu primeste comentarii minim de la 3 useri nu aveti voie sa puneti vreo lucrare.daca puneti veti primit avertisment...la 3 avertismente aveti ban cateva zile.. asa ca incercati sa pastrati o ordine shi aici. |
frost io zic sa fie reguli da asta e prea de tot adik dc unu face o greseala buna naspa si nu primeste comentarii nu mai are voie sa puna lucrari sau ce ....deci totusi
|
bai fratiilor...yo inteleg unii dintre voi sunteti mai priceputi ca mine....dar ma scoate din sarite un lucru : culoare ireala....da ce vrey frate sa fac ??? e photoshop nu 3DSMAX !!!! daca mie imi place culoarea aia.....:chainsaw:
|
frost, te sustin 100%:D . cobra2007, daca iti convine culoare aia, te rog nu mai posta aici:D nou iti comentam lucrarea per total. aici includem orice, de la o pata de culoare la o janta stramba, de la o oglinda in minus la o vopsea ireala. intre noi fie vorba, cand o sa incepi sa faci culoari reale, sa imi dai un pumn daca or sa iti mai placa lucrarile de acum. nrk:D
si va rog frumos, nu mai folositi aceeasi scuza...''e photoshop nu....''. credeti ca nu poate sa iasa nik misto cu photoshop? nimic real? se poate. tot ce iti trebuie > rabdare. nrk |
Trickz sunt total de acord cu u 100%....dar fa-ma sa inteleg...culoare ireala...cum dreaq...:???:
|
2 Attachment(s)
|
trikz stiai ca sau inventat unele culori care sunt facute pe calc apoi in realitate ...chestia asta cu culoare ireala nici io nu inteleg
|
cobra-> ireal = NU PARE/ESTE REALA..
ireál, –ă adj. care nu există în realitate; nereal, imaginar, fantastic. • (despre verbe) care prezintă acţiunea ca pe o ipoteză nerealizată sau nerealizabilă. (<fr. irréel) frost.. te sustin.. dar.. daca nu primeste 3 comentarii.. dupa 2-3 zile de la postarea acelei lucrari sa fie permis sa pui alta lucrare.. |
deedytheripper.........
selectii la prag aiurea.... jantele cam luminate la prag lipseste umbra iar decals urile alea sunt prea negre.... per total e ine masina...bv |
ok am inteles:???: ...sebi2, ms de sustinere:D
|
2 Attachment(s)
..............:rolleyes2 :rolleyes2
|
cobra2007..eleronul e pus stramb;)...parerea mea:D
|
mdeea:-) ...nu am avut ce sa-i fac...am vrut sa pun altu dar nu am mai gasit.....
|
2 Attachment(s)
ceva mai simpli..........tare demult nu am mai facut vt(.........comment
|
yo zik k e bine..dar roata din fata nu e pusa cum tre plus ca e mare fata de roata din spate si tatuaju la fel, nu e decupat bine...culoare ireala:???:
|
Quote:
|
cobra:
1.eleronul nu este pus bine 2.la roata spate se vede ceva jos in stanga aiurea 3.esapamentul este cam blur, mai ales ala de pe stanga 4.eleronul nu este prins in nimik?...se vede blur la contactul cu portbagajul 2fast4u: 1.roata spate e inclinata aiurea 2.roata spate e plata 3.roata fatza nu ebine pusa, are mai mult cauciuc spre bara fatza si mai putin spre usa... 4.iar spoilerul fatza mi se pare ca este inclinata in dreapta... cam atat |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning