Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Oelash 21-11-07 10:40

Re: Diverse discutii

ma contraziceam cu cineva...si sunt contrariat de ce nu este si el p-aci :)

DONU' 21-11-07 11:27

GOG are S3. A fost lovit. Acum e super bine ;) Si bubuie muzicaaaaaa!

bogdan_wrc 21-11-07 11:47

cateva detalii? ce an? cati km? cat a costat? de unde l-a luat?

kraven_4_all 21-11-07 11:54

eh...treburile astea le vorbesti cu el bogdane!! e luat din afara!! :)...

si fuhe, dar pb e k nu am vaz cum fuhe masina ta,:) ...ca sa fac o comparatie:D

bogdan_wrc 21-11-07 12:10

pai eu nu-l cunosc..de aia am intrebat.
cum nu ai avzut-o cum fuge? ai uitat in seara aia cu LET un vectra? ce repede uita lumea.... sau tu nu erai?

pana nu strica un disc de ambreaj nu invata sa plece :))) ca la AWD nu e ca la FWD sa peci cu el patinand tare de pe loc. si eu tot sper sa vina ambreajul si softul ca sunt satul...

kraven_4_all 21-11-07 15:49

nu am fost in acea seara bogdane, altfel stiam! si acum k ai pus masina la punct, pe cand tura aia :))

bogdan_wrc 21-11-07 17:07

pe cand ne vedem...dar ambreajul meu tot cere patine...

pai daca nu ai eisit atunci..intreaba-i pe baietzi ce s-a intamplat

1 data ies si eu...si cu WRC ala si ne strangem cu voi si atunci nu iesi tu :(
sau vezi ce zic baietzii cu opeluri..

kraven_4_all 21-11-07 17:57

pey pana mea...oi fi fost la bucuresti, oi fi iesit cu altcineva nush!! ...dak shtiam iti dai seama k veneam dar asha se intampla cand nu se poseda cartonasu si rotile :)...

bogdan_wrc 21-11-07 18:03

pai au fost cam toti mah...a fost plin.... cum de ai lispit? sau nu iti mai aduci aminte...d-abia luasem masina...

Bmw_E30dak 21-11-07 22:12

trebuie doar sa fii dus cu capu.....

https://www.220.ro/Soferul_profesionist-15477.html

tre 21-11-07 22:13

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1208129)
ma`ti terminat...ce elevati sunteti...tre nu te supara...ce jante ai tu pe Coupe?

17x7J si 16x7J, 5x114,3. cele de 16" sunt aez icon5, de ce?

Vibe 22-11-07 13:38

http://www.************/articol/10570...ia-logan-20-rs

GiGiCarbiT 22-11-07 13:38

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1209813)
17x7J si 16x7J, 5x114,3. cele de 16" sunt aez icon5, de ce?

sa mori tu....

bogdan_wrc 22-11-07 13:51

Vibe, adica are nevoie de 200 de cai sa ...
Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h!
si cu semnul exclamarii?

pai si ce dacie e aia? e renault clio :))

andrei_hrz 22-11-07 14:17

nu e renault e dacie, nu te supara bogdan, nu conteaza ce motor are si de cine e facut, conteaza ce scrie acolo DACIA LOGAN 2,0 RS de 200 CP. mai e si smart facut de mercedez si extrem de multe exemple dastea.

Oelash 22-11-07 20:21

are careva idee dimensiunile pt un parasolar la nova? :D ca sa nu stau pana maine sa masor cu ruleta :)

tre 22-11-07 22:34

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1210459)
sa mori tu....

e urare?
.........

T@zMania 23-11-07 00:32

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1211526)
e urare?
.........

din nou constat anumite tensiuni pe forum....ce avetzi ma de impartzit?chiar trebuie sa va apostrofatzi de fiecare data?
poate omu sa-si puna si rotzi de carutza pe bugati daca vrea,e treaba lui....
unii din noi au devenit foarte irascibili,nu mai potzi face o remarca ca itzi sare lumea la gat.....
sa ne fie rusine:(

jakal 23-11-07 08:06

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1211731)
din nou constat anumite tensiuni pe forum....ce avetzi ma de impartzit?chiar trebuie sa va apostrofatzi de fiecare data?
poate omu sa-si puna si rotzi de carutza pe bugati daca vrea,e treaba lui....
unii din noi au devenit foarte irascibili,nu mai potzi face o remarca ca itzi sare lumea la gat.....
sa ne fie rusine:(

aici sint foarte de acord cu tine.....nu prea mai semanam a comunitate...:cry:

PACAT........

bogdan_wrc 23-11-07 08:09

eu cred ca era o gluma...ce naiba,..si tre si gigi sunt baietzi ok.

bogdan_wrc 23-11-07 08:13

pe de alta parte, simt ca lui paltonu i se cam termina atza...

https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-394.html

:)))))

jakal 23-11-07 08:14

nu e vorba de tre sau gigi sau.......asa in general..se gasesc cite 2 sa se ia la rica de la vreo aberatie.....se contrazic si in final se ajunge la jigniri....

jakal 23-11-07 08:16

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211904)
pe de alta parte, simt ca lui paltonu i se cam termina atza...

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=2838&page=394

:)))))

asta tu hotarasti.......:D :D

jakal 23-11-07 08:18

macar va cunoasteti personal...........?? hai ca iar am facut 2 posturi si sare shantu la gitul meu.......:D :D

bogdan_wrc 23-11-07 08:23

ne-am intalnit pe la sala....si dupa ce am discutat cu el...si-a prins geaca in masina lui HRZ cand a vrut sa plece.... mai avea rost sa fiu suparat cand a fost f funny. multi au ras..si el inca imi poarta pica...

cam toata comunitatea stie ca m-am mai certat cu el, dar tot ce a fost a ramas aici si s-a sters. dar vad ca el o arde jmekereste pe aria aia.

chiar fata aia era draguta, doar ca nu o vede bine el de coshurile pe care le are pe fata.

din spatele monitorului e zmeu..live e mielushel....
si mi-am luat si avertisment ca i-am raspuns ceva de dulce. :D

dar diseara la party insomnia o sa vb cu cine trebuie sa ia masuri ca nu se mai poate asa.

tre 23-11-07 09:17

am zis eu ceva? il intrebam daca-mi ureaza ce zicea ca n-am inteles exact dorinta lui, nu de alta.

jakal 23-11-07 10:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211922)
ne-am intalnit pe la sala....si dupa ce am discutat cu el...si-a prins geaca in masina lui HRZ cand a vrut sa plece.... mai avea rost sa fiu suparat cand a fost f funny. multi au ras..si el inca imi poarta pica...

cam toata comunitatea stie ca m-am mai certat cu el, dar tot ce a fost a ramas aici si s-a sters. dar vad ca el o arde jmekereste pe aria aia.

chiar fata aia era draguta, doar ca nu o vede bine el de coshurile pe care le are pe fata.

dar diseara la party insomnia o sa vb cu cine trebuie sa ia masuri ca nu se mai poate asa.

fata e chiar draguta...acum nu stiu gusturile lui....eu am vb cu el de cateva ori pe la sala si mi s-a parut ok.....de ce e intre voi nu stiu si logic...nu comentez...(asta nu inseamna ca am ceva cu tine sper sa intelegi nu?;) )
am vazut ca au disparut din posturile de pe acel topic....f. bine

bogdan_wrc 23-11-07 11:12

in fine, eu nu mai imi bat capul cu el. se rezolva altfel :) weekend placut.

jakal 23-11-07 11:14

ai dreptate.... mersi la fel....si poate moderatorul mai face curat pe aici....dam si noi un ceai la rompetrol....=)

shantzu 23-11-07 14:10

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1212110)
ai dreptate.... mersi la fel....si poate moderatorul mai face curat pe aici....dam si noi un ceai la rompetrol....=)

sunt diverse discutii ma :lol:
de aici nu am sters decat jigniri si certuri :D

jakal 23-11-07 16:53

AM INTELES CA IN SEARA ASTA SE PLEACA IN HAITA MARE LA MUNTE.....DORESC DRUM BUN LA BAIETI SI DISTRACTIE PLACUTA.....IMI PARE RAU CA NU POT SA MERG DAR SINT DE CARAULA....:cry:
MERSI PT TEL KRAVENE....;)

platon911 23-11-07 17:06

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211922)

lolz si dak mi-am prins geaca care e faza!?! i se putea intampla oricui k aia au fatait usa de la sofer si un colt din geaca mea s-a prins intre aripa si usa(BIG DEAL) in fine....

kraven_4_all 23-11-07 17:54

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1212571)
AM INTELES CA IN SEARA ASTA SE PLEACA IN HAITA MARE LA MUNTE.....DORESC DRUM BUN LA BAIETI SI DISTRACTIE PLACUTA.....IMI PARE RAU CA NU POT SA MERG DAR SINT DE CARAULA....:cry:
MERSI PT TEL KRAVENE....;)

np!! deci....mai mere cineva la munte??.... :) ...

Oelash 23-11-07 18:51

orice ati face sa nu plecati la bucuresti in seara asta ca e ca dreaq....si nici la munte nu v-as sfatui :P

shantzu 23-11-07 18:59

Quote:

Originally Posted by ph50cat (Post 1212779)
orice ati face sa nu plecati la bucuresti in seara asta ca e ca dreaq....si nici la munte nu v-as sfatui :P

de ce ? ce e asa nasol ?:???:

Oelash 23-11-07 19:04

la intoarcere spre ploiesti pana la snagov am mers bara la bara aproape pt ca era un accident si dupa nu prea puteai sa-i dai ca nu se vede la mai mult de 10 metrii din cauza nenorocitei de ceti:)

jakal 24-11-07 09:41

DECI....CUM A FOST LA MUNTE......POZE SA VEDEM SI NOI CA SA AVEM DE CE SA NE OFTICAM:D :D (LA DRAQ CU SERVICIU ASTA:x )

kraven_4_all 24-11-07 09:46

1, drumu a fost chiar ok ph50cat,
2.jakal, astept si eu, ploiestiu a fost mai sarac in tehnologie, dar avem si noi kteva filmuletze si poze!! ...asteptati si voi si din poze o sa pun pe forum dak e, filmuletele nu kred!!

Oelash 24-11-07 09:49

inseamna ca doar ploiestiul-bucuresti este "dezafectat"...

jakal 24-11-07 11:31

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 1213458)
1, drumu a fost chiar ok ph50cat,
2.jakal, astept si eu, ploiestiu a fost mai sarac in tehnologie, dar avem si noi kteva filmuletze si poze!! ...asteptati si voi si din poze o sa pun pe forum dak e, filmuletele nu kred!!

ASTEPT...ASTEPT...SINT BUNE SI POZELE....AM AUZIT CA A FOST MISTO:D

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning