Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

B-99-SAA 27-09-10 08:49

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3685592)
Ideea mea : A luat un sedan in 4 usi , a scos bancheta spate , a sudat cele 2 usi din spate si restul l'a facut numai subwoofere si lcd'uri ! Ca alea din NeFeSe :twisted:.

Si care zice ca aberez , sa se uite la poza de jos :D .

Da, dar la un accident nu cred ca trebuie sa iasa boxele din spate sa-si salveze viata.... El are pasageri, deci trebuie sa fii dus cu capu sa faci asa ceva! Eu n-as sta acolo in spate nici sa ma platesti! Vorba lu aleks, daca era facut tot cap-coada clean si era ceva de show, mai ziceam, dar asa.... Tiganeala proasta! :evil:

PAK 27-09-10 11:58

intreb si eu sa nu mor prost , ca vad ca tot ziceti de accident (..."cei ce stau īn spate sīnt prinsi ca īntr-o cusca"...)..... daca stai pe bancheta din spate a unui coupe , nu e fix acelasi lucru?

in alta ordine de idei , sa transformi un sedan in coupe cand EXISTA varianta coupe mi se pare o prostie. sa transformi un sedan care nu exista in varianta coupe (cum este Range rover ul dat exemplu mai devreme ) , at putem vorbi de tuning - parerea mea ;)

B-99-SAA 27-09-10 12:19

Quote:

Originally Posted by PAK (Post 3686338)
intreb si eu sa nu mor prost , ca vad ca tot ziceti de accident (..."cei ce stau īn spate sīnt prinsi ca īntr-o cusca"...)..... daca stai pe bancheta din spate a unui coupe , nu e fix acelasi lucru?

in alta ordine de idei , sa transformi un sedan in coupe cand EXISTA varianta coupe mi se pare o prostie. sa transformi un sedan care nu exista in varianta coupe (cum este Range rover ul dat exemplu mai devreme ) , at putem vorbi de tuning - parerea mea ;)

Pai hai sa-ti raspund ca sa nu mori prost... Ai stat si tu vreodata intr-un coupe, si intr-un sedan, sa vezi diferenta???? La coupe ai maneta speciala care la actionare arunca spataru pe fata, si locul dintre stalpul masinii si bancehta spate este oricum destul cat sa iesi de acolo. Incearca la un sedan sa dai scaunu in fata (care cand e maxim in spate trece de stalpul masinii), pe sina, maxim spre pedale, si dupaia sa dai la manivela sa dai spataru ca la coupe si sa vezi cat timp iti ia. Pune doua masini una langa alta, una sedan si una coupe, si compara modul de a iesi.... si duapaia imagineaza-ti ca trebuie sa faci chestia asta contra-cronometru, sa vezi ca nu-ti mai arde sa te urci in spate...

PAK 27-09-10 12:28

coincidenta face sa am doua masini , una sedan una coupe , deci da , stiu despre ce e vb asa ca probabil o sa mor prost din alte motive.

explicatia ta este destul de buna si relativ logica (asta daca nu s-au pus scaune de coupe ) dar uiti un lucru destul de important - pasagerii de pe locurile din fata . daca acestia nu se pot misca (sau usile lor nu se deschid) tot prins in spate esti , chiar daca masina este coupe si/sau are scaune rabatabile ;) intelegi ideea?

B-99-SAA 27-09-10 12:46

Da, daca s-au pus scaune de coupe e altceva.... doar ca tot difera spatiul oferit pt iesirea din masina. Parerea mea este ca nu au ce cauta pasageri daca tot a facut-o asa. Acolo merg puse niste boxe, ceva sa umple spatiul si sa fie masina de show. Deci din punct de vedere al sigurantei sunt impotriva la ce a facut acolo, din punct de vedere al une masini de expo, cred ca e ok (asta daca ar si termina masina ca sa arata de expo...).

bluey 27-09-10 13:47

Sunt foarte multe masini pentru rally la care s-a preferat folosirea caroseriilor in 4 usi pentru ca sunt mai rigide decat cele in 2 usi.
Se sudeaza usile din spate si gata :)
Bineinteles ca masina aici in discutie nu are nici o legatura :)

CyberCSX 27-09-10 14:04

pai asta e ca la un competition car e un singur scaun restul roll cadge deci se pot suda usile dar asa............

Eu ia-s fi sudat usile cele din fata cu cele din spate, asi fi facut din 2 usi una si sa se deschida īn stil aripa ca la DeLorean.

Cred ca atuci chiar ca ar fi stat multi cu gura cascata :D

Angel 5 27-09-10 14:30

bad post, nu am dat refresh la pagina

DrifterGT 27-09-10 14:45

Din cate vad :)) tot cu ideea mea de NeFeSe iesi mai bine in accident :)).
Deoarece vor ramane doar cele 2 scaune fata :D.
Si eu sunt de acord ca dintr'un coupe ori sedan e aceeasi chestie la un accident , adica nasoala.
Acum sincer , vorba voastra , cand aceeasi masina exista coupe , tu sa sudezi usile la un sedan , si sa ai si locuri in spate... e penibil :)).
Sau poate a sudat usile si cara cartofi si ceapa cu ea :)) sa aibe mai mult loc. :twisted:

valyh 27-09-10 20:20

http://www.scordo.com/blog/blog/pics/uglycar.jpg

se incadreaza?

morpheusmaster 27-09-10 22:54

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3687254)

Nu cred...aia e altceva. Adica e o categorie aparte si nu cred ca e "tuning" ce a facut el acolo...

DrifterGT 27-09-10 23:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3687254)
se incadreaza?

Seamana cu o toba de esapament :))

RIcKO 27-09-10 23:21

mie i-mi seamana mai mult cu o plosca dinaia in care isi tin americanii wiskey-ul :D pare masina de parada

Morph ..nu esti singurul ...am primit cateva P.M - uri referitor la remarca aia ...:D

morpheusmaster 27-09-10 23:41

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3687688)
mie i-mi seamana mai mult cu o plosca dinaia in care isi tin americanii wiskey-ul :D pare masina de parada

Morph ..nu esti singurul ...am primit cateva P.M - uri referitor la remarca aia ...:D

Subscriu...si mie tot a plosca de wisky mia adus aminte.

Ba...eu am un Glock :)) da am uitat unde lam lasat :))

RIcKO 27-09-10 23:46

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3687723)
Subscriu...si mie tot a plosca de wisky mia adus aminte.

Ba...eu am un Glock :)) da am uitat unde lam lasat :))

deaia ca nu il folosesti in weekend.....hai gata cu off :D ca deja ne intindem ...

DrifterGT 28-09-10 16:40

2 Attachment(s)
Asta intradevar e tiganeala cu crom'ul! + Cele 3 tevi de le'a luat de la grandfather mike de pe casa sa le puna la masina.

*Scuzati claritatea dar era cu zoom la maxim :D.

TwentyOne 29-09-10 10:08

2 Attachment(s)
DA,...e BMW

TUNING UNICAT REALIZAT IN FRANTA , TOTUL MODIFICAT MAI PUTIN MOTORUL 1300 EURO ULTIMA OFERTA . ATENTIE DOAR VALOAREA JANTELOR LA OZ PE SITE A FOST DE 2300 EURO

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...--9707649.html

RoByNeT 29-09-10 10:10

e pret bun pentru dezmembrat :)))

DrifterGT 29-09-10 19:34

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 3690366)
DA,...e BMW

TUNING UNICAT REALIZAT IN FRANTA , TOTUL MODIFICAT MAI PUTIN MOTORUL 1300 EURO ULTIMA OFERTA . ATENTIE DOAR VALOAREA JANTELOR LA OZ PE SITE A FOST DE 2300 EURO

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...--9707649.html

Mie mi se pare frumos :| si foarte ieftin :|.

morpheusmaster 29-09-10 19:36

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3691645)
Mie mi se pare frumos :| si foarte ieftin :|.

Dovada ca vorba "orice masina are clientul ei" e adevarata.

DrifterGT 29-09-10 20:06

Am observat ca e un kitsch oribil dar are si cateva plusuri cum ar fi interiorul... , dar totusi vorba colegului , daca il dezmembrezi scoti banii pe el...

Multi bani irositi degeaba pe chestii tampite...

Manson 30-09-10 19:39

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3691655)
Dovada ca vorba "orice masina are clientul ei" e adevarata.

=)))) ce bine ai zis :D.....e o invalmaseala de marci acolo:D

madicioco 05-10-10 21:54

4 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow: vectra a:arrow:a4 sau ab4??:???:

Andreynyo 05-10-10 22:20

Asta le intrece pe toate ! :shock::lol:

RIcKO 05-10-10 22:27

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3705615)
Asta le intrece pe toate ! :shock::lol:

la varsta ta si cunostintele pe care le ai in materie de tuning cred si eu

In Spania chestii de genul asta sunt la tot pasul , calibra cu fata de megane , megane cu fata de civic si etc ....ei practica tuningul asta am fost la cateva showuri in spania si pot sa zic ca inafara de socul pe care il produc la impactul vizual aceste masini in proportie de 80 % sunt executate aproape perfect , iar exemplul de fata chiar arata bine ,,scuze ,,,chiar foarte bine ...nu cred ca ii este locul la sectiunea asta

Andreynyo 05-10-10 22:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3705634)

Inseamna ca tu stii totul despre tuning daca masina aia nu isi are locul aici...:rolleyes2...Doamne,de ce trebuie sa se ia toata lumea de userii de varsta mica? :|

SHOGUN-A8 05-10-10 23:44

Quote:

In Spania chestii de genul asta sunt la tot pasul , calibra cu fata de megane , megane cu fata de civic si etc ....ei practica tuningul asta am fost la cateva showuri in spania si pot sa zic ca inafara de socul pe care il produc la impactul vizual aceste masini in proportie de 80 % sunt executate aproape perfect , iar exemplul de fata chiar arata bine ,,scuze ,,,chiar foarte bine ...nu cred ca ii este locul la sectiunea asta

Iarta-i pe astia mai mici nenea ca invata si ei pe unde apuca, spune-le tu cu ce se mananca tuningul :)

morpheusmaster 06-10-10 00:03

Quote:

Asa si? Pis pe ea frate, e hidoasa cu spume. Unde vrei sa o incadram? Daca nu aici vino tu cu exemplu unde...la "asa da!!!" ?

b01uxd 06-10-10 11:22

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3705823)
Asa si? Pis pe ea frate, e hidoasa cu spume. Unde vrei sa o incadram? Daca nu aici vino tu cu exemplu unde...la "asa da!!!" ?

pai dak asta e hidoasa care seamana cu a4 inseamna ca si a4 e hidos nu? daca e sa o lom asa mai mult de 80% din masinile de la sectiunea masina mea ar trebui postate aici

Cozmescu-Alin 06-10-10 11:51

Nu....
Nu a4 nu e hidos.:lol: Anumite elemente de pe A4 in combinatie cu alta caroserie da rezulta un lucru hidos:D.Oricum ai dao nu poti spune ca struto camila asta seamana cu A4. :rolleyes2

DrifterGT 06-10-10 12:46

E ORIBILA!

Cand din Dacie vrei sa faci Lamborghini = Tiganeala/Cocalarism/Prostie/Incultura

Nu stiu ce e pe acolo prin Spania , dar arata ORIBIL!

Manson 06-10-10 22:51

pacat de jante...decat alea imi plac

StreetStyle22 07-10-10 11:34

Quote:

Deci spaniolii n-au gusturi.
Arata ca dracu,uita-te la imbinarea dintre portbagaj si portiunea spate..E urata cu spume.
Felicitari pentru munca depusa,dar e urat ce a iesit.

69RUP 07-10-10 18:57

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3690368)
e pret bun pentru dezmembrat :)))

In afara de jante si motor mai scoti ceva :lol::lol:

GABY-DSO 08-10-10 00:56

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3706519)
Nu....
Nu a4 nu e hidos.:lol: Anumite elemente de pe A4 in combinatie cu alta caroserie da rezulta un lucru hidos:D.Oricum ai dao nu poti spune ca struto camila asta seamana cu A4. :rolleyes2

taci frate... ce sti tu?.... nu vezi ca aici trebuie sa ai neaparat 18 ani pentru a avea o parere :rolleyes2

DrifterGT 08-10-10 01:00

Nu neaparat , doar ca orice om isi da seama ca

2 masini combinate in 1 = o mare porcarie!

Parerea mea ca tot ce e bun la masina aia sunt stopurile spate! in rest! GUNOI!

Sasha 09-10-10 13:18

2 Attachment(s)
FFS
:|
a transformat o frumusete de masina intr un tomberon.. FU

DrifterGT 09-10-10 15:46

Pe bune daca inteleg ce a vrut sa faca din bmw-ul ala ! :))) OZN ? ar semana un pic cu lamborghini murcielago sv la prizele de aer :)) dar nici ala!

D@N_NSL 09-10-10 15:59

1 Attachment(s)
nu stiu daca se incadeaza aici...

DrifterGT 09-10-10 16:06

Sa te fereasca Domu' sa iti dea un claxon cand esti la semafor :)))))))) !

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning