![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
ba fratilor ...aveti buton de EDIT. limba romana si dumnezeu' ei....
|
salut la toti...am o intrebare? cine stie unde as putea gasi un motor de mercedes 190e ? sa fie peste 2000 cmc benzina ; am fost peste tot si nu am gasit din busaj la mocira si in celalalt capat al orasului si nu gasesc nicaieri
|
cunoaste cineva o skoda octavia 2 RS Alba numaru de IS,,, (e de ceva vreme in bm.)
Indi, stiu pe cineva care dezmembra un mercedes modelu ala.....parca avea motor de 2.2 sau 2.5 benzina...incerc sa dau de el si te anunt. :) |
Quote:
mersi... cei cu skoda aia alba? |
Quote:
Ps. il sti cumva pe roby erdei ? |
Astor.. asta o fost asa.. de "Bine ai venit" in Hotvon. Si o sa mai fie de astea, o sa vezi. Nervi multi sa ai doar..:lol:
|
foarte interesant. mie mi-a stat masina acolo 3 saptamani fara baterie si nu s-a legat nimeni de ea si din a mea au ce fura. poate am avut eu noroc ;)).
|
Quote:
|
Quote:
PS: Merge cineva azi la "Local Kombat" Baia Mare :lol: ? Parca de la 7 incepe si la Scoala Nr 5? Bine stiu? :?::?: |
Quote:
teen.ager: nu cred ca o s-o mai patesc mult... Pun camera de supraveghere pe ea pana fac rost de bani de garaj, si care se mai uita stramb catre ea ii rup degetele intai si abia apoi ajunge si pe la politie... Daca ma intreaba ce i-am facut ii zic: Nimic, si-a prins degetele la portiera masinii incercand sa fure:| |
Quote:
|
ba faceti cumva si ma luati si pe mine la raliu ...please :D si pe Robi ca i s-o bulit masina :D
|
Ok, schimbare de plan.. cu cine trebuia sa mergem ..nu mai merge.. daca sunt alti doritori .. sa ne duca [pe mine si pe MITSU].. platim gazu.. :lol: :lol: va rog un reply.. un pm.. orice.. ;)
|
Cu ocazia deschiderii Trofeului Baia Mare in CNVC am reusit sa schimb 2 vorbe cu Ciuli.. Foarte tare omu.. :lol:
|
Nimeni nimic? :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms norbi_bidi ca ne-ai spus de gala de kickboxing :) am fost, mi-a placut :)
|
In fine.. nu trebuia sa va impingeti asa.. :lol::lol: caz rezolvat.. multumim. ;)
|
3 Attachment(s)
ce parere aveti....
|
Too much gymkhana?
:lol: |
nu vinde nimeni paici cartele orange cu numar? (sigilate)
|
salut baieti,am programare la RAR pentru autenticitatea vehiculului, nu stie nimeni se iau de parbrizul crepat ? s`au trebe sa le imping ceva banii la jeb:sad:
|
se cam agata de parbrize. depinde in ce zona e crapat si cat de mare e crapatura. ideea ii sa nu iti strice vizibilitatea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ kalugaru, ai sosit pe acasa?
|
Quote:
2- zici ca pentru identificare ? deci nu ITP ...daca e identificare da-i bice ca n-au treaba numai cu seriile si bine pa. |
o intrebare stupida pe care nu o stiu concret.....care e jmecheria cu j et la jante....
de exemplu cat et,j au jantele si prosti de astea :). imi sta capu sam iau ceva jante. pe 16..si ma informez :) |
Poftim.
Quote:
|
Quote:
la o janta originala vw R16. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut sant mircea din satu mare am un audi modificat si vreau sal vand daca intereseaza pe cineva rog a suna la tel 0757388863
|
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti am un e30 si as vrea sa ii schimb culoarea in acte cam cat mar costa daca stie careva.multumesc PS-nu am timp sa ma interesez la rar
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning