![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
2.Ai dat exagerat de multi bani pe BMW,cu 3700e iti ieu un e30 325i 24v in stare impecabila! 3.iei masin una dupa alta.....prea repede |
@jurec10-Daca poti sa imi aduci doar bara fata+lip-ul...platesc pe loc!
@balint-Valeuu=))..Bafta cu el..cred ca o sa te vad mai mult prin benzinarii=)) @tabokubmw-Ok..Iti dau datele pe mess..si mi le trimiti!..Mersi! @CT 93 BRG-Pff..Nu prea sunt eu obisnuit cu VR6 pe Logan..dar..felicitari...si app..ai cateva zile de cand ai luat masina si deja faci atata modificari?...Chiar nu puteti sa RESPECTATI REGURILE? @jurec10-vechiu urs daca il mai tii minte...atat ceream eu pe el..si era si m3=))... |
2 Attachment(s)
GOLF 2
Astazi am fost de am luat nr-le rosi pe care le-am pus in 5 min :D masina se simte si merge excelent dar franele sunt problema si cat de curand voi schimba placutele de discuri.Si cred ca si culoarea depe ea ca acest galben nu prea imi place ... BMW E36 Astazi mai nimic cu pisica... doar dus pentru ridicarea numerelor la golf in rest nimic... R.Equinox-Ce pot sa zic iti urez bafta in cautarea pieselor la golf :) balint-Asa fara mine... Te tin eu minte :)) jurec10-Bine ai revenit in tara ce surpriza va urma.... Tomas_SlrR-Arata bine supra bafta cu ea :D...Asa va ramane sau vei schimba kitul exterior:D,ce culoare va fi pisica :D Cred-Arata bine kitu,dar schimbai culoarea masini... Cristi.megane-Arata bine supra :D KidForDrift-O astept la drift sa vad cum se da dea latu :D ionut.alex63-Arata bine golf 3 :D |
4 Attachment(s)
Cred- Arata foarte bine noul chit!
Tomas-WoW! KrYpToN-Bine ai revenit ! balint-Saa stii ca nu am nimic cu tine...dar ce puii mei faaci cu un Viper? + ca vine iarna!:lol: R.Equinox-Ieftineala! jurec10-Eu unul abea astept! Si hai ma repede..ca vine iarna:lol: Rid3r*RaCe- =)))))))) 0omule..sunt aproape 4000e cu 3700 de euro...ai gasit o rabla. Frate...cat de....lasa! dms28-Friend...daca vrei sa te dai putin cu un old drift car...esti binevenit!:-) Saptamana trecuta am dat Fiat-ul. Am auzit ca vine o iarna grea si nu cred ca se descurca motorasul ala. Asa ca am vorbit de alaltaieri cu un tovaras sa imi gaseasca un pickup truck serios si azi dimineata am primit un telefon. Am mers la Oradea...langa granita de la Bors, sa vad despre ce e vorba. M-am bucurat de ce am vazut, un GMC Silverado pe care am dat 3500e. -E inmatriculat pe Bulgaria dar ma voi duce sa-i fac acte de RO -Motorul 6.5L V8 Diesel inca merge in mintile lui...dar scoate o fumaraie, apas pedala la maxim...si in spate nu se mai vede nimic:lol: -Intra foarte greu intr-a 3-a -Capota nu e prinsa decat in sarma:lol: -La viteze de peste 40 KM/H se simte un joc in volan si cand tragi maxim treaba scoate un sunet ciudat:???: -Are 240.000 Dar la 3500e o "animala" ca asta...se gaseste mai greu:lol: |
2 Attachment(s)
Au ajuns:
-jantele BMW 1M 19" -cauciucuri noi/4 bucăţi -volan MOMO Silver Prototipo -scaun şofer BRIDE + centură Takata cu prindere în 5 puncte(e încă sigilată) -kit de drift MAX S14 Spherical Bearing CrMo Angle Kit(aprox. 1500e cu tot cu transport): Quote:
@KidForDrift: S-o stăpâneşti sănătos. @dms28: Dacă o vopseşti,vopseşte-o înainte să dea zăpada.Şi acum e cam frig pt. vopsit.Succes. @CT 93 BRG << Omu' e nebun.Jur. :lol: @balint: Ce bestie. @jurec10: Bine că a ajuns tot pe mâinile unui pasionat 86-le. :D @R.Equinox: Eram sigur că-i pui bot de Vento. Aştept să văd mai multe poze cu Supra-ul.Neapărat. @KrYpToN: S-o stăpâneşti sănătos. @Tomas_SlrR: Lasă mă,că asta va fi de 10 ori mai blană. Succes cu noua achiziţie. @Cred: Ok,poate mi s-a părut.Aşa informativ,cât te-a costat kit-ul de pe Supra? @Cristi.megane: Aşa e,în privinţa culorii.O să ne asemănăm şi în privinţa unghiului de cădere de pe faţă.Al meu o să fie puţin mai mult agresiv. :evil: |
2 Attachment(s)
De jumatate de ora am ajuns acasa,am lasat 86-le la garaj si am zis sa merg pana la parinti la tara sa mananc o placinta cu mere facuta de mama:)
______________________________________________ dms28-daca iti spun va trebui sa te inpusc =)) KidForDrift-Noroc cu animalu! DariusAlexandru-Imi place de tine ca alegi ce e mai bun bafta[chiar imi doream o japoneza] |
3 Attachment(s)
Krypton - culoarea imi place :D .. si motorul presupun ca are cai pe masura consumului :-)
Balint - Viper`ul e crima .. deci sa numai pui niciodata o ragalie de logan pe langa asa un Viper R.Equinox - mie unu imi place .. acum il faci tot negru sau ? 8) Jurec10 - hmmm .. ce coci tu acolo ? :-) Balint - drifturi cu un asa Viper ... nu`mi place ideea CT 93 BRG - eu nush dc te`ai chinuit vr6 pe logan ... cand putea sa il tii de zi cu zi si cu un motor 1.4 ... Dms28 - that VolksWagen is awesome :D Kid Kid Kid - dupa ce ca ai dat 3500e pe nu merge cu mai mult de 40 :lol: vai de el Darius - daca zici tu .. dar daca nu e asa cum zici .. te prind intr`o zi pe strada si iti dau o mama de bataie :lol: ... sa speram ca iese ceva fain din mainile tale :D Jurec10 - imi place culoarea de pe Bora :D Revin cu Bmw`ul Vopsit ... Attachment 2622907 Attachment 2622908 Attachment 2622909 |
3 Attachment(s)
Tomas_SlrR - Vechiul kit avea 2 ani vechime , + ca era pe gustul fostului proprietar , nu al meu .;)
R.Equinox - Multumesc , bafta si tie. jurec10 - Sper sa nu fiu nevoit sa-l repar.:D dms28 - Multumesc , vreau sa o fac Rosie sau Portocalie (poate roza:lol:) KidForDrift - Multumesc , frumoasa achizitie. DariusAlexandru - Kit-ul a costat 200E + cel vechi . Astazi am facut o proba , imi plac foarte mult jantele , din pacate nu am bani , iar cele vechi nu reusesc sa le vand. PS: vreau sa fac motorul turbo.:lol: |
1 Attachment(s)
De dimineaţă au mai ajuns:
-evacuare 1 Piece S14 Exhaust System -finală Japanese Style Exhaust Type 03 Attachment 2623059 În cursul zilei de azi trebuie să primesc 2 aripi faţă din Timişoara,de la un parc auto de dezmembrări. @Cred: Culoarea va rămâne verde? @Tomas_SlrR: Foarte tare culoarea.Nu mă aşteptam la aşa ceva. Bravo man. @jurec10: Mersi Adrian. |
1 Attachment(s)
@DariusAlexandru:Asa a picat numaru:lol:. Daca ai nevoie de piese pentru S14, iti dau eu usi si portbagaj.MOCA
@Tomas:Pai speram sa ajung la vreo 450(cu twin turbo), acum sincer as fii multumit si cu 400. Foarte misto culoarea BMW-ului:shock: Am fost cu Bora sa vad ce stie sa faca, eu zic ca e foarte bine pentru 1.25bari presiune in turbina. Cred ca o pot duce lejer la 370-380 caluti, asta doar din presiune. De dimineata ma trezesc cu unchimeu la usa ca duce masina la fier vechi, avea nevoie de mina sa se poata intoarce. Si i-am zis ca ii dau cat vrea pe ea sa o pastrez eu. Asa m-am facut si cu o dacie 3 sferturi ruginita pe nici un ban.(Poze mai pe seara) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Multumesc Jurec pentru Bara gata+Lip..
Bun...deci mai trebuie sa ajunga si farurile de la tabokubmw..Si pot zice ca e gata botu... Peste o ora ma duc sa cumpar noile semnalizari...apoi....Joi intra piesele la vopsit..am dat aproape toti banii pe motor la Supra..si nu mai am bani pentru o vopsire totala..+ca necesita si timp..si nu prea dispun asa de mult.. Attachment 2623190Attachment 2623191 @dms28-Multuemesc...Aproape le-am gasit pe toate cu ajutorul colegilor de pe forum..bafta cu golfu..parerea mea e ca ii sta bine in culoarea asta..sa ii gasesti niste jante frumoase...si sa le vopsesti intr-o culoarea anume sa se potriveasca cu culoarea de pe masina..Bafta! @KidForDrift-Frumoasa achizitie!...Faza cu fumul cred ca e marit debitul la pompa..Bafta cu el! @DariusAlexandru-Are potential proiectul tau!..multa bafta cu el..In legatura cu golfu..da..Asa aveam de gand de cand am luat-o...Si o sa revin cu mai multe poze cu Supra....Bafta! @jurec10-Ai grija de masina!..Chiar daca am dat-o..am muncit extrem de mult la ea..bafta!..Si mersi pentru spoiler! @Tomas_SlrR-Da..tot negru...Nu am timp sa il vopsesc tot si trebuie sa ma duc si la Piatra Neamt sa trec pe certificat alta culoarea si chiat nu am timp...A iesit bine bmw-ull..bafta cu el! @Cred-Mersi la fel..App..la ce pret sunt jantele astea albe? @Plesa-Ai scos ceva..sunt curios cat scoti din presiunea mai mare..bafta! |
2 Attachment(s)
Azi am dus masina la Tg Mures,akolo e mai bine echipat garaju.
Daca tot am venit la Mures am zis sa pun bara si aripa la BMW! _________________________________________ Am dat comanda pt urmatoarele piese la AE86: 1-ceas presiune ulei-130ron 2-ceas vacuum-130ron 3-ceas temperaura apa-120ron 4-scaun [Bride]-1800ron 5-volan [Nardi]-540ron 6-centura [Fia]-840ron 7-frana de mana [Ksport]-570ron Toate astea sosesc in 4-7 zile! __________________________________________ R.Equinox-Cu placinte! si da o sa am mare grija de ea pana ajunge pe pista:twisted: DariusAlexandru-Mandra teava! |
Equinox-Ce jaf visezi ma? 2000E am dat pe ea ;) ti`ar cazanu al dreq :)) KID-ce montstrulet acolo :)) Darius-Mersi ;) Tomas-;) Trebuie sa ii vopsesc si capota ca restu pieselor.. si sa o duc sa o inmatriculez :)) Equinox-Ce cazan multicolor ai :)) Pisica.. asteapta sa ii montez suspensia reglabila ;) Care tocmai ce a sosit si am un chef acum de treaba... vai de ... mea :)) in rest.. nimic? aa da Cumpar "Lighean" [Logan] :)) |
2 Attachment(s)
Deci i-am pus numerele rosii la VIPER 8)8)
Attachment 2623379Attachment 2623380 + am dat comada de toate pisele pentru un twin turbo ( nu zic cat ma costat ca de bani aia imi cumparam jumate de romanie :lol::lol: ) care ajung pe 8 decembrie! + am cumparat niste cauciucuri de iarna(de bani aia imi luam 2 loganuri :lol::lol:) astea sambata ajung ..! :arrow:Thomas - de ce sa nu pun Loganul langa Viper ma ?? :lol::lol: ce are RAIE ?? E si Loganul o MASINA :lol::lol: .. Viperul nu e pentru drift ai inteles gresit .. am fost pe un circuit de drift da doar am prajit cauciucurile :lol::lol:cu un mic burnout :D :arrow:Darius - Stiiiiu .. da sa vezi ce usuca buzunarul :lol::lol: :arrow:Kid - Am sa i pun un plug in fata :lol::lol::lol: sa vezi ce carere imi fac pe unde merg :lol::lol: :arrow:Dms - Lasa ma ca tot vin si iti dau voie sa te joci cu ea :lol::lol: :arrow:Equi - Mersi! Stiu deja cum e .. credca nu am ratat un peco pana acuma :lol::lol: |
1 Attachment(s)
Baieti.
1.Audi: La audi trebuie sa`i cumpar niste gume de iarna sa fim precauti pentru ca o sa ramana masina de excursie si masina de zi. 2.Logan: Lucrarile la el sau stopat pana anul care vine...va sta frumos in garaj in locusorul lui 3.BMW: Azi cand am venit de la scoala mi`am facut timp si am dat capota cu chit ...sper pana vineri sa termin cu chituitul masinii ca sal trimit la vopsitorie si o sa vorbesc cu baiatu sa faca asa: 1.1 strat de grund 2.1 folie pentru protejare vopsea 3.2 straturi de vopsea Si daca maine de la scoala plec la Bulgari ma duc sa caut niste jante+ gume frumusele pentru el. Frumos ce vad succes. |
@CT 93 BRG: Păi e frumos ce vezi pt. că te uiţi doar la poze.Tu postezi ca un robot retard blocat şi nu citeşti.
Ori respecţi regulile ori... rămâi ignorat ca şi până acum şi umplii paginile degeaba. @balint: Cred că costul plinului tău este echivalent cu tot ce o să bag eu în a mea. :lol: @KrYpToN: Sper să-ţi găseşti un Logan decent. @jurec10: Haha,mersi. :D Mult succes şi ţie. @R.Equinox: Golf-ul e clar,e cazan. :lol: Chestia aia fioroasă de lângă el e ce vreau să văd. |
1 Attachment(s)
Am cumparat semnalizarile stock si au sosit si farurile...le-am montat..vin perfect..parca sunt de acolo:lol:...
Attachment 2623457 @jurec10-Ok..bafta cu Ae86 si E36! @KrYpToN-Asa si?..eu am dat pe supra 3500E si nu ma mai laud=)) @balint-Din pura curiozitate..cat te-a costat inmatricularea?:lol: @CT 93 BRG-Ma..Dar ai dat cu lopata de chit pe capota aia?=)))...si protectia de vopsea se da dupa ce o vopsesti!..cauta ca este un thread deschis cum se pregateste un lucru de vopsit. @DariusAlexandru-Cazan cazan dar eu macar merg cu o masina=))..nu stau non stop si muncesc la o javra de chinezoaica=))... Supra o sa fie forta!..Ma bucur ca iti place...si pozele inca nu fac..te tin asa in suspans=))..Bafta! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
R.Equinox - Jantele au costat 400E (cu tot cu cauciucuri).
DariusAlexandru - Pai nu am bani de vopsit , deci ramane asa.:rolleyes2 Astazi am vandut jantele . :shock: Masina a fost cobarata cu 2 cm. |
1 Attachment(s)
Am schimbat Grila la logan cu un Clear 8)
Attachment 2623590 :arrow:Equi - ai sa te plictisesti sa citesti atatea zerouri:lol::lol::lol: .. sau faci infarct :lol::lol: mai bine nu zic pentru binele tau si nu numai :lol::lol: .. ce fain incepe sa arate Golful Bravo! 8)8)8) :arrow:Darius - Nu Creeed :lol::lol: Credca costa mult mai mult :))) :lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
Buna seara tuturor.Acum vreau sa va prezint si eu Broscoiul meu.
E vorba de un VW NEW Beetle din 2001: Motor 2.0(de care nu sunt deloc multumit,mananca ulei:( ) Dotari: Aer conditionat si Geamuri la buton. Ca planuri de viitor ar fi un VR6(in primavara cred) si niste jante mai mari 17",18" |
Deci am decis asa .
Vand Opelul Astra H OPC Vand Bmw-ul E36. Ma mut in Germania pe timp de 4ani si nu ma car cu masinile dupa mine. Voi gasi eu o masina frumoasa si ieftina acolo. La bmw singurul lucru care-l mai facusem era stopuri full led. BMW - 3000E[Motor 3.2 260hp] Opel - 6500E[Motor 2.5 120hp] __________ Cu banii imi iau o alta masina in Germania , pt. ca ,locuinta o am asigurata si gratis. |
5 Attachment(s)
CT 93 BRG-Mister Rid3r*RaCe, asculta ce iti zic eu si nu mai posta...te faci de tot cacatul...acum serios! Ai vazut si tu la ala care acum cativa ani a pus VR6 pe Logan. Ala a fost nebun...si a muncit cateva saptamani ca motorul ala sa intre pe Dacie dar tu in cateva ore l-ai si bagat...fara nicio problema. Deci nu mai posta, rade lumea de tine omule...nu pricepi?!?:???:
Azi am mai facut modificari la Hatchi: - Adaugat inca un stiker cu "I am the STIG" :lol:- 40 lei - Am prins bara fara de aripi si bara spate cu niste zip-uri (nu stiu cum se cheama...eu asa le zic :lol:)- 5 lei - Proiectoare galbene- 100 lei - Cuie pentru scoaterea capotei in caz de urgenta- 100 lei - 2 arcuri prinse in portbagaj si caroserie pentru siguranta. |
1 Attachment(s)
In seara asta cat rasfoiam eu paginile pe aici..am gasit un anunt din Germania..pus de 3 zile...
Am gasit niste jante Rotiforom DAB pe 16...9j spate/8.5 fata...in 5 prezoane.(5x120)...la pretul de 1342E...E un pret foarte mic avand in vedere ca ele normal sunt in jur de 3000-3500E..si nu..nu fabulez....Si nu stiu ce sa fac..sa le iau?..sau sa nu le iau?..datimi si mie o parere! Attachment 2623721 @tabokubmw-Multumesc..Eu sunt curios cum o sa arate cand o sa fie vopsit:lol:...Bafta! @Cred-Sunt cam maricele....pe cat sunt? @balint-Ii sta bine cu grila noua...Si ma bucur ca iti place golfu:lol: @tabokubmw-Arata bine broscoiul tau..bafta cu el! @AlexMxH-Niste poze cu E36? @KidForDrift-Frumoasa javra....mai ales masina=)))))..Bafta! |
3 Attachment(s)
R.Equinox - 19 , daca pun mai mici arata ca o barca cu noul body , + ca masina este foarte joasa .;)
Dupa lupte seculare am scos Supra din garaj , motorul este cam lent , are nevoi de turbo.:D |
KidForDrift-Bravo man imi place ce vad!
R.Equinox-Daca nu le iei le iau eu! La pretul ala e un chilipir! Cred-Ridic-o un pic de spate ca iti fraca pe jos si arata urat! __________________________________________________ __________ Am luat azi din targ 4 jenti de tabla+gume de iarna pt Bora,urmeaza ca maine sa le montez! Apoi va trebui sa cumpar tot ce e nevoe pt un schimb de ulei ca nu stiu cand a fost schimbat si se aprinde becu in borg la curbe! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
@Cred-Nu iti atinge pe spate?
@jurec10-Iti spun eu cand le iau..daca nu..iti dau site si te uiti... @DrifterGT-Nu te bagi si tu Domnu la MMVV2?8) Am mai gasit niste jante pe 16 cu tot cu gume.. BBS RS Modulare in stare perfecta...sunt la licitatie pe Ebay..deocamdata sunt doar 320E ..Imi plac si Rotiforom-ule si BBS-urile..nu ma pot decide.. Attachment 2624320 Am inceput sa demontez botu...deocamdata am dat bara fata si scos toate plasticele de pe ea...si aripile..Denis le da jos..si eu le pregatesc pentru vopsit si vopsire..in seara asta ma duc dupa culoare...ieri am lasat codul de culoare de la masina si am facut pe comanda...nu am poze..nici nu o sa fac...la sfarsit..o sa fie de WOW!..bafta |
Frumoase update-uri la masini ^^
Equinox ziceai ceva de un logan aseara.. poze?? ?? ?? ?? Asa.. astazi la pisicuta am reusit sa termin cu suspensia.. montat si aranjat totu xD Imediat sa ii fac niste poze si... ies la o plimbare |
2 Attachment(s)
Quote:
1.6i ..2005..etc..culoare rosu..ti-am zis mai multe pe mess.... 2000E...asa ca suntem prieteni.:lol: Attachment 2624350Attachment 2624351 M-am decis!.. I-au BBS-urile..imi plac mult..si cred ca o sa vina de minune!...Am licitat 380E..Chiar azi se incheie licitatia..sper sa reusesc..daca da..am obtinut niste BBS RS in stare perfecta!..Va dau mai multe detalii mai diseara.. |
uaaahh frumos ;) il iau xD vreau si eu bbs-uri ca ale tale pe 17 dar cu auriu ;) iti dau mai multe detalii pe mes xD apropo hai ca scot pisica la o plimbare vii? :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cu pijosu
|
7 Attachment(s)
Salut baieti.
KidForDrift e dementiala masina:X:shock:. Am doua vesti sa va dau. 1.Cea rea: Este ca un var a vrut sa plece cu loganu pana la bucuresti si pe autostrada a facut accident...Masina numai am ce sa fac cu ea deoarece e distrusa complet o sa o duc la fier vechi sa vad ce parale imi da pe ea. 2.Cea buna: Este ca am dat AUDI RS6 AVANT + 800 E pe un BMW M3 E46. Si ursu ma ajutat azi tata sa chituiesc ambele usi...deci mai am de chituit caroseria si portbagajul....si dupa fuge la vopsitorie. Poze: |
1 Attachment(s)
Frumoase masini aveti baieti
Kid- E foarte frumoasa masina Azi am facut rost de niste banuti si am pus niste folii pe geamuri cu transpartenta 50%,sincer imi place cum arata:) |
2 Attachment(s)
I-am bagat la LOGAN niste jante Enkei NT03 am dat 800 lei pe toate 4 cu tot cu gume de iarna
Attachment 2624625Attachment 2624626 Pacat ca sunt roz .. nu stiu ce culoare sa le fac:cry: aveti ideie ce culoarea ar da bine? Maine schimb arcurile pe logan si o cobor cati-va cm! SPER :???::???: :arrow:krYpton - e tare fain motanul 8)8) :arrow:Equi - Hmm concurenta la Logan :lol::lol: Sa ai parte de el 8)8) :arrow:tabokubmw - ai cumparat un mic BROTAC :lol::lol: sa ai multi kilometri fara probleme ! 8)8) |
Quote:
Ligheanu e al meu nu al lu Equinox :)) Frumoasa culoare la jante :))) |
1 Attachment(s)
Cum va ziceam ieri... am montat jantele pe bora si am fost la spalatorie ca era asa de murdara ca nu mai stiam care e culoarea ei defapt!
Pret:300ron+15 spalat _____________________________ KrYpToN-Frumos pisoiu! CT 93 BRG-Esti constient ca acel chit pe suprafata asa de mare crapa nu?+ ca nu ai cum sa ii dai asa luciu din chit! R.Equinox-As vrea sa iau eu Rotiforom-urile dar nu sunt resurse financiare! tabokubmw-Nu vinzi jentile? |
Quote:
Repară-l,prea multe vr-uri,deja m am plictisit,tot vr în stanga,în dreapta... Ţine-l 'curat';) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning