Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

bil1706 09-12-11 14:47

Re: Club Ford Capri

Atentie la aerisirea franelor....janta aia plina..... Verifica si tu vand te opresti...si vezi daca se incing franele mai tare de cat de obicei.

nitu_ovidiu82 09-12-11 17:15

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 4768573)
Atentie la aerisirea franelor....janta aia plina..... Verifica si tu vand te opresti...si vezi daca se incing franele mai tare de cat de obicei.

da o sa fiu, mam gandit si la asta, merci

capricosti 10-12-11 16:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 4768045)
leam pus deja pe masina, si sper sa gasesc pe cineva care mi le poate latii.
....

Am gasit odata discutii pe net despre latit jante si era vorba ca se pot face in Timisoara sau in Ungaria.
Sper sa nu le faci in halul asta :evil::rolleyes2

nitu_ovidiu82 11-12-11 00:20

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 4770613)
Am gasit odata discutii pe net despre latit jante si era vorba ca se pot face in Timisoara sau in Ungaria.
Sper sa nu le faci in halul asta :evil::rolleyes2

nu, nici pe departe nu mam gandit la asa ceva, sunt frumoase cui ii plac, mie nu, parerea mea e ca janta trebuie un pic protejata de cauciuc,
am inteles ca este unu tip in aradul nou langa gara care face asa ceva. tin minte ca la el mia sudat cardanu fratemeo cand am ramas cu capri in timisoara.

capricosti 11-12-11 08:28

1 Attachment(s)
Model jante mai putin exagerate :-) Chiar foarte faine--parerea mea :!:

p.ady 11-12-11 11:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 4771298)
nu, nici pe departe nu mam gandit la asa ceva, sunt frumoase cui ii plac, mie nu, parerea mea e ca janta trebuie un pic protejata de cauciuc,
am inteles ca este unu tip in aradul nou langa gara care face asa ceva. tin minte ca la el mia sudat cardanu fratemeo cand am ramas cu capri in timisoara.

am eu janta latita, de vinzare, 4x108, facute din jante de Audi 80, sunt pe 14, sunt sablate, si vopsite, nu au fost montate niciodata!sunt ca si noi!400 Ron!

capricosti 11-12-11 11:13

Foarte faine !
Ce latime au, adica ce J si cat este ET-ul ? Ai verificat daca merg pe fata la Capri ?

nitu_ovidiu82 11-12-11 16:13

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 4771427)
Model jante mai putin exagerate :-) Chiar foarte faine--parerea mea :!:

o da, cam asa ceva vreau si eu.

nitu_ovidiu82 11-12-11 16:13

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 4771603)
am eu janta latita, de vinzare, 4x108, facute din jante de Audi 80, sunt pe 14, sunt sablate, si vopsite, nu au fost montate niciodata!sunt ca si noi!400 Ron!

daca stiam ca ai de vanzare ti le cumparam eu

nitu_ovidiu82 11-12-11 16:23

2 Attachment(s)
ieri am primit de la fratemeo un cadou de ziua mea foarte frumos

nitu_ovidiu82 11-12-11 16:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 4771603)

nu vrei sa facem schimb?

baga 11-12-11 22:42

Deci m-am apucat de restaurat Capri-ul si as avea nevoie de niste informatii se gasesc aripi pentru fata? As vrea sa ii inlocuiesc barile normale cu unele nichelate.... de pe ce masina se potrivesc cat de cat? sau ce ati vazut si voi mai frumoase?

Silencer Power 13-12-11 08:50

S-ar putea sa ai noroc si sa gasesti aripi de MK III la magazin.

Cele de MK I si II sunt doar la pasionatii englezi si nemti, in buna masura, dar pot fi facute si pe comanda.

De asemenea, mai exista varianta unor aripi din fibra de sticla.

Tot asa, ai sanse mari sa gasesti bare de MK III la magazin, iar cu flapsurile te descurci. Sau poti sa pui de MK II, care chiar daca nu sunt cromate, le poti croma.

Nu recomand alte bare, pentru ca ar fi o tiganie...

silencer 13-12-11 08:59

corect, aripi de mk3 ai mari sanse sa gasesti si la noi, vin in cateva zile din ungaria si sunt bine facute, nu ai probleme la montare. pe aripile de mk3 poti pune bare de mk2 si o sa arate foarte bine, barele de mk3 sunt hidoase. baietii cu bare din fibra sunt in anglia si fac treaba buna, se recomanda mai ales daca te tenteaza un wide body kit.

baga 14-12-11 22:43

Am inteles, cu cromatul stau cam pe ganduri... cat costa pentru 2 bare aproximativ? si unde se poate croma? si o sa fie de calitate ca din cate am inteles nu prea se face treaba buna...

silencer 15-12-11 08:55

s-a discutat mai demult, poti sa cauti si tu prin thread. vad ca daca intru periodic pe aici, sunt aceleasi 5-10 intrebari puse de altcineva. asta nu ajuta pe nimeni.

capricosti 15-12-11 08:55

@ baga,
de ce nu lasi barele originale :?: , pot arata foarte bine si alea daca le pui la punct.

Uite un mk3 cu bare originale si motor 2.9 V6 care arata ok si merge traznet :D;):D

https://www.youtube.com/watch?v=0Vzjh...eature=related

silencer 15-12-11 09:03

la 406CP cred si eu ca arata ok bara aia.. masina aia e un sleeper, nu cred ca le plac nici lor barele alea dar au sens..

baga 15-12-11 09:06

Stiu ca arata bine si cu alea originale insa tot mai bine ii vin niste bari nichelate....
Ala merge normal la 400hp :)) trebuie sa mearga

silencer 15-12-11 09:14

uite unul prea zgomotos

https://www.youtube.com/watch?v=Y3rgh9WTb9c

capricosti 15-12-11 09:14

@ baga,
Bare nichelate n-au fost pe mk3.
Pe mk2 au fost bare nichelate, dar si ornamentele de la usi, geamuri, manerele si oglinzile...
Deci ca sa fie setul complet va trebui sa le nichelezi si pe alea ca sa se asorteze cu barele...

silencer 15-12-11 09:17

nu a insinuat nimeni ca ar exista nichelate pe mk3. si nu vad de ce ar fi obligat sa aiba si ornamentele si oglinzile tot cromate, ar trebui sa aiba si jantele si capacele de la culbutori, si cutia filtrului de aer in cazul asta.. fiecare face ce vrea, nu?

capricosti 15-12-11 09:20

Bineinteles ca nu e obligatoriu, ziceam de 'asortare' :D

Un clip sexy :D si foarte amuzant, poate unii l-au mai vazut, o reclama antica la Capri mk1:
https://www.youtube.com/watch?v=Nq1c3726leI

Si inca un clip amuzant, cu hoti si politisti, tot pt mk1:

https://www.youtube.com/watch?v=yt48W...eature=related

nitu_ovidiu82 16-12-11 00:07

6 Attachment(s)
azi prin oras am vazut un "dinozaur"

baga 18-12-11 20:26

In legatura cu nichelatul... fiecare nicheleaza ce vrea sau aduce ce imbunatatiri vrea el la masina personala...
Si in cluj este un asemenea monstru si eram pe principala trecuse pe langa mine si mergea pe 2 benzi ( cred ca nu ii ajunge una singura) nu mergea de-a latu :))

capricosti 19-12-11 07:50

Da baga, fiecare face ce vrea la masina lui, dar eu ma gandeam ca n-ai observat ca sunt si alte piese cromate la Capri mk2 si de'aia am pomenit de clante, oglinzi,etc. Intentia era sa nu faci mai multe drumuri la aia cu cromatu'; odata cu barele, altadata cu oglinzile, pe urma nu stiu cu mai ce...:D:D:D

Oare ce dimensiune au rotile de la 'monstrii' astia in talon ? :D

baga 19-12-11 11:12

Am inteles, oricum nu cred ca o sa fac drumuri la cei cu crom... o sa caut ceva bari gata nichelate o sa fie mult mai usor.:D Mersi mult oricum.

nitu_ovidiu82 19-12-11 19:10

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 4785114)
Da baga, fiecare face ce vrea la masina lui, dar eu ma gandeam ca n-ai observat ca sunt si alte piese cromate la Capri mk2 si de'aia am pomenit de clante, oglinzi,etc. Intentia era sa nu faci mai multe drumuri la aia cu cromatu'; odata cu barele, altadata cu oglinzile, pe urma nu stiu cu mai ce...:D:D:D

Oare ce dimensiune au rotile de la 'monstrii' astia in talon ? :D

nu cred ca le au ei trecute in talon

capricosti 20-12-11 08:54

Fratilor, cumnatilor :D
ati incercat sa aflati cat va fi taxa pt caprele personale daca e sa le scoateti la vanzare anul viitor ???

Eu am fost curios si iata ce am aflat:
Taxa mediu 2012 la transcriere pt auto inmatriculate in Romania inainte de 01 ian 2007:
-pt motor 2000 cmc=9 510 euro
-pt motor 2300 cmc=16 100 euro
-pt motor 2800 cmc=19 600 euro.

Deci ne-am facut cu masini foarte scumpe :evil:, pt tot restul vietii :!:

AxYJamaicanu 20-12-11 09:02

asta e ... avem masini luxoase .... sper sa nu supar pe nimeni daca postez asta : http://www.petitieonline.ro/petitie/...p31398052.html

silencer 20-12-11 09:32

eu am o intelegere buna cu tipul de la care am luat masina. cat timp imi platesc impozitul, e ok sa ramana pe numele lui..

bai dar nu cred ca nu a deschis nimeni clipul de mai sus sa vada ce capra e atat de zgomotoasa..

capricosti 20-12-11 17:58

Ba da, eu am vazut clipul, am auzit capra ca face zgomot, dar n-am vazut-o (de fapt doar capota de la motor)...
Am inteles ca ar fi a lu' unu 'Silencero' :D;)

Pai sa te bucuri cat mai mult de ea ! La masinile vechi zgomotul e permis ...:D

bogdancapri 24-12-11 19:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 4787583)
Ba da, eu am vazut clipul, am auzit capra ca face zgomot, dar n-am vazut-o (de fapt doar capota de la motor)...
Am inteles ca ar fi a lu' unu 'Silencero' :D;)

Pai sa te bucuri cat mai mult de ea ! La masinile vechi zgomotul e permis ...:D

Buna seara la toata lumea,in sfirsit sunt si eu posesor se ford capri pe care il caut de 3 ani,o sa pun citeva poze si astept pareri pro sau contea:D

Zakk 25-12-11 01:14

Salut si bine ai venit! ar fi cam multe de spus avand in vedere ''operatiile'' la care a fost supusa masina,nu te criticam acum de Craciun ca nu e frumos...oricum asteptam mai multe detalii de la tine si Craciun Fericit tuturor!

bogdancapri 25-12-11 06:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 4793874)
Salut si bine ai venit! ar fi cam multe de spus avand in vedere ''operatiile'' la care a fost supusa masina,nu te criticam acum de Craciun ca nu e frumos...oricum asteptam mai multe detalii de la tine si Craciun Fericit tuturor!

Da stiu ca are citeva operati dar nu ma deranjeaza,maina este functionala are un motor de 2.0 de siera 120cp pe care incerc sa_l trec in carte,masina este fabricata in1974 si avea un motor de 1.7

capricosti 25-12-11 10:51

Salut,
masina arata bine in poze, se pare ca a fost destul de bine ingrijita de-a lungul tumultoasei sale vieti :D

Motor de-asta am si eu pe Capri si sunt foarte multumit de el. Grozav ar fi sa aibe si cv MT75 de Sierra, altfel va suferi la capitolul performante Mi-e teama insa ca la motor s-au facut modificari stupide dupa cum vad eu in poza :evil::!::shock::!:...

Din pacate, va fi foarte greu sa poti 'trece' (omologa) motorul asta pe masina ta din cauza conditiilor RAR care trebuiesc indeplinite pt schimbare motor la ora actuala. :cry: :evil:

Foarte grav mai este aspectul Taxei auto care intra in vigoare din ianuarie 2012, taxa care va trebui platita la transcriere, si care ar fi de vreo 6-7000 de euro daca nu ma insel pt motor 1,7 :cry::twisted::evil: Asta in cazul ca n-ai trecut-o deja pe tine in acte.

Sper ca nu ti-am stricat bucuria legata de achizitia masinii, dar ma gandeam ca e bine sa stii ce probleme mari te asteapta din punct de vedere legislativ, si sa meditezi la cum vei putea trece peste ele........

Sarbatori Fericite la toata lumea !

Zakk 25-12-11 14:02

Da,va fi foarte greu cu omologarea acelui motor,vorba lui CapriCosti,doar daca nu ai pe cineva suspus pe la RAR,bine ar fi fost sa-i faci repede identificarea cu motorul original,daca mai exista...

bogdancapri 25-12-11 15:59

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 4794256)
Da,va fi foarte greu cu omologarea acelui motor,vorba lui CapriCosti,doar daca nu ai pe cineva suspus pe la RAR,bine ar fi fost sa-i faci repede identificarea cu motorul original,daca mai exista...

Din pacate motorul original nu mai este,o sa incerc sa_l omologhez pe asta.Am fost la RAR si astept raspuns miercuri de la Bucuresti de la comisie.Lamuritima si pe mine care este problema,nu a fost motorizare de 2.0 pe capri.

capricosti 25-12-11 17:03

Au fost motoare 2.0 pe Capri (2.0 V6 si 2.0 L4 ambele pe carburatie), dar erau diferite de asta care il ai de la Sierra (asta este DOHC 8v, avea 109 cp in varianta cu carb si 120-125 cp pe injectie si a aparut pe la sfarsitul anului 1989 pe Ford Sierra si Scorpio).

Motorul de 1.7 V4 avea vreo 87 cp, si in urma cu 6-7 ani se putea obtine omologare pe Capri pt DOHC de Sierra fiindca se incadra in ''+40%''. Acum insa poti sa pui pe Capri numai motoare de Capri.

Teoretic ai putea sa omologhezi si motorul de Sierra daca faci Testul Dinamic la RAR Bucuresti, dar e scump si daca masina nu trece testul pierzi banii, trebuie s-o pui la punct acolo unde constata ei ca ar fi cazul, platesti din nou banii pt Test, si daca ai noroc sa-l treci poti obtine omologarea, daca nu, alti bani-alta distractie...

:!: Ai grija insa ca la dohc-ul tau s-au facut ceva ''adaptari'' care sigur ii afecteaza functionarea la parametri corecti :!:

bogdancapri 25-12-11 17:43

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 4794450)
Au fost motoare 2.0 pe Capri (2.0 V6 si 2.0 L4 ambele pe carburatie), dar erau diferite de asta care il ai de la Sierra (asta este DOHC 8v, avea 109 cp in varianta cu carb si 120-125 cp pe injectie si a aparut pe la sfarsitul anului 1989 pe Ford Sierra si Scorpio).

Motorul de 1.7 V4 avea vreo 87 cp, si in urma cu 6-7 ani se putea obtine omologare pe Capri pt DOHC de Sierra fiindca se incadra in ''+40%''. Acum insa poti sa pui pe Capri numai motoare de Capri.

Teoretic ai putea sa omologhezi si motorul de Sierra daca faci Testul Dinamic la RAR Bucuresti, dar e scump si daca masina nu trece testul pierzi banii, trebuie s-o pui la punct acolo unde constata ei ca ar fi cazul, platesti din nou banii pt Test, si daca ai noroc sa-l treci poti obtine omologarea, daca nu, alti bani-alta distractie...

:!: Ai grija insa ca la dohc-ul tau s-au facut ceva ''adaptari'' care sigur ii afecteaza functionarea la parametri corecti :!:

Stiu ca motorul are citeva modificari,el normal este pe injectie dar fostul propietar ia pus carburator si ia schimbat delcoul presupun ca ia fost greu se schimbe si instalatia electrica.Sper sa_l put inmatricula anul asta.daca nu ramine varianta cu bulgaria.

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning