![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
radu - eu as zice sa schimbi masina :| e un model foarte vechi si foarte urat :|
|
Quote:
Off topic- sunt in afara bucurestiului si am acel modem portabil de la rds, se apre ca e un fas |
Quote:
|
Quote:
Nu e ce trebe,altfel masina e. Mai joaca-te cu camberu,fa rotile drepte,una alta vezi tu;) idea e buna! Robicutz: merg si acolo :lol: |
6 Attachment(s)
Be eM We sa fie :D
|
4 Attachment(s)
si eu cu e30 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Camberu eu lam pus asa sa dea impresie de un tuning show |
s0r1n - :)) =)) am masini de cacat aa ? uitete la tn si dupa vorbeste de mine=))) =)) =))) =))) =))) ti-am mai zis eu tie :)) :))
Robicutz - super frumos bmw-ul ala . si modelu ala e chear pentru aia de le plac masinile RICE . ca ai vazut cate piese si misc-uri are :) oricum frumoasa masina da ai deviat de la subiect:)) o sa fac si eu una ca e smechera =p~ . imi place pe scurt . o sa fac si eu una daia RICE RICE RICE :"> da sa gasesc un model cu multe kit-uri |
Quote:
Ce are masina mea ma ? ... Esti cam prost tu asa de fel vad ... |
Hai gata cu cearta.. acum facem e30 si e36 ... :|:|
|
bai S ZERO R UNU N
oi fi eu prost dar te fac de ras in aproape orice . te provoc la un ShowOff ma . pe o miza mare . tu iti faci o masina , uite faci un E36 si punem lumea sa voteze care e mai frumos . si daca eu castig tu pleci dupa 4T . si daca eu pierd . ma las de SLRR :) e bine ? |
Quote:
Dar tot un LOOSER ESTI ! |
Quote:
Si NU mai jignii userii. Si NU mai face off topic |
Ce-aveti ma, nu va mai ajunge hectarul? Sau vreti sa se inchida si topicul asta? Crazy, nu ti se pare ca te crezi mai destept decat toti? In afara de camber si jante, ursul lui e chiar ok. Celelalte masini nu stiu, ca nu le-am analizat. Tu le faceai perfecte la inceput, nu? Tu esti zeul din SLRR si nu stim noi?
Sorin, incearca sa mai asculti si tu din ce zic baietii, ca nimeni nu iti zice ceva rau. |
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Un E34 de la mine. Scuze, dar inca nu am invatat sa "pozez" cum trebuie :)).
PS: Nu sunt multumit de jante si de burlan, dar nu am altele care sa fie potrivite cu asta. Imi puteti da si mie niste modele de jante spitate, gen BBS, etc, si niste "burlane"? |
1 Attachment(s)
Baieti am editat farurile alea galbene de la E36 ca sa fie mai interesante :) si un pont ca sa nu se vada sticker-ul pe amandoua stopurile puteti sa puneti un stop asa si unu asa.
s0r1n - ai recunoscut singur ca esti prost . deci sunt multumit si pot sa trec mai departe :)) . Mr.Extasy - ai uitat de gps-ul pe care nu la mai ascuns :) . nu ma cred . dar nici tie nu ti-ar conveni daca unu care nu stie mai nimic de slrr te-ar critica pe tn care sti mai multe decat el in materie de slrr :) si aici nu spune ca nu este asa pentru ca asa este |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Nu te contrazic, dar na, trebuie sa avem rabdare, ca nimeni nu a fost zeu de la inceput, iar primul topic a fost inchis tot din cauza certurilor si off-topicului exagerat. PS: E mai bine cu jantele astea? Mi-a fost lene sa o mai scot din garaj :D EDIT: Am scos baba de la naftalina :D ( E facuta mai de mult, ca sa nu existe discutii ca stau 10 minute la o masina ) |
nu ma refeream la tn . nici nu am observat la tn :)) acum am vazut . eu vb de ala . mdea ar arata mai bine cu niste jante spitate ..cauta pe gom sunt niste jante ale lui CJ dar sunt pe 17 . sunt foarte foarte misto .
R.Equinox - nu te inteleg :| spune mai clar |
4 Attachment(s)
Bimmer |
Quote:
|
2 Attachment(s)
opel astra gsi rally
|
Quote:
|
Radu , si ANDR31 - hai sa facem un show off . cu voturi si sa vedem care face masina mai misto :) . ce ziceti va bagati ?
|
Dati-va mai si voi cu parerea, ca doar de asta am postat aici. Spuneti: "Bai chestiile x si y de la masina z sunt bune, dar a,b,c,d,e, etc nu sunt". Nu ma deranjeaza daca sunt mai multe rele decat bune pt ca oriunde e loc de mai bine. Nu gata apare kata, radu sau altii si sariti pe ei ( No offence boys ). Ca doar din cauza asta m-am lasat de postat acum nu stiu cat timp. Diferenta era ca toti sareau pe Maryus, Cypos, sau cine mai era atunci.
|
Quote:
Cum crezi tu mai frumoasa,iar ce nu e bine,incep cu comentarii ce nu e bine si ce e ok Ce zici? |
3 Attachment(s)
Boys Boy Boys . Priviti si invatati . LOW LOW LOW LOW LOW . sa va aud ;;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E joasa,dar e prea mult camber! Bleh,fara suparare! |
3 Attachment(s)
C300 Ce ziceti? |
quick_silver2 - am facut un extrem tuning .
radu - sunt mai low decat tine :)) |
uite asta chiar e o masina frumoasa bravo tineo tot asa8)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Somebody call 911... |
Quote:
|
Quote: