Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 01-03-13 17:09

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Pai fostu` proprietar avea niste javre ce au facut praf parbrizul, e zgaraiat dupa forma lor :lol: Macar eu as am grija de el :lol:

jemis90 01-03-13 20:53

:) nu nu nu. Nu dau niciodata cu stergatoarele peste gheata.

Racleta! Cat timp dau gheata de pe Toate geamurile , numai bine fumez 1 tig , se incalzeste motorul etc.

La mine se rup cand le dau drumul de sus... ( adica le ridic intai, dau gheata si apoi le dau drumu). Iar pana anul asta nu am avut nici unul rupt (am avut alta masina). Nu imi spuneti sa le asez ca pe "oua', ca nu tine; sunt niste stergatoare, nu cristale de bohemia.
De asta am intrebat si despre alea mai sucmpe :-)

1300 04-03-13 18:07

Salutare, am nevoie de cineva care ma poate ajuta cu modificarea/constructia unei evacuari 4 in 1 din flansa de la chiulasa pana la toba de mijloc.

Din ce stiu eu este cineva in spate/pe langa Total Service Grup care se ocupa cu asa ceva dar vreau sa mai aflu de la voi la cine apelam cand avem nevoie de coturi,teava,sudura.

vladxex 04-03-13 19:30

Salut, ia legatura cu slip(andrei), face numai evacuari si altele. Uite nunarul lui 0747930482

vinyl 04-03-13 19:42

El nu era la Bucuresti?

vladxex 05-03-13 07:28

era, a venit in iasi.

Я7B. 06-03-13 08:20

Vinde cineva sau doneaza niste covorase de masina in Iasi ( as prefera modelu din mocheta ) Vreau sa le pun pe un grande punto!

N3n3a 06-03-13 20:00

dupa cum stiti cu totii s-a dat lege ca daca nu ne platim amenzile ni se va ridica permisul, acum eu am o nelamurire, cu alea vechi neplatite ce se intampla? se vor lua si de alea sau legea va fi valabila doar pentru viitoare amenzi ?

jemis90 06-03-13 20:56

Era un articol azi pe 4T, dar eu unul nu m-am lamurit.
Am aceeasi nedumerire.

Si inca o intrebare pe acelasi subiect: platim la primarie/primarie de cartier,OK?

Chitanta cui o trimitem? punem la fan curier si dam adresa "strada Cutare, nr X, destinatar SPCRPCIV? o scanam si o trimitem pe mail? mergem acolo si facem o noua coada la un ghiseu ca sa aratam hartia? :x

N3n3a 06-03-13 21:09

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 5389995)
Era un articol azi pe 4T, dar eu unul nu m-am lamurit.
Am aceeasi nedumerire.

Si inca o intrebare pe acelasi subiect: platim la primarie/primarie de cartier,OK?

Chitanta cui o trimitem? punem la fan curier si dam adresa "strada Cutare, nr X, destinatar SPCRPCIV? o scanam si o trimitem pe mail? mergem acolo si facem o noua coada la un ghiseu ca sa aratam hartia? :x

asta e ultimul articol de pe: 4tuning https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...ria-17670.html

18.Marius.92 06-03-13 21:21

Si daca am platit amenda si nu mai am chitanta fara a o duce la politie , inseamna ca am platito degeaba ?:))))

N3n3a 06-03-13 21:28

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5390038)
Si daca am platit amenda si nu mai am chitanta fara a o duce la politie , inseamna ca am platito degeaba ?:))))

ceva de genul, totusi sunt curios daca le vor lua in calcul si pe cele vechi neplatite

Jockers 06-03-13 23:04

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 5390047)
ceva de genul, totusi sunt curios daca le vor lua in calcul si pe cele vechi neplatite

si eu is foarte curios... dau faliment :)))

pS.. crys da-mi un PM cu nr tau te rog vreu sa vb ceva cu tine

18.Marius.92 07-03-13 08:34

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 5390047)

Ei cum:)) tara p..ii. Cand ai amenzi de platit te gasesc repede in calculator , dar dupa ce ai platito nu mai au treaba unii cu altii , mai pierzi jumatate de zi pe la ghiseie sa le duci chitanta.

Cipiotul 07-03-13 08:46

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5390038)

n-ai platit-o degeaba... mergi frumos la finante si faci cerere de eliberare duplicat dupa chitanta... dureaza (ca la romani) intre 5 si 15 zile sa-ti elibereze duplicatul...
dar parca era doar o propunere treaba cu suspendatul permisului...

GAby645 07-03-13 11:41

Ca la noi la nimeni, unde a-ti mai auzit de chestia asta cu suspendatul dreptului de a conduce daca nu ti-ai platit amenda?
Asa ne trebuie, capul face - capul trage !!

jemis90 07-03-13 17:19

-------- mi-am amintit ceva, din vara trecuta.
--------
Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...ria-17670.html

Al naibii, nu merge sa dai COPYPASTE de pe 4T:?:.
Eu zic ca sunt conectate sediile primariei si politiei. Nu stiu ce mananca toata presa...:?:

Amenzile mele de circulatie le-am gasit la primarie si platit cu ocazia vanzarii unei masini (nu erau multe;pt fiscal).
+ pentru una din ele mi-a venit acasa hartie de executare desi nici nu cred ca avea 3 luni vechime.

De altele vechi nu au zis nimic. Acum am tot asa una din toamna, sper sa nu primesc "felicitare de pasti".

Я7B. 08-03-13 11:44

Eu ieri am luat 150 ron ca am intrat pe interzis pe Cuza Voda cu Unirii si l-am intrebat pe nenea politistu daca sa introus legea si a zis ca inca nu ! Deocamdate e chill !

vinyl 12-03-13 01:54

Se ocupa cineva in Iasi cu imbracarea elementelor interioare ale masinii in alcantara?

MihaiCsl 12-03-13 21:10

Are idee cineva daca acum permisul vine acasa sau tot la posta in Tatarasi trebuie sa te duci?

CRyS` 12-03-13 22:10

Mergi dupa el la Prioripost !

Cipiotul 13-03-13 09:29

la Prioripost, in curtea fostului abator spre Dancu

pui de drac 17-03-13 22:03

Stie cineva de un garaj/spatiu de inchiriat prin oras?

Nu ma intereseaza decat sa incapa 2 masini si sa aiba curent tras.. in rest...sa se poata incuia :)

1.9Diesel 19-03-13 13:18

Salut. imi poate spune cineva care cunoaste unde pot folia o masina in Iasi ? ma intereseaza sa foliez caroseria nu geamurile...eventual si un pret estimativ pt un c-class . multumesc

CRyS` 20-03-13 19:18

NOU PENTRU IASI: CEL MAI TARE GRUP PENTRU SOFERII DIN IASI !!!!

RADAR IASI

1. https://www.facebook.com/groups/346384898812703/

2. https://www.facebook.com/groups/3463...f&notif_t=like

3. http://www.iasi4u.ro/2013-daca-esti-...rele-din-iasi/

MihaiCsl 24-03-13 17:21

Daca nu te iau pentru viteza, te iau ca folosesti telefonul sa faci update :))

cotto 26-03-13 07:52

Salutare, unde gasesc in Iasi un magazin care face spray-uri la culoarea masinii? Am un verde turbat si nu se gaseste la magazine, doar pe comanda. Multumesc.

Victor VRE 26-03-13 10:29

Vezi in nicolina. Treci de semaforul de dupa podul mare (directia belvedere), si faci dreapta la urmatoarea straduta de dupa semafor, apoi iar dreapta in parcare. Vei vedea la parterul blocurilor firma.

GAby645 26-03-13 12:05

Langa Infotec

andrei:) 26-03-13 19:23

Mai este in bucium vis-a-vis de pro invest(parca), pe straduta cum mergi spre drumul hotilor.

r3sp3cT 27-03-13 09:23

Buna ziua,
Caut o masina dacia 1310 cu nr de inmatriculare IS 77 MYH, culoare gri.
Daca o zareste cineva sau are vre-o informatie .. va rog sa ma ajutati.
Multumesc.

aalex691 07-04-13 00:21

Care e diferenta intre asta si Huidu? In afara de "puterea numelui" si numarul de victime...?
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...din-culpa.html
Evident... intrebare retorica :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

MihaiCsl 07-04-13 20:03

Alex, nu realizezi ca VIP-urile nu platesc?
Vara trecuta am vazut un Mercedes, model nou, geamurile negre pe fata si pe spate tras de politie pe dreapta, proprietarul a sunat pe cineva, i-a dat agentului sa vorbeasca cu respectiva persoana iar agentul dupa asta l-a lasat sa plece, trantindu-si chipiul de pamant. In concluzie, doar fraierii platesc, desi in cazul de mai sus, boul ala a trecut pe trecere ca la masa pe tarla. Daca stii ca ai nspemii de tone sub picior, la ce dracu mergi cu viteza?

GAby645 08-04-13 11:34

La chestii de genul asta la propunerea de arestare sau judecare in stare de libertate conteaza mult cazierul rutier. daca a mai avut alte abateri rutiere sau sanctiuni normal ca se propune arestarea lui pentru ca prezinta un pericol !!
nu conteaza ca e vip sau nu , ca e huidu sau nu , conteaza pur si simplu fapta in sine !!

aalex691 09-04-13 10:27

Pai tocmai... "fapta in sine". Ambii au omorat oameni nevinovati... Huidu chiar mai multi.

bau4rock 09-04-13 10:29

stie cineva unde gasesc bec h1 6000k la un oret rezonabil incat sa nu ma motiveze sa iau kit intreg(gen alea la 60-70 lei cand un kit e 110)

vinyl 09-04-13 18:23

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 5433229)
stie cineva unde gasesc bec h1 6000k la un oret rezonabil incat sa nu ma motiveze sa iau kit intreg(gen alea la 60-70 lei cand un kit e 110)

0769003457 - Alex

MihaiCsl 09-04-13 20:30

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 5431964)
La chestii de genul asta la propunerea de arestare sau judecare in stare de libertate conteaza mult cazierul rutier. daca a mai avut alte abateri rutiere sau sanctiuni normal ca se propune arestarea lui pentru ca prezinta un pericol !!
nu conteaza ca e vip sau nu , ca e huidu sau nu , conteaza pur si simplu fapta in sine !!

Eu unul nu cred si nici nu am sa cred vreodata ceea ce ai scris tu mai sus, nu am vazut cazuri concrete si clare in care x cu statut ii in parnaie sau a fost ca a lovit pe y si y a murit...

jemis90 09-04-13 21:24

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5433933)
Eu unul nu cred si nici nu am sa cred vreodata ceea ce ai scris tu mai sus, nu am vazut cazuri concrete si clare in care x cu statut ii in parnaie sau a fost ca a lovit pe y si y a murit...

Asa e, vezi cazul "cocos" , "cocoana" , sau cazurile cu diplomati straini.

GAby645 10-04-13 09:33

e asa cum iti zic eu
insta tu , om cu statut , care ai avea posibilitatea sa "ungi" pe cineva te-ai duce ca boul la inchisoare? nu ai face tot posibilul sa eviti chestia asta !!

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning