![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
E foarte bine ca ai vopsit ochelarii la farurile alea . Se vede mult mai misto . In afara de asta , cred ca mai ai putin de lucru ca sa o duci la o prezentare ceva ..Primul lucru care l-as face ar fi sa schimb jantele ori sa pun distantiere pe ele ca intra prea mult sub caroserie .Sper ca nu te-am ofensat in vreun fel . Spor la lucru.Bafta!
|
Quote:
fata e foliata cu folie carbon la fel si farurile (ochelari cu carbon argintiu ,sticlele cu folie antizgarieturi ) jantele sunt cele puse pe vw .. BBS (mi-au placut mult intradevar merg cu ceva mai lat dar o sa compensez din cauciuri momentan am 195 /50 r15) pe spate doar e o iluzie ca e mai lasata arcada aripa fata e mai inalt decat arcada de pe spate ... pe teren drept se vede ca e la nivel ..pe spate e reglabila dar daca ridic mai sus arcul o sa aiba o torsiune mai mare deci si mai rigida (si creda-ma nu vreau ) referitor la prezentare era o gluma ... sunt constient de faptul ca inca nu am ce arata dar... o sa fie multumesc |
A ieşit bine foliată, chiar mă întrebam cum o să arate, nu ştiu dacă o să mergi la prezentări cu ea sau nu, dar a ieşit frumos, felicitări :)
|
Quote:
akm trecem sa lucram spatele cu fata cam am terminat |
Quote:
|
MS
intradevar in realitate si spalata arata frumos ... |
Frumos tare golful in afara de ochelarii aia :shock:
|
Quote:
|
Quote:
Numai bine! |
O iesit foarte frumos , eu l.am vazut cand se lucra la el cand il infolia :D. Bine zis ca in realitate se vede mai bine decat in poze.
|
markizule iai pus lentile facute din cd-uri :))
|
Cand facem si noi o intalnire astia cu golfurile , in Bacau ? Ca am vazut cateva exemplare frumoase rau dar care nu prea frecventeaza site-ul asta.
|
Quote:
|
ce ti-e si cu posesorii astia de vw... :lol:
|
https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...andi-6328.html
felicitari din nou andi si multa bafta pe viitor ;) |
Felicitarile mele Andy....Merge careva la Sibiu???
|
Quote:
P.S. Ma amuzat teribil o parte a articolului, stii tu care...ai stat putin si ai gandito, am inteles ideea. |
Într-un final s-a decis şi Andi să împartă povestea cu noi, felicitări pentru apariţie :)
|
Quote:
|
Quote:
cred ca ma alatur si eu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Polisheaza careva jante in bacau ?
|
1 Attachment(s)
Bacaul a fost la Sibiu..s-a intors cu 3 premii.. :) Felicitiari ZOZ si CZI
|
Salut!Stie cineva pe unde gasesc un motor complet de Yamaha Aerox(cu tot cu carb,aprindere,evacuare) prin Bacau la un pret rezonabil?Mersi!
|
Quote:
|
Felicitări pentru premii, la cât mai multe :)
|
1 Attachment(s)
:-s ...
|
Mda, iar Săuceştiul e în apă, Schineni, şi ce mai e în zona aia.
Acum seara era armata acolo, nu mai lăsau maşinile să treacă spre Siret... Sper sa nu fie iar ca acum doi ani, deşi debitul (litri/minut) e cu 20% mai mare ca atunci, şi abia mâine e apogeul... |
Quote:
|
nici nu mai are rost sa bat campii cu treaba care se face in romania.
daca as fi presedinte as aduce toti nemtii in romania, vreo 3 zile si vedem dupa cum arata tara :D app. frumos polo-ul. l-am vazut azi |
7 Attachment(s)
Azi dimineaţă ne-am întors de la Satu Mare, de la Drag Racing.
Evenimentul a fost unul foarte mare şi foarte complex, organizat în cel mai bun stil, pe Aeroportul International, iar pentru noi, băcăuanii de acolo, a fost extrem de reuşit. În cifre, evenimentul a însemnat cam aşa: -2 - zile de eveniment foarte tare -28+20 - numărul mediu de ore nedormite de noi toţi ca să fim acolo şi înapoi -5 - numărul de maşini expuse din standul PLMtuning.ro ~10 - numărul de echipe/firme înscrise la concursul de tuning ~30 - numărul de maşini înscrise independent -15.000 de cai putere/o maşină! - jetcarul cu motor de F16 al celor de la jetdragster Germania -30-90 - de minute necesare nouă să ne facem praf de la oboseală/alcool/fumuri şi alte accesorii de când am ajuns acolo -2-3 - ore dormite după ce s-a "produs" paragraful de mai sus, prin maşini, cu capul pe bord/scaune/portiere, pe sub maşini, pe lângă maşini, mă rog, fiecare pe unde l-a luat flama :lol: -3 -numărul de ţări care au adus maşini la cursele de drag pe 402 metri (Slovacia, Ungaria şi România) -11+2+1 - numărul de oameni din gaşca de la PLM, (Bc, Buc, Bh) -1200 - de km făcuţi dus-întors de noi în zilele astea -2 - numărul de jante lovite/sparte de noi la drumul ăsta -3 - numărul de spoilere sparte/zgâriate/crăpate... -30 - înjurături/minut la adresa celor care folosesc taxele, impozitele şi banii din rovignete şi taxe pe carburant, ca să ne ofere sute de km de drumuri pline de gropi, denivelări, fără semnalizări şi fără asfalt... ~25 de km până la clubul cu piscine termale la care a fost petrecerea oficială sâmbătă noaptea -20 - numărul de ore petrecute pe drum până acolo şi înapoi -2 - numărul de cupe luate de noi Filmul oficial (pe care apropo, merită să-l umrăriţi până la sfârşit, e fain făcut) https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY şi ceva poze mai jos |
Felicitari PLM si celor care au participat si la cat mai multe premii !!! ;)
|
Mulţumim frumos, sa fie :)
|
FELICITARI....:rolleyes2
|
buna ziua am si eu o nelamurire am cumparat un bmw 316 negru din anul 94 o masina superba parerea mea dar problema e ca nu e inregistrata ... ... vreau sa va intreb si eu sau sa ma indumati i leagatura cu taxa asta de inscriere . am auzit de la baietii ca cica nu imi da euro2 la RAR asa este masina arata bine si pe certificat scrie euro 2. probabil ca trebuie sa dau niste bannuti pe acolo sau nu mai inteleg nimic ce ma sfatuiti.:???:.
|
sau macar cineva care ma poate trece de RAR daca este cineva sa imi dea un semn si vb la telefon cum aranjam
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning