![]() |
|
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
stie cineva exact cat e taxa pt un motor 1.4 40 kw an 1994 ?
sunt o multime de calculatoare pt taxa dar fiecare imi zice altceva ... daca stie cineva care a platit taxa exact pt motor de 1.4 (1390cmc ) an 94 multumesc |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
ca la mine 475/476
|
Re: Taxa auto va fi platita incepand cu 2010 si de cei care au masini dotate cu Euro
statul baga taxe peste taxe...romanul plateste...asta e.incep sa cred ca suntem un popor de cretini
|
Re: Taxa auto va fi platita incepand cu 2010 si de cei care au masini dotate cu Euro
eu sunt sigur de asta , nu mai am nici o indoiala...
cum adica "din cauza crizei" s-a renuntat la scoaterea taxei anuale .... ? eu stiam ca taxa de mediu este folosita doar in scopuri legate de imbunatatirea mediului inconjurator ... copaci , parcuri , etc . ce legatura are criza cu treaba asta ? planteaza si ei mai putini copaci ... asta daca e sa ne luam dupa ei |
Re: Taxa de prima inmatriculare
o sa ne puna taxa si la aerul respirat...... au inebunit o sa ajungem sa platim taxele mai mult decat o masina... tara lu peste prajit
|
Quote:
parerea mea..sau pana cand jurisprudenta va fi acceptata la noi ca izvor de drept on: oricum vroiam sa-mi iau un 530D din 2000 si am inteles ca taxa pt el e 3000 E...deci aproape din valoarea lui. |
tara de cacao cu oameni de cacao si de vina suntem noi ca nu iesim in strada, nu ne facem dreaptate, ne fura pe fata si suntem prea indiferenti !!!!!!! o sa vina vremea cand o sa ne dam seama si o sa iesim in strada cu parul dar o sa fie prea tarziu...si cum zicea un bun prieten de`al meu: poporul a murit demult da inca nu a inceput sa miroase !!!
|
Quote:
crede....si nu cerceta!!! asta si suntem.....ne meritam soarta pe deplin. anul trecut statul a strins 300.000.000 Euro din aceasta taxa. 100.000 de romani au beneficiat de prima de casare adica vreo 90.000.000 de euro restul au fost folositi la amenajarea de parcuri pe teritoriul patriei noastre.....ce inseamna parc in viziunea alesilor......nu va inchipuiti la o oaza de verdeata cu alei...cu banci...cu lacuri...etc..........doar niste spatii intre 100 si 250 mp(majoritatea) cu 2 leagane obosite,o banca si ceva pietris. s-au construit aprox. 148 de asemenea oaze care au fost restul de 200.000.000 de EURO!!!......adica in medie 1.300.000 parcul!!!!!!!!!bineinteles facute cu firmele din dotare! tare de tot! |
Traim in romania omeni buni,la ce sa ne asteptam!? Fuck you romania !!!
|
Quote:
|
Pentru un Golf Mk1,GTI,motor de 1,6,cam cat as plati taxa de prima inmatriculare?
|
Fuck you (R)romania!
|
Avem si noi posibilitate de a cumpara masini mult mai bune(mai performante,mai confortabile,intretinute mai bine,......)la preturi foarte bune,accesibile pt buzunarul romanului.Dar cu ajutorul taxelor ''foarte mici'' ne scad foarte mult sansele pt.a achizitioana o masina de dincolo.
Eu unu sunt in situatia asta.:cry: Doar in ROMANIA se intampla asa ceva.:cry: |
Quote:
edit : am zis o estimare ( 3-4mii) dar se pare ca e mai mult ... |
Quote:
Stiam ca o sa ma speriati,da' nici chiar asa nu m-am gandit:sad: Sa speram ca o sa gasesc in tara vreouna inmatriculata.... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning