Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

mike-fullspeed 06-04-10 11:51

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 3250991)
merci baieti...am reusit!
dar are o bataie frumusica motoru`...ca aporape il calasem:|
acum mere...dar cu putin pop`corn la motor;))

Bate sau tzacane???

draky90 06-04-10 13:31

suna a bataie de bolt....:|
dar am lasat`o sa merga si incepe sa nu se mai auda...va spun diseara;)

87-bob 06-04-10 16:50

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 3251598)
suna a bataie de bolt....:|
dar am lasat`o sa merga si incepe sa nu se mai auda...va spun diseara;)

draky poi daca ai lasat o sa mearga si nu se mai aude,poate ca se descarcasera culbutorii,ca stii ca sunt hidraulici,daca isi revine singura sa nu te sperii:D
baieti cat o costa un actuator din ala de la inchidere ca nuj mi mai merge pe dreapta nici fata si nici spatele...am desfacut ieri pe fat si se misca tija aia din plastic in voie,fara sa i fac nimic,doar daca il aplecai cadea pur si simplu.:sad:

banzay 06-04-10 17:13

e 15 lei unul :)

johnsonxxl 06-04-10 17:50

cam la ce pret se invarte un motor de espero de 2.0?

87-bob 06-04-10 18:05

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3252367)
e 15 lei unul :)

banzay,poate intreb prosteste,dar la orice magazin de piese le gasesc?ca nu am intrebat nicaieri ca luni era inchis:D

jhonny23 06-04-10 18:16

3 Attachment(s)
sall am mai revenit si eu pe forum cu cateva noutati ......in primul rand am reusit sa shimb (a 3 oara)spoilerul din fata cu unul cam cum vroiam eu am pus proiectoarele si xenoane pe ele..... astazi am montat o pompa de benzina cu debit marit de la un motor de 3000 iam schimbat injectoarele ...am pus de la un bmw 2000 vanus..am curatat clapeta de la acceleratie si binenteles tot sistemul de injectie am reusit sai fac schimbul de ulei....(castrol formula RS) si sa vedeti acum ce sprint are...te lipeste de scaun

Rob3rt_espero 06-04-10 18:20

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3252585)
sall am mai revenit si eu pe forum cu cateva noutati ......in primul rand am reusit sa shimb (a 3 oara)spoilerul din fata cu unul cam cum vroiam eu am pus proiectoarele si xenoane pe ele..... astazi am montat o pompa de benzina cu debit marit de la un motor de 3000 iam schimbat injectoarele ...am pus de la un bmw 2000 vanus..am curatat clapeta de la acceleratie si binenteles tot sistemul de injectie am reusit sai fac schimbul de ulei....(castrol formula RS) si sa vedeti acum ce sprint are...te lipeste de scaun

Arata binisor , dar eu nu te inteleg de ce muncesti de 17 ori la ea in loc sa o faci o data calumea si gata...
De la ce e bara ca imi pare cunoscuta ?

Sonny™ 06-04-10 18:21

vopsestel tot n culoarea masinii, iar in legatura cu farurile mai bn le pui pleoape sau din masca fata faci bad boy ca se vad aiurea tare...parerea mea;)

jhonny23 06-04-10 18:30

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3252597)
Arata binisor , dar eu nu te inteleg de ce muncesti de 17 ori la ea in loc sa o faci o data calumea si gata...
De la ce e bara ca imi pare cunoscuta ?

se face un pic pe bucatele in limita timpului disponibil ca eu mai trebuie sa muncesc sa produc bani asa ca la masina personala usurel usurel

jhonny23 06-04-10 18:46

3 Attachment(s)
acum mai lucrez la un passat

banzay 06-04-10 19:46

Bob, in vitan la voi acolo sigur gasiti...

Jhony, bara fata asta vine calumea! :) Dar mie imi placeau farurile originale. Dar astept sa ajungi la sfarsit, nu carcotesc :) Sa ai spor!

ing3r 06-04-10 20:15

Si mie imi placeau mai mult farurile originale...Si apoi un bad boy /pleoape si eu zic ca ar arata mult mai ca lumea.
Spor la treaba!

mike-fullspeed 06-04-10 20:39

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3252585)

Prea mici farurile pentru Espero... si nici nu sunt frumoase... In fata pare prea mica, iar in spate e imensa, nu e nicio legatura/linie.! in fine... vad ca la altii faci treaba buna, poate ca faci dupa cum vor ei si iasa k-lumea... poate ca tu duci lipsa de imaginatie.....
Oricum daca erai mai aproape de mine iti dateam si eu de lucru... apropo lucrezi cu fribra nu? bafta! poate ca la final v-a iesii ceva frumos...

draky90 07-04-10 09:51

jhony...
fa ceva cu farurile alea....pe negru pune`le ploape...ceva
fusta este interesanta..dar trebuie neaparat sa o lasi de fata...
in rest ok
vreau si eu fusta deeea :)))
;;)

All times are GMT +2. The time now is 21:16.

- Copyright 2026 4Tuning