![]() |
|
Re: Club CIELO
Sigur omu stia sa dea in ea ?Sigur masina era in toate mintile ?
Ia uite aici ... https://www.youtube.com/watch?v=G9lan...eature=related si aici ... https://www.youtube.com/watch?v=giv7nbyUC3M Eu am avut o intamplare in trafic cu o super nova de 1.4, eram la semafor primii , el trebuia sa plece tare sa imi ia fata ca avea masina pe banda 1 , n-am fost pe faza si a plecat inaintea mea , cand am inceput s-o calc nu ma apropiam deloc de el , distanta ramanea aceeasi. |
deci e sofer de 2 ani a facut cu ea o tigra si nu mai stiu ce..oricum atunci aveam avansu dat mare...consuma aproape 14-15 la suta :) dar aveam demaraj de rupea ....6 km ...am consumat 2 litri
|
am incercat azi o liniuta cu un executiv 2004 ca al meu ... l-am depasit jumatate de masina si .... surprizaaa RADAR .... amenda 3 puncte si 2 puncte pe permis
|
vreau si eu pleoape pt cielo .... am vazut la matza dar sunt cu tot cu grila ... eu vreau doar pleoapele imi puteti recomanda pe cineva din buc ??? si un pret?>??
|
Quote:
|
da stiu m-am potolit mai ales ca masina mea e pe numele firmei si o sa ajunga plicul galben la munca ...
|
Bine ca nu v-a facut dosar penal...
|
mai dar ce s`a intamplat cu clubul asta ?de ce a murit totul?intalniri ,discutii tot?si nu mai bagati scuze ca sunteti ocupati...inaintea nu ma tineam de citit dadeam refreshd e 2 ori pe minut si acum vad 2 posturi pe saptamana...chiar vreti sa renuntam la totul?
|
chiar k a murit totu pe aici inclusiv celalalt forum......de intalniri nu se mai pune problema
|
donn ce se intampla cu forumu' nostru ca mie nu imi mai merge de vreo 4-5 zile...????
|
Quote:
|
makarr aici sa mai vb///naiba eu pana acum nu aveam permis si va intalneati acum am permis si degeaba...eu pot sa ma duc pana la slatina,100km si voi nu puteti sa va vedeti in bucuresti...ce sa mai zic de intalnirea nationala...mai puneti si voi pe aici ce probleme mai aveti raspunsuri...
uite pun eu primu...de cand am bagat masina in olt...am scurt sub scaunul soferului la firele de la centura :)) deci ce trebe sa fac?m`am uitat mufele sunt scoase dar e cu banda izolera pe acolo..apropo...ceva intalnire la slatina sau ceva? |
Quote:
|
eu pe manele nu l`am mai vazut de vreo 7-8 zile pe mess
|
Inseama ca numai eu am primit mesaj de la el.
Quote:
O fi avand baiatul treaba si din cauza asta nu prea mai intra pe net. Bine ca avem unde sa vb. Mai animam si noi sectiunea Daewoo ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning