![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
bah nici nu stiti omu si il face tigan.. e suuper faina masina si poate ati auzit de Onofrei cand vine vb de tuning...o sa va mai pun poze sa vada si ochi vostiii
|
super tare S classe-u ala ... sigur ia locu 1 la kitch !
|
Quote:
Ce'o fi asa 'suuper faina' nu inteleg ... oricum spoilerul spate,nu e deloc 'suuper fain' . |
ce tare e masinutza aia .. si ce roti are :))) marfa rau ...parka e fiat ala .
|
3 Attachment(s)
niste poze q mercedesu
|
sa-i mai puna si un eleron d-ala foarte racing si sa-si ia zboru :)))))))))) ca oricum masina aia numai e limuzina..
aaa si in caz ca nu are ce face cu banii ar merge si niste scaune Sparco in locul celor de piele si niste fibra de carbon in locul lemnului :lol: |
woooow ce comentariu.... fiecare face ce vrea q bani lui..nu crezi...daca omu vrea sa isi puna scaune de lemn o sa isi puna..oriqm i-ati o masina din banii tai tuneaza q manutzele tale si dupa ii zici omului cat de *** ii e masina...
|
este doar o parere personala.. nu am zis nimaniu nimic
deocamdata sunt la liceu si nu-mi permit o masina.. cu atat mai mult sa o si tunez asa ca deocamdata fac tuning virtual (da tuning cu manutele mele :lol: ) |
Cel mai tare o strica dunga aia roshie.....chiar nu are ce cauta acolo...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Referitor la cine isi bate joc, nu stiu nici cine o face, eu sau tu care nu ai facut decat 2, 3 post-uri inutile pe acest topic ? :rolleyes2 Quote:
Quote:
Mie nu mi se pare foarte kitch-oasa, parca totusi ar fi mers alta combinatie de culori iar pragurile si spoilerul spate alt design. Ma duce cu gandul mai mult la un show-car decat o masina de zi cu zi. |
ba te rog sa ma ierti
ma cac in masina lui de cacat cand am zis ca e tigan prost ma refeream la faptul ca a tiganit o masina super misto la origini...daca pe voi nu va duce capul ca un s klasse nu poate fi tunat ca un c klasse asta e cu totul alta problema....ma repet...o masina de cacat si nu nu am auzit de onofrei....si de mirabolantele lui realizari in tuning....dar daca toate sunt ca s klasse asta.....k np lol pa...poate sa se duca acasa |
Nici nu stiu de ce ne agitam ... sunt sute de oameni care nu au habar cum se "tuneaza" o masina .... cel putin pe acest S classe in afara de kit amg nu ai ce sa faci , punct !
|
Cel ce a facut S-ul a facut mai multe masini care au iesit f bine ... numai ca din pacate si eu sunt de parere ca S-ul nu arata bine ... incepand de la kit si terminand cu jantele alea ... :rolleyes2
|
in legatura cu acel rolls tin sa cred ca nu apartine lui Irinel deoarece al lui are "perete" intre sofer si spate si a spus clar ca " eu pot sa vad soferu dar el pe mine nu e oglinda...iar in una din poze se poate observa ca acel perete nu exista pt ca geamul din spate se vede si n-ar trebui daca ar avea acel perete! nush asa a zis EL pt promotor asa spun si eu
|
1 Attachment(s)
Asa arata peretele despartzitor...dupa parerea mea din poze nu prea potzi sa`tzi dai seama...dar cine stie poate nu o fi a lui Columbeanu
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning