Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

quick_5hifter 27-08-07 18:33

Re: Kitch Tuning .... part 2

Dupa parerea mea se incadreaza la kitsch acest Logan, pentru faptul ca grila aia este de Audi...totodata e si urat incadrata, de la grila pana la faruri este total aiurea portiunea aia...
Spatele insa e ok, singurul element de kitsch este grila....chiar si bara fata e ok, daca nu tin cont de grila.

claudiu lucian 27-08-07 18:41

imi plac jantele, kitul...nu prea ma omor dupa el...poate doar pleoapa d luneta, in schimb fatza e o vomitatura

NT33EXE 27-08-07 20:07

a vrut saracu' sa faca si el ceva si uite ce a iesit!!!!!!:shock:

VaLeX 27-08-07 21:09

daca ar inlocui grila aia cu altceva ..ar iesi un Lighean dragutz ..imi plac jantele si ..nush .e destul de agresiva fatza de unul stock ..

steaua23 27-08-07 22:38

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1067379)
Dupa parerea mea se incadreaza la kitsch acest Logan, pentru faptul ca grila aia este de Audi...totodata e si urat incadrata, de la grila pana la faruri este total aiurea portiunea aia...
Spatele insa e ok, singurul element de kitsch este grila....chiar si bara fata e ok, daca nu tin cont de grila.

ar mai fi chestile alea pe lateral (bara spate)

aleks 29-08-07 12:03

dacia asta e exemplul perfect de cum sa faci o mizerie dintr-un proiect ce promite.
pacat de formele armoniaose ale spoilerelor, daca sunt completate de tiganeli supreme cum sunt grila de audi ( eslain evident ) gura de aer pentru motorul supraalimentat direct cu x carburatoare de sub capota, sau ciudateniile alea de pe lateralul spoilerului spate, sa nu mai spunem de alte mici amanunte pe care le puteti observa la o evaluare detaliata, cum ar fi evacuarea multipla care scoate fum pe o singura teava, etc...

central 29-08-07 12:55

ma in principiu nu era asa naspa daca in fata pastra doar chenarul grilei si o facea din plasa neagra fie ea si cu Dacia;)

69WRX 29-08-07 13:35

ar fii aratat bine daca schimba toata plasa cu semnul audi...si ar fii lasat capota cum era ;)

NT33EXE 29-08-07 14:30

1 Attachment(s)
adevarul e ca fara sigla aia de audi ar fi fost ceva frumos.
cred ca s-au inspirat de aici:

dinteus 29-08-07 18:38

nu inteleg ce avetzi cu oamenii care isi doresc si ei masina straina(am vazut k in general Audi) si nu isi permit...E chiar ciudata chestia cu Audi,pentru ca mai demult era obsesia cu Bmw...si tuningul de afara am vazut k scoate kitsch-uri cu masca fatza Audi (s-line)...ciudat...
Eu spun sa ii numim pe acesti oameni..nu fani ai kitsch-ului,ci mai degraba saraci...sau,ca sa nu fiu prea rau(nu de alta,dar si eu sunt sarac,fara sa am legatura cu moda botului Audi)...hai sa ii numim "fani neistaritzi ai marcii Audi"...:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fiderzen 29-08-07 19:05

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=39 tuning:lol:..omul se pare ca nu intelege dc toti comenteaza de rau bara de octavia de pe masina lui:))

nedy_br 29-08-07 19:43

da !! dupa cum arata electro-cadiograma de pe laterul lui cred ca este hipertensiv ! :))

Rasputin 29-08-07 20:04

Quote:

Originally Posted by nedy_br (Post 1071453)
da !! dupa cum arata electro-cadiograma de pe laterul lui cred ca este hipertensiv ! :))

Nu mai pot ras si cred ca ai dreptate o suferi omu cu inima.:-)

central 29-08-07 22:48

e tare rau dacia:))=))

Psycho 29-08-07 23:10

pacat de jentzi :(( :D

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning