![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
(!8Y_M - sincer nu am chef sa le dau bani si alora ca doar au spitato... oricum dau aproape un milion pe butuc si pe spite.. si trebuie sa imi mai ramana bani ca in ianuarie imi ajung cauciucurile.. deci nuprea stau in drum sa dau bani la service + nu exista dastea pe aici....
mi-au mai dat niste baieti de pe db niste site-uri pentru chestia cu marimea la spite dar imi cer niste chestii care nuprea isi au rostul .. si pe care nu le cunosc.. Plus ca jantele astea sunt no cross lacing si din cate am inteles eu nu e ca la astea normale vin spitele drept |
Quote:
e cam 10 lei spitatul (cel putin prin buc) +centrat separat... treaba ta:P numai sa nu ai surpriza sa nu fie bune spitele si pe urma sa fii nevoit sa dai alti bani pe alte spite:-?? |
am la cine sa o dau la centrat numai ca nu sunt dastea cu dh fr si dastea ei romaneasca si gata am gasit spite cu 200 de mii 32 de spite si alea de pe fata 400
|
Seara !
Am facut un film de scurt metraj despre/cu un Cube Acid o bicicleta foarte buna !Poate vreti sa il vizionati ! P.S: E primul meu video! https://www.youtube.com/watch?v=jHpsG...ature=youtu.be |
cretu_bs - inceputu a fost bun.. dupa sa stricat treaba cu urcatu dealului ala.. incearca data viitoare sa ai o miscare cat mai lina nu sa iti tremure mana inultimul hal .. nuprea ai folosit bine lentila aia , nu sunt profesionist dar eu cand fac poze "artistice" si/sau cand filmez ceva(cu ce apuc) incerc sa folosesc mai intai ochiul meu ca e cel mai bun aparat foto / video .. si dupa sa fac cu un aparat:)
|
Cadrele sunt trase la viteza ca sa vad cum ar iesi..in vara urmeaza unul de vreo 4-5 minute.
|
1 Attachment(s)
Vand Jante NS Trailmaster 24
170 Ron amandoua |
Poate o sa vi se para o idee prosteasca, neinteresanta, fara folos, etc:lol:, dar iata la ce m-am gandit:
Se ia o bucata de cablu de tractare(d`ala nesimtit asa cu multe sarmulite:lol:) si ma gandesc sa fac ceva sa-l atarn undeva de bicicleta unde sa nu se vada asa rau, iar totodata sa frece de asfalt atunci cand vreau eu8). Motivul? Sa scoata scantei:lol::lol:. Ce ziceti, ar merge?:lol: |
Quote:
|
Quote:
Ideea e ca oricum trebuie pus pe un levier ceva... un cric... orice.. (chiar si cablu) care sa-l tina in tensiune dar sa poti sa-l si ridici dar dintre cablu de tractare si fier brut.. tot cablu e mai bun... scoate mai multe scantei dar si suprafata de contact trebuie luata in calcul.. pt ca o sa te infraneze.... Niste juguri de furca gasesc si eu la careva? poate are cineva vreo furca bulita si nu are ce face cu jugurile:D Dau de baut!!!! |
@CraZzy_K1D: Pentru bicicleta:D
@(!8Y_M: Deci titan...sper sa gasesc.. |
Quote:
|
(!8Y_M - daca imi arati ce e ala un jug poate am eu , ca am furca aia taiata de are prostia aia de frana taiata
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
iti trebuie partea de sus de la furca daia double crown?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning