![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
si eu te ajut sirius:D:D
|
man nu asculta gura lumii,nu uita ca masina asta o faci pentru tine nu pentru lume
sunt destui oamenii pe aici care te apreciaza si te sprijina foarte mult pentru munca depusa la masina,iar ceilaltii care nu te sprijina sti de ce nu o fac,pentru ca pisica daca nu ajunge la strugurii spune ca sunt acri. stai linistit si termina cea mai tare dacie din tara asta numai bine |
Quote:
Bogdane stai linistit ca nu esti singurul care ai trecut prin faze din astea!Unii nu inteleg o pasiune, o dorinta de a face ceva in primul rand pentru tine, pentru satisfactia ta ca atunci cand termini o lucrare sa fii mandru de ea!Eu aud chestii din astea mereu, cum ca sunt "nebun" cu DACIA asta cati bani bag in ea si etc, pentru ca, cumnatul meu aduce masini din germania si imi e foarte usor sa imi i-au altceva oricand, dar nu am tragere de inima sa las 1300-tea mea cu care ma mandresc!Continua treba si lasa micile piedici care apar, asa e in viata!Bafta!!!!!;) |
Quote:
bafta si sincer e cea mai frumoasa dacie din romania.;) |
Quote:
imparta aceleasi sentimente ca si tine si nu cred ca sunt singurul din Romania....toti au acum fel de fel de VW ,BMW sau mai stiu eu ce harci de masini luate cu bani de mai stiu e unde dar cade casa pe ei si au uitat de unde au plecat de la BATRANA DACIE sau poate chiar de la caruta. ASTA E ROMANIA IN CARE TRAIM.DACA AI DACIE ESTI CATALOGAT IN TOATE FELURILE DAR NUMAI DE BINE NU....NU TE DESCURAJA>CEEA CE AI FACUT PANA ACUM E FOARTE FRUMOS>>>CONTINUA CEEA CE AI INCEPUT........ |
Quote:
Nu esti singurul care si-a luat "suturi in fund prin hala de la sef" :D:D.Nu iti fa griji mai ales ca de acum vine caldura si se poate lucra si afara. |
Va multumesc baieti..voi sunteti grozavi:-)
De felul meu sunt f optimist,de multe ori ii incurajez pe altii, si f rar pic in "borcanul cu deziluzii" dar acum cred ca s-au strans cateva chestii si de aceea.. Oricum,fiti siguri ca nu ma las cum n-am facut-o nici pana acum, dar cateodata e f greu, mai ales cu mentalitatile celor din tara asta..:rolleyes2 Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine si vei vedea rezultatele:-) |
Quote:
Perfect de acord cu ''bolidu' ",nu trebuie sa te lasi descurajat de oameni care nu stiu ce e pasiunea adevarata si satisfactia ca ai ceva unic.Bafta |
parerea lumii nu conteaza. eu m`am luat si am ramas cu o rabla. acum abea astept sa imi iau alta sa o fac si eu cat de cat...si jur k nu ma voi mai lua dupa lume.
|
Quote:
|
dacia nu e doar o masina ci o istorie intreaga! cine nu apreciaza dacia inseamna ca si-a uitat originile si istoria:D:D
|
Senzatia pe care o ai cu o Dacie nu o mai ai cu nici o alta masina...nu conteaza de model de putere ...etc.Eu unul nu cred ca as putea sta cu o masina pe care doar sa o spal...tre sa ma manjesc de ulei sa imi bag nasul pe la motor ca altfel nu ma simt bine.Tine Dacia fao cum crezi tu de cuviinta.Daca renunti vei regreta groaznic.Sti bine ca in tine e o pasiune nemarginita pe care nu o poti ignora.Dacia FOREVER !
|
Quote:
|
Quote:
cand am scos prima data masina pe drum si observam cum intorceau lumea capul dupa masina nu mi-a mai pasat de parerile acestor tip de oameni. Masina veche, iti va oferi ceea ce nici o masina noua nu iti poate oferi, iar o masina veche nu o sa iti poate oferi niciodata ceea ce poate sa iti ofere o masina noua Spor la munca ! |
Ai grija cu puntea aia spate, iti va crea oaresce probleme atunci cand vei dori jante cu offset mic si garda la sol joasa.
Acea punte, prin constructia ei (discuri prinse pe butuc (fostul tambur))... Am sa te las sa te dumiresti singur: cum are ecartamentul? ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning