Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

STREET 21-07-10 13:50

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3533016)
Sigur, ajut cu mare placere :lol:

sa imi lasi numele si numarul de telefon pe P.M

STREET 21-07-10 17:22

Quote:

Originally Posted by wd.wd66 (Post 3533458)
5.INTREBA CINEVA SI DESPRE CE E SI CU VARIANTA 3D A SITE-ULUI...EU ZIC CA ODATA CU EVOLUTIA TEHNOLOGIEI AR FI TREBUIT SA FACEM SI NOI CEVA SPECIAL SITE-ULUI SI ACEST 3D NI S-A PARUT CEVA INTERESANT NEMAIFACAND NIMENI DIN ROMANIA ASA CEVA INAINTEA NOASTRA...SI DA MA OCUP SI DE DESIGN...ERA TOT O CURIOZITATE A CUIVA….

1.Te scuzam, dar nu te scuzam pentru caps lock si pentru textul cu linkul catre un link extern care il folosesti in fiecare post;)

Daca lucrezi in design inseamna ca te cheama Valentin Ionut (sau cel putin asa ai id-ul) si esti persoana cu care am vorbit eu pe mess acum cateva luni in legatura cu autocolante bannere materiale publicitare
am vorbit intr-o joi sau miercuri.
mi-ai spus ca vineri pe la amiaz ii gata poza vectorizata asa mi-ai promis
pe mess nu ai mai intrat decat pe invizibil si nu mi-ai raspuns.
cam urat nu crezi?:-)

STREET 21-07-10 18:54

Re: STREET

Quote:

Originally Posted by wd.wd66 (Post 3533536)
:rolleyes2Cam urat, cam urat , ca am scris cu Caps Lock...?... sau ce ca nu am inteles...intradevar ID-ul meu vine "W" de la Valentin...si "D" de la Ionut ...:D:lol::lol:
Ma faceti sa rad si asta e motivul care ma face sa intru in continuare pe acest forum

Cat despre stickere sa stii ca nu facem si nu vindem pe site...Uite ca-m scris si cu litere mici:-):-):evil::

id-ul tau este wd.wd66 :-) sau cel putin unul dintre ele
referitor la stikere ai spus ca te ocupi doar de partea grafica...
ai reusit sa scri fara capslock dar tot cu link.
ti se contorizeaza doar ip-ul sau numarul de accesari de tot pui link? :lol::lol:
si-am incalecat pe sa si v-am spus povestea sa...:lol::lol:

aXXo 21-07-10 20:51

Baietii din Constanța :D

În acest weekend vin la bălăceală, în Neptun și Costinești. O să mai vin cu două mașini și nu îmi permit să ajung prin (centru) Constanța, însă fie sâmbătă seara la Liberty Parade, fie duminică la întoarcere, ne întâlnim și noi la un pahar de vorbă vis-a-vis de ticolețe ? :D

rebel_one 22-07-10 00:42

STREET, nu te mai obosi sa-i raspunzi respectivului, lasa-l pe el sa se certe singur, nu ajungi nicaieri.Lasa-l sa se certe singur ca asa cum spunea si el intr-un post anterior, nu intelege "INDIGNAREA" noastra, deci nu intelege nimic...e mai lent asa.Inca un lucru pe care l-a gresit este acela ca a postat pe forum fara sa se oboseasca sa citeasca regulamentul. Acestea fiind zise mergem mai departe cu ale nostre.Eu unul nu o sa mai raspun la nici un post facut de wd.wd66 de acum inainte, decat daca se conformeaza cu regulile de pe acest forum si cu membrii acestui club.

tuddor.tsn10 22-07-10 19:32

Buna.As dori sa ma ajutati cu un lucru.am si eu un tico si vreau sa ii schimb boxele.ce boxe mi s-ar potrivi(cm) si care mi le recomandati voi?mersi mult..o seara placuta

rebel_one 23-07-10 01:06

Quote:

Originally Posted by tuddor.tsn10 (Post 3536147)
Buna.As dori sa ma ajutati cu un lucru.am si eu un tico si vreau sa ii schimb boxele.ce boxe mi s-ar potrivi(cm) si care mi le recomandati voi?mersi mult..o seara placuta

Daca dai doua pagini inapoi, vei vedea clar ce fel de boxe se potrivesc pe tico(postul facut de membrul SKR*) :lol:
Incap orice fel de boxe, bani sa ai ;)

SKR* 23-07-10 01:45

Quote:

Originally Posted by tuddor.tsn10 (Post 3536147)

Salut. Tico are boxe doar in bord, si sunt de 10cm. Banuiesc ca nu vrei sa faci fete de usi custom, ca sa pui difuzoare in usi, de 16.5cm, mult mai calitative, cu totul alta treaba fata de 10cm.

Insa daca nu vrei sa faci modificari, si vrei ceva calitativ banuiesc, iti prezint cateva variante ok ca si pret:

* Helix DB 4.1 Dark Blue ~ 140 lei.

* Hertz Dieci DCX 100.1 ~ 190 lei.

* DLS Classic 224 ~ 130 lei.

* Ground Zero GZIF 4003X ~ 100 lei.

* Ground Zero GZTF 10T ~ 140 lei.

* JBL GT5-402 ~ 120 lei.

Sfatul meu personal este sa mergi pe Helix, raport exceptional calitate/pret, si sunt de putere mai mica, astfel playerul le duce foarte ok (cu amplificare mica).

STREET 25-07-10 21:50

Tricouri mai doreste cineva?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1278928681
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1278928681

aXXo 25-07-10 22:42

4 Attachment(s)
Offline:
Mini meeting, partea a treia! :D
Online:
Eu, din pacate, nu mai am posibilitatea de a-l cumpara.

tuddor.tsn10 26-07-10 13:51

Salut.Mersi mult SKR* pt sfaturi, am sa incerc heli-xu' sa vad cum e.O zi buna tuturor.

STREET 26-07-10 15:46

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3542333)
Offline:
Mini meeting, partea a treia! :D

meetinguri deastea fac si eu zilnic la semafor:twisted::twisted::twisted::lol::lol:

TM32CIP 26-07-10 16:56

1 Attachment(s)
Din gama Laudam'ash ... 8)

B-99-SAA 26-07-10 18:48

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3543937)
Din gama Laudam'ash ... 8)

Pai ce faci ma, ne lasi asa gura casa? Baga mai multe poze, sa vada si ochiu nostru :D Si scoate aparatorile de noroi de pe bara spate, sunt cam inutile parerea mea...

SKR* 26-07-10 19:33

Nu-s inutile, o fac sa para mai joasa 8)

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning