![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
Daca lucrezi in design inseamna ca te cheama Valentin Ionut (sau cel putin asa ai id-ul) si esti persoana cu care am vorbit eu pe mess acum cateva luni in legatura cu autocolante bannere materiale publicitare am vorbit intr-o joi sau miercuri. mi-ai spus ca vineri pe la amiaz ii gata poza vectorizata asa mi-ai promis pe mess nu ai mai intrat decat pe invizibil si nu mi-ai raspuns. cam urat nu crezi?:-) |
Re: STREET
Quote:
referitor la stikere ai spus ca te ocupi doar de partea grafica... ai reusit sa scri fara capslock dar tot cu link. ti se contorizeaza doar ip-ul sau numarul de accesari de tot pui link? :lol::lol: si-am incalecat pe sa si v-am spus povestea sa...:lol::lol: |
Baietii din Constanța :D
În acest weekend vin la bălăceală, în Neptun și Costinești. O să mai vin cu două mașini și nu îmi permit să ajung prin (centru) Constanța, însă fie sâmbătă seara la Liberty Parade, fie duminică la întoarcere, ne întâlnim și noi la un pahar de vorbă vis-a-vis de ticolețe ? :D |
STREET, nu te mai obosi sa-i raspunzi respectivului, lasa-l pe el sa se certe singur, nu ajungi nicaieri.Lasa-l sa se certe singur ca asa cum spunea si el intr-un post anterior, nu intelege "INDIGNAREA" noastra, deci nu intelege nimic...e mai lent asa.Inca un lucru pe care l-a gresit este acela ca a postat pe forum fara sa se oboseasca sa citeasca regulamentul. Acestea fiind zise mergem mai departe cu ale nostre.Eu unul nu o sa mai raspun la nici un post facut de wd.wd66 de acum inainte, decat daca se conformeaza cu regulile de pe acest forum si cu membrii acestui club.
|
Buna.As dori sa ma ajutati cu un lucru.am si eu un tico si vreau sa ii schimb boxele.ce boxe mi s-ar potrivi(cm) si care mi le recomandati voi?mersi mult..o seara placuta
|
Quote:
Incap orice fel de boxe, bani sa ai ;) |
Quote:
Salut. Tico are boxe doar in bord, si sunt de 10cm. Banuiesc ca nu vrei sa faci fete de usi custom, ca sa pui difuzoare in usi, de 16.5cm, mult mai calitative, cu totul alta treaba fata de 10cm. Insa daca nu vrei sa faci modificari, si vrei ceva calitativ banuiesc, iti prezint cateva variante ok ca si pret: * Helix DB 4.1 Dark Blue ~ 140 lei. * Hertz Dieci DCX 100.1 ~ 190 lei. * DLS Classic 224 ~ 130 lei. * Ground Zero GZIF 4003X ~ 100 lei. * Ground Zero GZTF 10T ~ 140 lei. * JBL GT5-402 ~ 120 lei. Sfatul meu personal este sa mergi pe Helix, raport exceptional calitate/pret, si sunt de putere mai mica, astfel playerul le duce foarte ok (cu amplificare mica). |
Tricouri mai doreste cineva?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1278928681 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1278928681 |
4 Attachment(s)
Offline:
Mini meeting, partea a treia! :D Online: Eu, din pacate, nu mai am posibilitatea de a-l cumpara. |
Salut.Mersi mult SKR* pt sfaturi, am sa incerc heli-xu' sa vad cum e.O zi buna tuturor.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din gama Laudam'ash ... 8)
|
Quote:
|
Nu-s inutile, o fac sa para mai joasa 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning