![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
baieti ... am vrb cu Lavinia ( sora lui Pirjol ) si a zis ca maine , cine vrea , o sa se faca o ultima " tura " de oras... in memmoria lui ... daca vreti sa mergem si noi mai multi.
Ea a spus ca sa fim la 10`30 pe basarab la fantana... dar am putea sa ne strangem noi de pe forum mai devreme , pe la 10 ... undeva si sa plecam dupa in coloana . Ce ziceti ?! astept pareri .. eventual o locatie unde sa ne intalnim ... |
eu sunt de acord
|
pai tu te duci cu Seat`u ?:)))
|
Daca ai fi parinte,ai privi cu ochi buni masinile tunate care vin la inmormantarea copilului tau??Mai ales ca,ca si parinte,ai idee despre cum ti`a plecat fiul in lumea cealalta....gurile rele o sa ne asocieze cu accidentul...daca mergem,propun sa mergem cu o duba....nu mergem la expozitie ...mergem pana la urma la o inmormantare...daca am zis ceva ce nu a trebuit,imi cer scuze..
|
Quote:
|
Quote:
Te salut Calule! |
bine... intr-un fel asa e, ai dreptate si nici eu nu cred ca mi-ar pica bine daca as fi in postura lor.. si nimanui... dar nu cred ca o sa fim asociati .. ca nu ne ducem din partea unui club.. sau cu masini tunate... pana la urma conteaza gestul ca suntem alaturi .. nu masina cu care suntem ( fie ca e stock .. tunata ... mercedes sau dacie ) ..
plus deasta Lavinia a fost cu ideea sa mergem ... si cum a fost si la Danino... pe ultimu drum a fost insotit de masini si motoare... exact ceea ce iubea el cel mai mult acuma nush.. am dat si eu o idee.. cum vreti , nu trebuie nimeni sa faca asa daca nu crede de cuviinta |
Quote:
|
ok... atunci scuze pt propunere ... nu ne mai intalnim...
|
ice_wysss nu iti mai cere scuze :)) ca nu faci nimic rau...fiecare isi spune parerea! Nu inteleg ce legatura au cluburile si masinile tunate! Nu vad absolut nici una.....pirjol nu a fost in nici un club...nu a avut masina tunata ...si nu zic asta ca pe ceva rau! Masinile ii placeau.....ok ii placeau....a murit in accident..nimic de zis! Dar eu il stiam din vedere si din auzite....el pe mine probabil tot asa..sau poate nici nu ma stia.....ce sa caut eu de ex acolo? Sa nu inteleaga cineva ca sunt nepasator sau chestii din astea....dar eu de exemplu nu mi-ar placea ca la mine la inmormantare sa vina lumea....doar pt a fi la numar..parerea mea!
|
scuze... nu am precizat , si poate de`aia s`a inteles gresit..
ma refeream la cei care il cunosc cat de cat.. sau care`l cunosc bine.. sa vina , nu toti de pe forum .. ca sa fim doar asa sa ne aflam in treaba ... scuze inca odata daca s-a inteles asa eu personal nu il stiam f bine.. am fost la discoteca de cateva ori cu el .. dar mai mult o stiu pe sora lui cu care ma stiu f bine |
daca sora lui vrea din punctu de vedere precizat de tine atunci probabil ca vin, oricum mai vb. Ma suni daca e...
Salut Emil! |
emil eu ma duc colo daca vrei sa vii hai....ca vine BOHU
|
Nici nu se mai skimba......ramane in pijamale......acum coboara la scara :lol::lol:
|
peste 2 saptamani se implinesc 2 ani de cand se fac intalniri 4tuning la VL :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning