![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
plictiseala 2...
|
eu i`am zis aseara si lui dannykid ... si`a facut album 4tuning pe hi5 ... dar nu prea apare deloc in poze ( nu prea deloc ) ... mai mult ceilalti de la intalnire + comenturi ... kam deplasate.... :) si la fel parka avea si gpl intr`un timp.... nu`sh daca mai are si acum :)
|
frate, eu ii inteleg pe pustii astia...sunt entuziasmati ca au vazut multe filme cu NFS, dar nu e chiar asa :)
sunt riscuri toate treburile astea...nu e nici o smecherie nicaieri :) ma rog, o sa mai treaca ceva vreme si-o sa inteleaga si ei... respect. |
Quote:
|
ma ionica :) mai sus daca citeai .. era vorba de cenzurarea unor filmulete / poze .... ca masura de precautie .. sa nu se trezeasca nimeni cu plicuri pe acasa sau cine stie ce alte probleme ;)
dupa cum zicea trafy .... k a scos toate filmuletele de pe youtube / poze .. etc .. orice care ar fi putut insemna ceva " rau " pt cineva si o sa le puna inapoi dupa ce le cenzureaza numerele ;) intr`adevar nu MAI ai poze cu mine pe hi5 :) aveai una in care stateam cu spatele intre 2 masini :lol: si la comment scria ce esti tu si o mai pui si pe la avatar din cand in cand , dar trecem peste :lol: in fine.... nu ziceam neaparat de tine.. ci ce dannykid ... :) care si`a facut un album ... cu niste poze... eu cel putin as fi intrebat daca il faceam inainte mai ales in conditiile in care nu apare decat intr`o poze... in restu alexika , lupalb , robbert parka.... masini...:) http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108850569 |
Quote:
da ai dreptate chiar aveam o poza la avatar in care apareai si tu cu spatele , in filmele puse de mine pe youtube nu apar numerele de imatriculare , si pe hi5 nu e nimic " ciudat" poate doar poza cu Trafy si corrado lu Kalu si anume aici http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108849038 |
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=108849038 aci apare Caddy :))
|
Quote:
|
Quote:
Robbert: o sa sterg acel film in care ziceam "varza" :))si o sa tai partea aceea ;) |
poti sa stergi de tot, ca mi'am luato de la inceput rau si n'am mai incercat sa'l prind , mai venea si masina din fata....
|
1 Attachment(s)
ma baiezti ia datimi un sfat (kaluvr6 in special ca e cunoscator) am gasit un audi 100 coupe gt in stare f buna
se merita sa il cumpar sa investesc ceva in el in exterior muzika si destea mi- unu imi place si as vrea sa o fac unika cum e corrado lu kalu deci sa o iau se merita? |
Este Quattro?
Pare cam neglijat dar daca ai de gand sa investesti in el si mai este si quattro ai salva o legenda din lumea raliului. |
nu e quatro are 1.8 benzina tractiune fata
|
are tata un quattro, si daca nu e quattro... nu stiu ce sa zic, mai ales ca e si din olt, si aia rup masinile....
Daca te decizi sa o iei, sugerez sa iei un mecanic bun sa iti spuna cate ceva despre masina....vb cu kalu` ca ma gandesc ca omu` stie un mecanic bun prin valcea si te poate ajuta.... |
am nevoie urgent de un nokia 6300 maxim 4 mil
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning