Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

FastBoy 04-05-09 13:45

Re: Club astra bertone

Quote:

Originally Posted by gabi_bertone (Post 2287355)
Cine stie de unde pot cumpara o cutie de filtru de aer de astra h 1.9cdti impreuna cu tubulatura de admisie?

pai cred ca cel mai bn te uiti pe ebay.uk sau de,in tara nu prea stiu de unde, eu astept un prieten cu gtc 1.9 cdti sa si schimbe cu un filtru simota si sa imi cedeze mie pe cel vechi8)

FastBoy 04-05-09 14:41

Puteti sa va amuzati de faptul ca am taiat gura acelei tevi dar sa stiti ca se simte la urcarea in turatie si nu exagerez, clar e ca intra mai mult aer in motor

B-31-NRV 04-05-09 18:08

intrebare: in talon la anvelope am dimensiunea de 215/40/17....am gasit niste anvelope 215/45/17 la pret bun.....sunt ok la dimensiunea asta :?:

FastBoy 04-05-09 18:42

Quote:

Originally Posted by B-31-NRV (Post 2288231)
intrebare: in talon la anvelope am dimensiunea de 215/40/17....am gasit niste anvelope 215/45/17 la pret bun.....sunt ok la dimensiunea asta :?:

=B-31-NRV eu as pune 225/45/17, dar si 215/45 17 e ok,mai bine un talon putin mai inalt 45 decat 40 pt ca gropile e peste tot

gigi_x 04-05-09 19:18

Maxim 215/45/17 Deja la talon mai mare arata si mai urat, mai risti putin si cu vreun politist bagabont si bertone da bine pe 215/40/17 parerea mea.
Fastboy fara filtru sport nu cred ca faci cine stie ce treaba. Eu am admisia de vectra c si mare chestie nu a facut. Pana la urma e turbo si isi trage singura aerul.....

FastBoy 04-05-09 20:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gigi_x (Post 2288500)
Maxim 215/45/17 Deja la talon mai mare arata si mai urat, mai risti putin si cu vreun politist bagabont si bertone da bine pe 215/40/17 parerea mea.
Fastboy fara filtru sport nu cred ca faci cine stie ce treaba. Eu am admisia de vectra c si mare chestie nu a facut. Pana la urma e turbo si isi trage singura aerul.....

da sunt total de acord ca isi trage singur aerul,important e si cat de rapid e traseul pt un raspuns mai bun la pedala si un boost pe masura mai ales in cazul unui remap.Admisia de vectra c e chiar recomandata
nu sunt adeptul filtrului sport pt ca pe cat de interesant e pe atat iti distruge debitmetru, mai repede sunt adeptul unui sistem ca cel din poza,aer cat mai direct posibil

starter666 04-05-09 21:01

bai baieti .. nu va mai dati cu parerea la filtre sport pana nu va puneti unul .. nu de altceva .. dar uite asa din vorba in vorba toata lumea ajunge sa creada ca sunt distrugatoare de debitmetre ..

daca iti pui un sistem de admisie calumea nu o sa ai probleme cu debitmetru (nu ma refer la conice libere prin motor .. ca alea sunt balarii) pe bertone am admisie sport de 1 an .. culmea culmilor ca am desfacut traseul chiar in weekend-ul acesta pt. niste modificari .. si ghici ce? debitmetru arata pe interior parca zici ca era proaspat scos din cutie (si eu nu l-am schimbat niciodata, cu debitmetru asta am luat masina) si tot traseul dupa filtru arata ca nou .. nici un pic de praf ..si merge masina fara probleme. (am si tester .. si toate valorile date de debitmetru au fost intotdeauna ok).

inainte am mai avut o astra .. de 3 ani i-am pus filtru sport .. il are si acum la un an dupa ce am vandut-o (il cunosc f. bine pe actualul propietar) si ghici ce? nici pe aia nu au fost niciodata probleme din cauza filtrului ..

un hint .. daca va luati intrarea in admisie de Vectra C cautati de la variante cu motorizare mare gen .. 3.0cdti .. e cea mai mare intrare .. si se mentine aceeasi marime de traseu pana in filtru .. cele de la vectra c cu motorizari mici pe masura ce ajunge inspre filtru traseul se ingusteaza ..

hai bafta ..

flo_bbi 04-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 2287345)
Nu, FEY este ame sau FEY nu stiu exact cum are userul aici.
@nrv-iti las mai pe seara numarul unui tip care are anvelope SH , marfa de calitate....
@fastboy-proasta idee cu taierea pipei de admisie....acum iti va trage aer de unde prinde mai mult ca sigur de langa motor care va fi foarte cald.

am crezut k u esti.. l`am vazut la mare in eforie.. eram la masa :) a parcat langa mine..

stelian huha 05-05-09 02:22

@starter - sunt sanse sa gasesti si pentru mine un catalizator si toba?:?:

Florinike 05-05-09 07:03

Intalnire Duminica in Piata Constitutiei, ora 14.00. Si vedem si cum e cu filtru de aer sport si cu pipa minune si multe altele :lol:

VFFtuning 05-05-09 11:19

9 Attachment(s)
salutare....cateva poze din bulgaria......

gabi_bertone 05-05-09 11:30

In perioada 9-10 Mai 2009 EuroMall in asociere cu 4tuning.ro si FullSpeed Racing va invita la cel mai mare eveniment auto al anului din Pitesti. Locatia evenimentului va fi in incinta EuroMall Pitesti (indoor & outdoor).
Sunt invitate toate firmele de tuning si componente tuning cat si cei independenti.
Expozitie de tuning auto & moto
Competitie de Car Audio
Competitie de Drift
Demonstratii auto & moto (drift and tricks) facute de profesionisti
Demonstratii rally
Acrobatii aeriene + multe alte surprize.

Pentru detalii legate de participare

[email protected]

0723 476 236 Nikola
0766 231 282 Alex
Attached Thumbnails

stelian huha 05-05-09 12:22

Pai duminica sa fie atunci la ora 1400.Sunt prezent !:-P

gabi_bertone 05-05-09 13:46

Eu o sa particip. Ma gasiti acolo.
Poate o punem de o mica intalnire a bertonistilor.:D

corolla gt 06-05-09 14:28

stie cineva cum se aude o toba magnaflow pe turbo ? are cineva pusa pe masina o finala magnaflow ? cu sau fara intermediara ?

Bafta

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning