![]() |
|
re: Club Ford Capri
am vorbit cu tipul din sf gheorghe. e cam aceeas poveste cu asta de l-am gasit eu. adica si praguri si altele care ar trebui sa le descopar singur.
|
ce motoare mai aveti de vanzare? sau daca poate aduce cineva din afara vreun motor de capri mk1, sunt interesat
|
"am pus eu poze anul trecut aici pe forum. dar de ce nu iei tu un V6 sa-l pui? ti-e teama de faza cu omologarea?"
M-am interesat cat de cat, tot ce aud e ca nu se omologheaza, mi-ar conveni un ,de bani cred ca fac rost, depinde si motorul cam cat ar ajunge... tre' sa fac si RAR-ul si ITP-ul si nu pot umbla pe shmen... Daca aveti ceva de vanzare, motoare (bune sa fie, functionale) astept oferte, preturi... nush... |
Quote:
|
nu a zis k are sau a pus poze cu capra, ci k este la Focsani una :-P
Quote:
|
3 Attachment(s)
asta-i capra de Focsani. nu mai poatre fi inmatriculata dar ptr. pista e excelenta. m-am mai uitat odata acu o sapt. la ea si e buna ca tabla, bordul nu e crapat deloc,iar tapiteria.... e mai buna ca la un mondeo 2005
|
ahhh, faimoasa capra din '73 parca..data la Remat pt 30mil....in contul unui Logan de *** ..ai pus poze cu ea intr-adevar anul trecut..am sunat atunci...dar degeaba..e scumpa..1.000Eu fara nici un act :???: :rolleyes2
Quote:
|
mc fain de poze:) cred ca o sa fac un drum la Focsani, poate reusesc sa iau niste piese de pe ea... daca motorul e de sierra chiar nu merita, bine nefiind omologat...
|
programul rabla e cam asa: tu dai rabla la o firma de dezmembrari si primesti bon de 30 mil. de la stat-NU DE LA FIRMA. Firma in cauza primeste masina fara nici un cost si are datoria sa o dezmembreze-sa o scoata din uz. pe bulangiu nu l-a costat 1 leu vechi masina. a primit-o si gata. si vrea 1000 euri? kcam-as pe natia lui
|
Quote:
|
da', numai uite..k eu dezmembrez 2 Ford-uri...si am belele cu vecinii k deja am 3 masini la bloc..dk le-as spune k mai am una la cineva intr-un garaj, si k e din '62..si k maine mai vreau sa cumpar o buburuza...m-ar linsha..:lol::lol:
deja am mutat o masina acum o saptamana k n-avea loc unu' de ea..sa-si repare dracia lui de ***..LANGA garajul lui..asta e..:( nu toti pot face o dezmembrare..sau sa stocheze masini pt revanzare..din cauza celor din jur si la ce aglomeratie e la noi..si la altii au oarecum dreptate :wink: :( dar cel cu capra rosie..putea macar sa incerce s-o vanda si cu V6 2.0 cat am inteles k are pe ea, ar fi luat cele 30mil si in plus..mai ales k arata binisor masina, numai k poate nu are acces omu' la net :-P |
11 Attachment(s)
era un ghijog care si-a luat logan.
-peste altele, ce au facut astia la pimp uk mi se pare.....bleah. ultima poza, cireasa de pe tort e o... granada....da, stiu! |
Quote:
superba capra, asta am vazut-o pe MTV mai de mult.:-) vopseaua ii super da park mai bine era un nergu mat:twisted: |
care aveti un bloc de lumini de ford... chiar defect..???
|
codrine.. cum era chestia aia cu schimbatorul de viteze.. pentru ca sa am o cursa mai scurta..???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning