![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
a-mi vind masina. bmw 318 ti compact, 140 de cai, klima, scaune piele, geamuri -trapa -oglinzi - toate electrice, schimbator automat, 8 roti de aluminiu -de iarna- de vara, verificare noua, CU NUMERE DE AUSTRIA. pret 2300 de euro. pe cine-l intereseaza, l-as din pret :) da numa pe cine-l intereseaza serios.
|
Quote:
|
Quote:
|
FESTIVAL :) Am vindut masina cu 1200 de euro :) Amu ma gindesc ce alta masina sa-mi i-au. Ceva dizel cu motor mic si cai putere putina, pt ca sa fie mai rentabil si la asigurare si la consum. Ce ziceti ? Ceva pareri ? Asa pina la 2500 sau max 3000 de euro. Am gasit un Renault Clio din 2002 motor 1,5 dci cu 65 de cai. Problema e ca aripile pe fata si lateral in spate - sint din plastic. Capota si usa portbagajului sint din fier, adica din metal. Asa ceva n-am vazut in viata mea, si asta ma cam enerveaza. Apoi mio mai zis mecanicu, sa nu ma bag la masini din astea cum ar fi : Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Lancia, si cacaturi din astea - cica-s cu probleme. Poate ma lamuriti voi ce si cum. Care-s mai fiabile si mai rezistente.
|
:oops: pai daca ala e cu aripi de plastic mai e varianta foaie de tigara de la noi,logan dci de 1,5...:D
totusi cred ca mecanicu nu te-a sfatuit rau!bafta la alegere! ...si de ce nu faci un upgrade la ce ai avut,cu motorizare diezel ;) |
Toate masinile sunt bune daca sunt intretinute corespunzator si nu reparate pe la tot felul de mecanici de cartier cu sarma si cleste. Bine-nteles, unele sunt mai slabe din fabricatie si altele sunt mai fiabile dar un lucru e cert : un lucru bun costa ! daca vrei masina mica, fiabila si economica, model relativ mai nou si la bani putini eu te sfatuiesc sa-ti iei un VW Polo cu motor Diesel dar nu sunt de neglijat nici alte modele si marci doar sa te uiti bine la ea cand o cumperi.
|
Bineeee maaaaa :) Mi-am luat NISAN ALMERA din 96-97, motor 2000 diesel cu 75 de cai. Asta cred ca n-are turbo. Cu atit mai bine. Am dat pe ea 1700 de euro. Mi-am vindut Bmw-u cu 1200 de euro la ceva romani mai tineri aici in Austria. Deci amu am NISAN si maine o inmatriculez. Motoru e uscat si asta conteaza pt mine, plus ca si schimbatoru e bun, adica schimba fain, ambreaj nou. Masina are 4 usi - un fel de combi. Abia astept sa vad cit consuma. Ca Bmw-u mi-a consumat si 14 in oras. La NISAN in cartea masinii scrie asa : afara 5,1 , amestecat 6,1 , oras 7,9 - 8 . Cine stie, poate scot eu ceva consum mai mic cu el :) Abia astept sa o conduc. pppfaaaa mi-am luat japoneza :) Gata cu marcile nemtesti. M-am saturat de ele. Amu m-am pus pe japoneze :) Festival :)
|
+1 szambi 77,in ce priveste intretinerea si mecanicii de la bloc ca sa nu zic mai mult,dar el are avantajul ca acolo mai sunt si oameni seriosi care chiar intretin masinile!vorba aia,cumperi un pantof scump ca sa faci economie...
feri,si tu ai avut o masina,meserie..,succes cu japoneza! |
Quote:
|
Nissan-ul e bun :clap: Sa-l stapanesti sanatos !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stiti careva niste suspensii reglabile pentru bmw pisica sau pe cineva care aduce aici la satu mare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning