![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
|
Eeeeee daca ii da un lac poate o sa ramana culoarea:-P
|
Pe cine crezi ca mai intereseaza daca functioneaza, atata timp cat arata bine in poze ?
Da-i BTL-ule si pe ala o oja de unghii si pune-l pe etajera la bancheta, ce mama ma-sii ! |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Cu ce concentretie de spuma activa, sau ce solutii extra mega super ai folosii, nu ramane aluminiu asa curat pana'i....
@ LKS - de la tine am alte pretentii ;) Daca se sableaza exterior, ce se poate decalibra la el, distanta dintre litere? Daca ajung particulele alea de sticla extrafina, ce? Nu-mi ziceti ca alea sunt asa fin calibrate, atunci pentru ce's jigloarele? oricum posibilitatea a particulele alea fine sa faca dopuri in interiorul vreunui canal e inexistenta. |
Eu nu disc. cu pers. care stau doar in fata monitorului sau chiar in spatele lui , ca in realiatate nu au curaj sa deie ochii cu mine .Eu zic ca e dureros sa vezi ca nu ai si sa stai "necajit " sa te uiti la alti cum mai fac una alta .Referitoar la carb. weber 40,45 dcoe sunt multe de invatat si de studiat la ele, mi-e imi functioneaza f. bine si am de rezerva carburatoare, nu ca ar fi cazul ca s-ar strica cel de pe masina dar poate mai adaugam intr-o zi.
|
Toata lumea e experta in carburoatoare...
|
2 Attachment(s)
:yes:
|
Fi "antena " ce capac de cutie "crabotat-a " ti-ai tras. Urca pe casa? ce program de lucru are???????????:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
Calin, ce faci treci pe motorizare WAG? Nu iti mai place Renault? Ce motorizare ai in gand? |
In principiu 16v, KR, ABF... cine stie ce vremuri vor venii.
Faza e ca mi s'a pus pata zilele astea pe un carter dinasta, dar cand am vazut cat vor unii pe asa ceva, mi'a cam pierit cheful (4-500lei), iar pe asta am dat 30lei, carter+priza. Il spal si'l bag la pastrare. Tre sa'mi vina ceva supape pentru chiulasa de Alpine si s'o rectific, ca vreau vara asta sa aud cum baraie si un Alpine de 1.4 :D, dupaia vedem... |
Esti incredibil, cred ca o sa ma mut la Alba, vad ca acolo sunt piesele si serviciile ieftine spre MOKA....
Oricum e bine de pastrat... o investitie buna, pui un KR cu 2 carburatoare:D sau poate ceva 2.0 16v:D cine stie |
Doar Ardealu'i fruncea, nu?:lol:
|
Stiu eu un KR comprimat, numa bun pt carburi la bani putini!:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning