![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
aha...ma gandeam ca l-ai schimbat...oricum... baga tare,forta ca o sa iasa ceva INCREDIBIL!!! DE FRUMOS SI DE CURAT!!!!si torpedoooooooo aaa iesit incredibil nu stiu de unde ti-a trecut prin cap sau ai vazut undeva dar totul este marfa!!! astept sa o vad vopsita !SPOR LA TUNING!
|
2 Attachment(s)
....intalnirea aniversara VWFORUM 9 ani
|
Pana la urma sa tinut... am un coleg de munca care vroia sa vina dar avea impresia ca sa anulat...
|
|
2 Attachment(s)
Jock mobilu inzapezit ! 5:00AM !
|
1 Attachment(s)
...8)
|
Quote:
PS: foarte tare masinuta! |
Mi-a luat cateva ore bune, dar am citit fiecare pagina in parte, cea ce m-a tinut sa ma uit peste toate este pasiunea ta, mai rar asa oameni, ar fi multe de spus dar le sti deja.
Ai tot respectul meu din lume pentru cea ce ai facut, mi-ai schimbat multe idei in cap care le aveam pentru un viitor proiect Golf 4(cand or fi bani sa il cumpar). Felicitarile mele pentru masina si spor in continuare cu tot ce vrei sa faci. |
|
Quote:
|
...da de ce m-as supara? ...chiar ma bucur ca alegi "anniversary" ;) ...cat despre motor ,pe ala il recomand si eu .,1.9 TDI 131' - the best ;)
|
ce mai facem mai jockonda pe vremea asta ?? ce mai pregatesti acolo la caldurica ?
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa fac gaura in carcasa lupei,si apoi sa fac un cilindru pentru suportul becului pentru pozitie si atat? |
Exact ,cilindru" este exact cel in care intra pozitia ...decupat si lipit pe carcasa lupei
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning