![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
la mine ...ceve comm mai vreau si io ...sa vad ce am gresit fiind prima data brush .....sa stu data viitoare ........poza pe pag mai inapoi :) ms
|
2 Attachment(s)
Suburban D.U.B ......;)
|
Jantele mi se par cam luminate ... si putin tuning :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ady daca ne spui si noua astia care traim pe alta planeta:lol: ce inseamna D.U.B
|
AdY9005 => Nu incetezi sa ma uimesti ! Bravo ! Nota 10 pentru masina ta ! Imi plac jantele ( sunt perfecte nu alta ! ), elementele din "aur" sunt chiar tari ! Pot sa mai zic eu ceva ??
2fast4u_DK => Mda ... e frumusica dar, ca sa nu ti se urce la cap, iti spun ce ai gresit si cum puteai remedia ! La vinilul ireal puteai sa scazi opacitatea pe undeva la 70 si era mult mai bine ! puteai folosi alt sample de grila si daca ii puneai niste umbra ( cu Burn Tool ) era super tare ! Jantele trebuiau PUTIN ( deci chiar putin ) inchise ... altceva ce pot spune ? BAFTA ! Sper sa nu incepi acum ca alti sa faci 1000 de masini pe zi ! Keep it low ( cu numarul masinilor ) si keep it up cu munca ! Raresh => O strica jantele ! Sincer ! E super tare in rest ! Eu comentez cam pe 3 pagini... daca va deranjeaza modul meu de comentare imi spuneti si rezolv ! In rest BAFTA ! |
ms mult wlady....am inceput sa fac putine masini si bune ;)....tatuaju chiar am uitat sa dau opacity :(( si la plase am dat cu burn tool da nu se prea cunoaste :D
|
2 Attachment(s)
se putea sa nu vin si io cu un raspuns .....acum astept comentariile :(
|
e bine dar parca usa din mijloc nu trebuia sa fie acolo....ori e limuzina ori trolebuz:lol: :lol:
|
sebi. putin blur la usa creata de tine. janta fata mai groasa decat cea spate (mai exact cauciucul). sigla v8 e pusa peste aripa umflata stock.
|
1 Attachment(s)
sper ca nu va suparati ca miam pus shi io capodopera aici... sant inca incepator asha ca nu ma certati...:D:D:D PS: originalu nu lam mai gasit prin calc... dar nu e greu de ghicit ce masina e:lol: nu ma supar dacami criticati lucrarea, dar ar fi mai bine daca m-ati ajuta sa o dezvolt...
|
stiu ca e putin blur si pt jenti imi cer scuze da nu am gasit altele o ora am cautat ori nu am cautat unde trebuie ori chiar nu sunt ....
|
hmm ai vrut u sa faci 2 culori dar verdele ala abea iese in evidenta...farurile nu sunt destul de clare.:???:
|
2 Attachment(s)
un audi. e inca wip. un comment pana acum plz:D
|
asta e tuning ? o capota si aerisiri in fata ? atat ??? mai lucreaza....:???:
|
hahahahahaahahaha a ziso cobra =))))) mie unu imi place
|
dc nu ai scos si clanta pe fata ? asta e tuning de oameni sgarciti :P tin la bani .
|
tata///ia uitete mai atent...am latit masina, daca vezi ceva gresit la cum am latit te rog sa imi arati. pragul este facut brush de mine. bara fatza este latita in anumite zone. de stersul usii din spate si de nuanta data farului nu mai zic nimic. insa iti multumesc pt comment. totusi, poate cineva sa se uite atent la ambele poze si sa imi enumere greselile, plz:D p.s. nu am scos si pe fata pt ca misa parut ca se incadreaza cu restul masinii. eu unul mam saturat de masini fara clante:D:D:D:D
|
Iti mai lipseste o aerisire in fata, in partea stanga
P.S: raresh... Trickz a facut masina in 2 usi. WELL DONE |
triks un sfat in spate merge latit mai mult sar vedeam mai bine parerea mea
|
BAH VOI STITI SA CITITI? nu prea cred.... a zis ca WIP adik work in progres...sarit tu cobra repede cu replica : asta e tuning ? o capota si aerisiri in fata ? atat ??? mai lucreaza....
tkz vezi ca la faru din stanga privitorului nu ai selectat bine capota de carbon se mai vede putina albastreatza |
trickz...putin dak o mai latesti in spate e super...greseli mari nu sunt...nici nu ma asteptam...sunt curios ce iese...pune un elron k am vazut k nimeni nu a pus....dak poti si dak ai...bft mane
|
2 Attachment(s)
am facut-o pt battle dar am ramas pe dinafara
oricum la masina nu am lucrat decat vre-o 3 ore asa ca nu imi puneam sanse prea mari e si brush si c/p astept comentariile voastre |
2 Attachment(s)
:oops: este a doua masina la care lucrez cat de cat brush .......ce parere avetii ......e bine pt inceput ??????
|
3 Attachment(s)
nu dati cu pietre in mine am incercat si io ceva pe crx e si cp si brush stiu ca nu a iesit chiar perfecta dar pan la urma ideea conteaza
ps va atasesz o poza dupa care am luat mai multe chestii ca sa nu ziceti ca e virtuala si sa imi iau ban degeaba e mai mult brush decat c/p ca a trebuit adaptata f mult la ea.....stiu cu bara din fata am gafato.. |
1 Attachment(s)
sorry de post da uitasem sa fac ceva la ea rog un moderator dc poate sa stearga masina din postu anterior si sa o puna pe asta ...multumesc anticipat
|
putin cam descentrat interiorul. si bara fata nu are acelasi unghi cu masina. selectiile la kitul wide sunt..patratoase:D janta spate blurry. pt interior, folosestete de poze de aici http://desktopmachine.com/cars/68-Sc...ers.html?t=251 sper sa fie unele dintrun unghi mai bun decat aia:D nrk
|
hmm..chiar indrazneata ideea..good work:D
|
sebi2.....ciudata rau masina....cum a zis si trickz cam aceleasi greseli ...era bine dak incercai u brush sa faci aia poate iesea mai bine....i
marispeed...audi e chiar bunicel bv ....imi place masina....jantele sunt putin aiurea ...dar in rest e bine...bv |
2 Attachment(s)
Asta o fac si io acuma.....va rog sa-mi ziceti daca va place pana acu si dak nu ce trebe schimbat ;) mai am de lucrat la ea
|
ms stiu ca e descentrata am lucrat la ea 5 ore cred incontinuu fara pauza urmatoarea promit sa fie mai bine ....plus am invatat sa lucrez cu pen tool si e bine
|
2 Attachment(s)
Bmw ......
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti....e mai mijto cu neon??
|
3 Attachment(s)
gata is cuminte acu .... pls comment ( btw multi lasi se dau eroi dupa razboi :2gun: )
|
2fast4u_DK : brush ireal si putin tuning
mari4speed : brush ireal si janta spate plata leeloo : e mishto bv ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning