![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess |
|
LA MULTI ANI pentru AJU...sa ne traiesti si sa fii sanatos...
|
Salonul Auto Bacau 2010 6-9 Mai @ Central Plaza
|
(mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Foto de la SALONUL AUTO.
Modest. Da' modest rau de tot, parerea mea. Daca sunt si alte opinii, "ascult". |
a adus crocodilul ala de cayene? :)) ce urat e..
|
Quote:
Ăla ocupă un sfert din spaţiul salonului :lol: |
Re: (mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Si mai modest din fotografiile tale :D evitind unele standuri de Tuning ca cel al CZI !!!.....+ microbuzele si camionul care cred ca nu teau incaput in cadru sau probabil ai crezut ca ale sunt la iarba verde :lol:
|
loganul mcv strica toate pozele:))
|
Re: (mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Quote:
@madalyn Incearca sa vezi partea buna. Era parcat in salon, nu pe E 85 sau prin oras, la treaba... :) |
Intradevar a fost slab salonul de anul asta,la fel si cel de anul trecut.Criza asta:))
|
30-40 de milioane sa pui doua masini in stand 2 zile e enorm, din cauza ca se merge pe japca si la disperare, tipic romanesc, de aia a fost salonul slab.
in alta ordine de idei, la King of Europe editia 2010-Romania, care se desfasoara tot la Cluj, ca si in 2009, merg in jur de 10 oameni din Bacau (ma refer la membrii forumului). Daca mai merge cineva poate sa dea un p.m., locuri in masini nu mai sunt dar poate macar la cazare ii mai putem combina cumva, eu sunt acolo de azi si pana duminica inclusiv, pentru ca avem si stand in expo cu plmtuning.ro |
Ajutor! :)
Am nevoie de un băiat din Bacău, pregătitor-vopsitor, sau prin zonă, care să aibe timp să mă ajute la hală săptămāna viitoare măcar şi să nu vrea bani ca la reprezentanţă... Dacă ştiţi pe cineva daţi-mi un semn pe forum sau pe telefon... (0744/21.06.32) Mulţumesc frumos |
|
Salutari,salutari!Careva de prin Buhusi?Nu prea cred,dar merita sa incerc :D
Momentan din Buhusi il stiu doar pe Sony_Florin15,suntem vecini de bloc :P |
Era un user din Buhuşi acum ceva vreme, nu mai ştiu acum dacă e activ...
|
si eu am nevoie de un baiat din bacau preferabil sa fie aproape de "bazarul de la rusi", pe undeva prin zona care sa aibe habar despre masini. pentru montat parbrize :) nu-i nevoie de experienta, ca se invata dupa 2-3 geamuri dar totusi sa nu se impiedice de propriile picioare. 0751.083.433 sau pm.
|
Se lucreaza cu spor la golfu' lui markizu :-)
|
Quote:
|
Cu postul #6497
Ii schimba parbrizul... Fugi inapoi la somn :rolleyes2 |
da da da. markizu a fost primul meu client de aici de pe forum; sper sa fie multumit :D nu stiu cand ai trecut tu, dar lucram si la golf si la o astra g in acelasi timp ca-mi era sa nu inceapa ploaia :D
|
1 Attachment(s)
Am trecut de vreo cateva ori pe acolo, locuiesc in zona (136). Eram imbracat in alb...
Am vazut ca ati inceput cu golful apoi a venit si astra... |
:)))
poze spion :lol: nu te-am vazut. eram putin agitat din cauza unui cheder de la parbrizul lu' markizu, ca se rupsese si nu aveam aici, a trebuit sa aduc de la onesti. |
marius stiam ca ma numar printre primii dar nu stiam ca sunt primu;) stai linistit a iesit foarte bine ... Asa ca recomand cu caldura ..
|
Quote:
sau e un fel de intrebare retorica ? :)))) |
pai de ce sa platesc? dupa ce ca-l invat cum sa faca un ban :Lol::Lol::Lol:
oricum am gasit intre timp alex. |
mi-ai spulberat toate visele...
cand ma gandeam ca o sa ma angajez si eu ... pffff :))) |
azi am aflat ca s-a produs o schimbare in bacau. s-a mai suprapopulat orasul.
TYBYSTC - sa fie intr-un ceas bun, si sa-ti traiasca odorul! daca te nasesc trebuie sa-mi pupi mana si inelul (sa-mi lasi piatra la locul ei pe inel):lol::lol::lol: sanatate maxima, inima buna si putere de munca sa-l poti creste. astept sticla... crezi ca am urat degeaba?:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Eh, ăsta-i un eveniment notabil, felicitări pentru realizarea soţiei şi bravo ţie pentru contribuţie :twisted:
Glumesc, să vă trăiască :) |
1 Attachment(s)
tin sa va multumesc la toti pentru urari si sa dea Dumnezeu sa se implineasca toate dorintele !!!
sageata tre sa vedem man cum ne intelegem la o bauta zdravana si apoi vorbim si de nasie !!!!!:lol: Alexandra-Maria a venit pe lume la 11 : 45 pe data de 01 06 2010- la 3.100g nota 10 la nastere |
Sa.ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!:D
|
Un weekend frumos pentru membrii CTR Onesti : Razvan cel cu golful 3 LOW cu mine si cu Amala am fost la tuning showul de la Alba unde am luat o diploma si cupa de participare , Eddy a luat locul 1 la EMMA la Brasov cu un rezultat de 140,7 Db , iar Igu cu cielo a luat locul 2 la aceasi categorie , locul 3 fiin ocupat de presedintele CTR din Brasov...
Urmeaza showul de la Sibiu , peste 2 saptamani , unde deocamdata merg sigur 3 masini , Passatul , Bora lui Eddy si ursuletul lui Ciobanis.... Felcitari si lui Cristy pentru Best Car of the show la Alba iulia... Un weekend productiv pentru judet.... |
Quote:
|
nu stiu pentru restul, dar sigur pentru parbriz vei lua un premiu :D:lol:
|
5 Attachment(s)
E BINE SI ASA
IA UITATI-VA LA MASINA SI VEDETI UNDE O INCADRATI ;-) |
stock?