Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 20-07-06 20:42

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by t1grul
tipule cred ca te inseli amarnic...masina asta e facuta de mine, si acum e postata pt prima data pe un forum....lsd`ul ala e luat de pe un Murcielago modificat de Hamman daca nu ma insel...daca zici ca a mai fost "tunarita virtual" arata`mi link`ul si eu nu voi mai posta niciodata aici!!!:rolleyes2

imi cer scuze ... nush la ce ma gandeam ... nu am vazut poza originala postata si mi s-a parut k a mai fost modificata ... scuze ink odata ...
Quote:

Originally Posted by t1grul
ma bucur ca ai observat ca am scos capacul de la buson

era greu sa nu observ doar ai lasat dita mai pata ... :rolleyes2

AdY9005 20-07-06 20:55

Quote:

Originally Posted by pufy
si o masina de la mine..nu i-am facut mare lucru fiindca nu am stat prea mult timp la ea..de aceea probabil sunt si cam multe greseli.am incercat si o schimbare de fundal dar mare lucru nu mi-a iesit.poate imi dati niste sfaturi
destula vorbarie. c&c

cam prea joasa masina ;)

GRIGO 20-07-06 22:16

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
stice ce vreau eu??
niste comentari!:lol: (inafara de culoare care e f. ireala)

nu vreau sa te superi pe mine da rata rau loganu
vopseaua bara pe fatza ..etc ....

viezure 21-07-06 01:07

2 Attachment(s)
Acu ce sa zic, decat ca e al doilea tuning (primul a fost caterinca). Sfaturi vreau, desi stiu ca o sa fie greu sa gasiti greseli la masina. :D

Panacota 21-07-06 01:39

2 Attachment(s)
Aceasta este o propunere pentru Dacia Logan Pick-up sper sa va placa
P.S. urmeaza varianta "custom"

Panacota 21-07-06 03:03

1 Attachment(s)
Dupa cum am promis iata si varianta custom:D

Lukian_XXX 21-07-06 06:37

Quote:

Originally Posted by GloW
man mi se pare total o masina care merita sa cada d p o stanca(daca ar exista :lol: :lol: :lol: ) nu e prea reusita d loc .... srry

faza eu cred ca e ca, nu ti-ai dat nteresu ... ai facut-o in graba ... poti mai mult si mai bine

asa este e facuta in graba (cam 30min si nici nu prea miam dat interesu):rolleyes2

patriotu90 21-07-06 07:40

*viezure - chiar k e greu ... nu prea se vede nimic de vynilul ala ireal ... spoilerele blurry ... pragu ciopartit ... culoare ireala ...
*Panacota - la modificata ... multe selectii strambe ... carvon ireal ... c a patit antena ??? ... efectul de geam deschis nu ti-a iesit prea bene ... geamul din spate l-ai fct negru ... iar dak te uiti prin parbriz vezi k nu e ... partea din spate crd k ar fi trb sa se continue ... la tine parca se duce in jos ...

Oxide 21-07-06 10:14

fratzilor...va rog 1 lucru...nu mai facetzi mashinile in graba dreaq k avetzi timp!!!!shi uitatzi ink cva...dupa majoritatea lucrarilor, voi ,numa vretzi sa tunatzi mashinile...dar nu progresatzi...eu...intotdeauna incerc sa scot tot c ii mai bun din urmatoarea lucrare...asha se progreseaza..voi (unii ;)) ramanetzi la acelashi nivel shi nu va chinuitzi...multzi spun:"ii facuta in graba","facuta intro juma d ora"...fratzilor...va dau un sfat (celor care zic asta):NU MAI FACETZI VT!!!!(sry d offtopic)
PS:voi le facetzi numa sa avetzi shi voi 1 lucrare in +...mai datziva shi silintza un pic...;)

GloW 21-07-06 14:01

Quote:

Originally Posted by Oxide
fratzilor...va rog 1 lucru...nu mai facetzi mashinile in graba dreaq k avetzi timp!!!!shi uitatzi ink cva...dupa majoritatea lucrarilor, voi ,numa vretzi sa tunatzi mashinile...dar nu progresatzi...eu...intotdeauna incerc sa scot tot c ii mai bun din urmatoarea lucrare...asha se progreseaza..voi (unii ;)) ramanetzi la acelashi nivel shi nu va chinuitzi...multzi spun:"ii facuta in graba","facuta intro juma d ora"...fratzilor...va dau un sfat (celor care zic asta):NU MAI FACETZI VT!!!!(sry d offtopic)
PS:voi le facetzi numa sa avetzi shi voi 1 lucrare in +...mai datziva shi silintza un pic...;)

aici ii dau totala dreptate lu oxide ..... am vrut si eu sa ma iau asea d voi dar iara se luau nj oameni total tampiti d min pe motiv ca :"am postat" :-|:evil:

Gabi 21-07-06 14:06

Cu mesaju' de mai sus tocmai ti-ai cumparat un bilet dus (fara intors) in mirifica lume a celor banati! :lol: Bye sucker!

blowwind 21-07-06 14:22

leeloo vad ca pana si semnatura o copiezi de la altzii :D:D:D:D

Smo|<e 21-07-06 14:56

2 Attachment(s)
salut...sunt nou pe forum si vreau sa va cer pareri la aceasta masina..inca nu e terminata..dar macar pana acuma ca sa stiu dak continui:-)

AdY9005 21-07-06 15:33

mishto da ce rost are sa faci o masina gata tunata:-)

Smo|<e 21-07-06 15:38

3 Attachment(s)
n-am avut ce face:D uitati si o masina un pic mai veche...vynilu ala nuj de ce l-am pus .. cum arata mai bine?

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning