![]() |
|
Re: Club ESPERO
maine dau un tel..sunt sanse sa gasesc..la cineva;)
|
am o intrebare:)) nu imi merg becurile de masalier din spate... am schimbat sonda aia de pe cutie, tot nu merge, am baagt si in mufa ca o agrafa sa faca scurtcircuit si nus eintampla nimic tot nu se aprinde... mio zis cineva ca ar fi un releu. nu stiti care ar fi:D?
|
Parca am mai vb pe mess de problema ta. Tot nu ai rezolvat-o ?
Pt pozitionarea releelor, consulta manualul de service sau capacul de la compartimentul de relee! |
Quote:
|
Quote:
|
mc mc...dar so` auto`reparat:))
si astazi ...de paste! am iesit pe poarta,scart1`2`3rd....si dupa 1 km...izvor pe sub masina...pompa de apa:))....mai mai sa calez motoru`:D PASTE FERICIT TUTUROR!! |
hristos a inviat !!!
|
ADEVARAT A INVIAT !!!
Pe forum aici nu are nimeni culoare ca a mea...:( Asta e...mai cautam ! |
Robert sunt baiatul din ozana cu espero visiniu..... am id mr_special2007 dak vrei sa vb
|
Am gasit ceva sa ne mai clatim ochii :P link: http://esperoturbo.fotosik.pl/zdjecia/13
@ Mr. Special te-am bagat in lista ;) |
salutari!
astazi am schimbat pompa de apa...rola aceea..si distributia...pe drum:)) ideea este ca nu stiu sa o mai pun la punct..aveti idee cum se pune? motoa de 1.8 8v va rog frumos...ca am masina in poareta la niste straini....:( |
Quote:
|
Nu e greu sa pui la semn, trebuie doar atentie!
Am stat si eu langa mecanic, chiar l-am ajutat cand a pus-o la punct. Mai bine ai schimba si distributia direct, sa nu mai desfaci iar ;) |
Quote:
La tine la 16v e un pic mai greu de pus... deaia l-aiajutat un pic! |
merci baieti...am reusit!
dar are o bataie frumusica motoru`...ca aporape il calasem:| acum mere...dar cu putin pop`corn la motor;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning