Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 23-07-06 15:45

Re: Diverse discutii

in legatura cu topicul "Road Kills", va rog sa va continuati discutiile in alta parte....aici sau la discutii despre masini!!!!nu vad rostu sa stati sa`l porecliti pe omu` amfibie pe topicul ala!!am zis k poate sunteti si voi oameni seriosi si intelegeti!!...

Skma 23-07-06 15:51

Unde era TNG 2 :lol:

DONU' 24-07-06 00:42

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D

bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!!

Important este ca eu eram in frunte :D
L-am rugat pe Kostas sa ma lase primul ca sa fac impresii :oops:

bogdan_wrc 24-07-06 09:01

si a venit si eibach pro street S sub aripi.. mai astept pana in septembrie (sau in primavara cel mai probabil, ca toamna si iarna nu renteaza) niste zimmerman racing si ferodo racing.
DON...ce diferenta e, ca vb noi vineri (am mers pe drumul ala super pana la focsani)..doamne de la cer la pamant... mai tii minte cum am intrat in curba aia la carrefour in seara aia cand ne-am cunoscut? inchipuieti de 3 ori mai repede si mai exact, fara scartz de roti.. ca idee...
d-abia astept o posada si pana la BV.

ph87gms 24-07-06 15:55

Quote:

Originally Posted by DONU'
Sa vezi ce BONI-BON itzi dau eu maine pe Coltz :bat:

Lasa`l ma k`i mic :P

tng 24-07-06 17:36

Bun venit GMS`ule ;)

Vibe 24-07-06 23:01

mi s-a parut mie ca e cineva nou pe aici... Welcome.

alex2see 25-07-06 00:22

e o masina noua ...........o honda mica si rosie cu niste vinil pe laterale .........cine e propietrau ?

Gykutzu si atatt 25-07-06 00:29

Bun Venit Noului recrut GMS!!:D :D

alex2see 25-07-06 00:32

apropo ...........vreau si eu sa imbrac un bord in vinilin sau eventual chiar piele ...............stie cineva cine face asa ceva la noi in ploiesti?

dragos2900 25-07-06 01:51

Quote:

Originally Posted by alex2see
e o masina noua ...........o honda mica si rosie cu niste vinil pe laterale .........cine e propietrau ?

Paganel.....

ph87gms 25-07-06 09:21

Quote:

Originally Posted by Gykutzu si atatt
Bun Venit Noului recrut GMS!!:D :D

salve :)) alll .... :) mai veniti si voi pe la sala :P

alex2see 25-07-06 09:51

stie cineva detalii legate de putere ?

alex2see 25-07-06 09:54

Criteriul prioritar de determinare a valorii in vama pentru autoturismele si vehiculele introduse sau scoase din tara va fi pretul efectiv platit pentru achizitionarea acestora, rezultat din facturi sau alte documente fiscale echivalente, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Conform noilor proceduri, criteriul prioritar utilizat la determinarea valorii in vama a oricaror bunuri introduse sau scoase in/din tara de catre calatori sau alte persoane fizice, inclusiv pentru autoturisme si vehicule, va fi pretul efectiv platit pen-tru achizitionarea acestora.

„Utilizarea acestei proceduri de determinare a valorii va elimina cazurile in care autoturismele de lux second-hand sint subevaluate in vama“, sustin sursele citate.

Vechea legislatie stabilea ca valoarea in vama a autovehiculelor si vehiculelor folosite se stabileste pe fiecare categorie, prin ordin al ministrului Finantelor, in functie de vechimea si de caracteristicile tehnice ale acestora.

Citeste tot articolul in Cotidianul

Sursa: Cotidianul, 25 Iulie 2006
Autor: Ionut Tudorica

ph87gms 25-07-06 11:22

ai timp sa stai sa citesti tot ce scrie in ziare despre masinii...?!

All times are GMT +2. The time now is 04:34.

- Copyright 2026 4Tuning