![]() |
|
Re: Club CIELO
iti prezinti masina, la topicul care l-ai deschis, pui tot ce e legat de ea apoi aici pui o pzoa cu tine, apoi esti admis... oricum fa-ti cont aici www.cielorunners.com/forum ca ai sa vezi ca e frumos acolo...suntem mai multi. te asteptam bafta acolo iti faci cont, faci topic cu masina, o prezinti si e totul ok...in 24 de ore trebe sa faci toate astea ;))
|
gata m-am inscris :D ms mult ;)
|
ok sa nu uiti sa prezinti masina in 24 de ore...;)faci pagina ca aici.,..ca acolo e forum separat
|
dap.. am sa ma inscriu si eu. sunt nou pe aici si chiar mi s-a parut interesant deoarece conduc si eu un cielo.
|
faza nasoala e ca cica "s-au depasit numarul de inregistrari pt aceasta perioada" am sa incerc mai tarziu. deocamdata nu e decat 5:00 dimineatza. :). app, pana reusesc sa ma inregistrez acolo: stiti pe cineva care are c20let pe vre-un cielo in romania?
[c20let = motor opel] |
Quote:
|
crede cineva asa ceva ??? http://www.**********/catalog/5661105...rice-auto.html
|
Quote:
faza e in felul urmator: capsulele astea au aparut cam acum 1an la noi, un tip le vindea in special en-gros, la preturi mai mici... ideea era ca el sa scape de "pilulele Nasa" la fraierii care deveneau re-selleri si se chinuiau sa scoata profit. nu am vazut f multi cumparatori, fiindca nu exista nici o economie, poate chiar dai bani in plus. sincer, nu asi baga asa ceva in rezervor nici mort, plus ca daca stai sa calculezi, e posibil sa iesi in minus, nu faci nici o economie cu astea. daca totusi te hotarasti, sa ne spui si noua dupa vreo 2-3 plinuri cum e. p.s: acum vad ca e altul, alt vanzator, dar anuntul e acelasi... probabil dat copy-paste de pe anuntul original, cred ca e tot ceva "piramidal" :lol: |
Poate fi o economie , dar ce te faci daca se strica masina,merita ?!
Nu bagati prostii d-astea in masini ... nu are rost . |
sincer nici eu nu as baga in rezervor asa ceva... ce compozitie are? poate cineva sa imi zica? eu nu pot sa intru sa vad. imi da eroare.
|
nu se stie... nici macar vanzatorii nu stiu :lol: secret! e tehnologie Nasa cica... asa mi-a zis unul dintre vanzatori cand i-am pus diverse intrebari, acum ceva timp :lol:
dar daca stai sa calculezi cat dai pe 2 pastile (ca ei zic odata ca o sg pastila... dupa care zic ca trebuie 2 pastile la un plin...nici ei nu mai stiu ce sa minta) si cata economie ai face... e posibil sa dai mai mult decat dai acum pe benzina. |
lasand pastilele deoparte. liniutze aveti la activ cu Cielo-urile voastre? :) eu am cateva. hai sa incepem sa povestim despre ele daca am avut :). Ce ziceti?
|
Vine cineva astazi la intalnire ?
|
Am sa scriu doar ce am castigat :)
Opel vectra modelul nou 2.0 diesel Opel astra caravan 2.0 diesel Logan 1.4 1.6 1.5 Kalos 1.4 16v Nubira 1.6 Hyndai accent 1.5 16v Clio 1.4 Seat leon 1.9 TDI Cam atat imi aduc aminte ...am pus masinile cat de cat egale :) |
eu cu o solentza 1.4mpi 75cp... si am facut`o de 3 ori nu odata :) deja la a 4a abia ma mai vedea.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning