![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
;) ... na ca am facut-o si eu ...
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
4 Attachment(s)
a mai fost:D dar acum e o rezolutie ok , astept ceva finutz si realizabil
|
1 Attachment(s)
-bad boy
-jant -suspensie -geamuri fumuri -am astupat "santurile" din bara fata -grila fara semn |
eu in primul rand nu inteleg de ce nu puneti poze din unghiuri bune...cu pozele asta te joci in paint nu in photoshop..eu astept o poza buna ca sa am ce face:)
|
Quote:
vezi ca am pus eu cu 1-2 pagini in urma ... un set de poze pentru modificari la buna dispozitie (si un request pentru niste bari) , si una separata pentru lambo doors :D :twisted::twisted::twisted: modificari bari >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2374 lambo doors >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2387 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
-Suspensie
-Jante -Prag -Stopuri -Folie -Stalpi vopsiti -Tips -Portbagaj Clean |
1 Attachment(s)
-Suspensie
-Intercooler -Faruri -Grila -Bara Clean nu am mai facut badboy ca nu mi-a placut |
mc mult de tot
se incearca ceva cu capota , plafon probagaj din carbon :d tot sta pe acasa autocolantul acesta:d |
1 Attachment(s)
am si eu o rugaminte la voi, as vrea urmatoarele modifcari : folii nu ca am acum:) , lasata mai jos, manere, oglinzi, semnalizatoare si bandourile vopsite in culoarea caroseriei, jante negre si optional un bakground schimbat :) . Mi-am facut si eu cateva variante dar as vrea sa vad si de la voi. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut. m-ar interesa si pe mine un VT pentru golful meu, din pacate nu am nici o poza cu masina curata lacrima:( ce m-ar interesa....finala Apexi N1, pun o poza q ea mai jos, o folie, cam 80% niste jante, fusta spate GTI vopsita ca in poza de mai jos. Multumesc Anticipat. Si multumesc lui Aleuo pentru poza! Astept rezultatul
|
Multumesc pentru bus
|
3 Attachment(s)
Salut! Din Vectra asta se poate face ceva finut? Imi cer scuze de calitatea pozelor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning