![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Quote:
R.Equinox-tine vopseaua ca doar e mana ta ce dreaq:) ...sa vad acuma ca vreau sa dau comanda de niste bari sa vedem ce gasesc si la pret... cretu_bs-cati bani mai ai ca ai cumparat 2 de la mine :))) cate mai iti cumperi ca la urma o sa vrei sa scapi de ele :))) iar cielo maine il duc la dezmembrari,pisica a intrat in garaj si i se va da tot :D si va ajunge o masina de drift :) acuma sa vedem cand va iesi din garaj cred ca cel probabil in 2,3 luni :) |
2 Attachment(s)
Te rog iti cumpar CIELO-ul!!!
Am revenit la grila veche dar cu 2 mici modificari,teava modificata tubul de NOS il mai astept... Attachment 2440132 Attachment 2440133 |
Quote:
|
Da da.mi id tau!
|
ANUNT!!!!singurele mele masini ramase in garaj este nissanu si bmw in rest nik am ramas si fara cielo care a plecat la cretu_bs!!!
|
4 Attachment(s)
Dms28 - as fi vrut E38 de stiam mai repede...
Dar cum niciodata nu pot sta cuminte haideti sa va povestesc ce am facut :lol::lol: . Mi-am luat sac fara fund, care pe deasupra mai ii si zob :rolleyes2. Deci treaba sta asa a venit un prieten necajit ca si-a lovit ursu si merg sa il vad si eu si cand vad vai de capu meu praf si tandari masina... Din poveste in poveste zice tipu catre mine ma nu vrei sa-ti dau ursu pe pisica si mai pun 2000 de euro... la care eu stau 5 min pe ganduri stiind ce motor are masina lui zic bun :D am luat masina in garaj si o sa ma astepte un calvar :D:lol: Masina o vedeti in poze nu are rost sa zic lips-urile , mai degraba motivul... Are un motor de Toyota dus undeva in 450 de cai care a scapat intact la accident... Poze :D |
Quote:
|
Quote:
batem palma la alpina, 7750 si vin si o iau eu cu platforma. OK? |
1 Attachment(s)
Masina e trimisa la vopsitorie capota,portbagaj si cupola negre!
Attachment 2440237 |
3 Attachment(s)
Va salut! Foarte frumos, imi place ce vad aici !:D. Am lasat Caddy`ul in pace. Am reusit zilele astea sa fac rost de bani, am vorbit cu cineva si mi`a adus din Germania o japoneza :D. Am luat cu 4000 euro un Nissan Silvia s15. Motorul este stock, SR20DET 2.0 L, masinuta a fost lovita oleaca dar macar nu are rugina 8)!
Pareri?:D Attachment 2440164 Attachment 2440165 Attachment 2440166 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
R.Equinox , ajutor ? :lol:
|
5 Attachment(s)
@Drift.IVM-Destul de interesant,o faci pentru strada ori pentru drift?
@Ruffy-ohoho...da ce zob e...ai sa ai nevoie de ajutor. @cretu bs-Da ce e cu jantele alea pe Cielo:lol: Tocmai am terminat de montat buza din fata a spoilerului, am gasit-o la un baiat care dezmembra o jetta foarte ruginita si am mai luat si spoilerul din spate, neatins de rugina, chiar zici ca este nou! 700 lei amandoua.;) |
Cu ce face.ti pozele?O_O
@Kidfordrift:Frumos rau pana acum!Jantele sunt puse provizorii! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning