Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

dms28 21-05-12 20:26

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5032659)
Merge treaba struna aici :D, imi place ce vad.

Seria 8 ala l-as lua eu dar la fel stau rau cu bani... in top-ul bmw-urilor din visurile mele se afla seria 8 urmat de seria 7 - E38...

Si acum sa va arat ce s-a mai intamplat prin ograda mea :D

La E34 am montat capota si aripa stanga aduse de la vopsit, am montat bateria in portbagaj si am reusit sa pun si mocheta+plafon+tot interiorul portbagajului cel cumparat de mine ( Daca ati sti cat mi-a sucit mintile un interior vazut pe net care este 95% ca al meu) si dupa lungi cautari il am insfarsit 8)8)8), am pus si volanu de pe E36-le meu care va primi un volan de drift, singura problema e ca am o eroare la Airbag dar sa vedem undeva pe tester sa o scot:).

La Kadett a fost asamblat si fac rodajul la motor si jantele le voi schimba , am in minte ceva oz-uri gen rally si vreau slick-uri pe el ca masina va fi de 402m:!::!: aviz amatorilor astept provocari dupa ce voi aveam macar 1000km facuti cu motorul calm:D
Acum o tampenie din capul meu spune sa fac portbagajul clean si badboy la capota ( stiu stiu abia ce ii vopsit dar am fost tampit inainte si nu m-am gandit)...
Sper sa va placa, E36-le deocamdata asteapta un camion de piese :lol::lol:

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5032643)
Azi am dat iar motorul jos..acum e bucati...am dat vechea instalatie jos...masina pleaca la vopsit!!!!

Attachment 2439753Attachment 2439754

@cretu_bs-Bravo.. nu a durat c-am mult?
@dms28-Mersi frumos..cum merge cu nissanu?..vopseaua m-ai rezista?:)))))
@jurec10-Merge merge..e o senzatie placuta cand merg la volanu acestei masini:X:X
@grc-L-as lua eu dar de unde bani:((
@Rid3r*RaCe-Arata bien golfu..dar acum..fara suparare..cu e46 ce ai avut?...Chiar urasti asa de mult bmw-urile?:)))

Ruffy RUF-Am eu un prieten care vinde un e38 cu 5000 de euro schimbat tot la el negru tot... daca te intereseaza ma anunti :D
R.Equinox-tine vopseaua ca doar e mana ta ce dreaq:) ...sa vad acuma ca vreau sa dau comanda de niste bari sa vedem ce gasesc si la pret...
cretu_bs-cati bani mai ai ca ai cumparat 2 de la mine :))) cate mai iti cumperi ca la urma o sa vrei sa scapi de ele :)))
iar cielo maine il duc la dezmembrari,pisica a intrat in garaj si i se va da tot :D si va ajunge o masina de drift :) acuma sa vedem cand va iesi din garaj cred ca cel probabil in 2,3 luni :)

cretu_bs 21-05-12 20:40

2 Attachment(s)
Te rog iti cumpar CIELO-ul!!!
Am revenit la grila veche dar cu 2 mici modificari,teava modificata tubul de NOS il mai astept...
Attachment 2440132

Attachment 2440133

dms28 21-05-12 20:47

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5033106)
Te rog iti cumpar CIELO-ul!!!

are piese in lipsa ca au mai fost vandute ;) dak il vrei asa e bne pretul e 500 de euro iar motorul e crapat dak vrei sa ramai cand tie lumea mai draga treaba ta;)

cretu_bs 21-05-12 20:47

Da da.mi id tau!

dms28 21-05-12 21:08

ANUNT!!!!singurele mele masini ramase in garaj este nissanu si bmw in rest nik am ramas si fara cielo care a plecat la cretu_bs!!!

Ruffy RUF 21-05-12 21:17

4 Attachment(s)
Dms28 - as fi vrut E38 de stiam mai repede...

Dar cum niciodata nu pot sta cuminte haideti sa va povestesc ce am facut :lol::lol: .

Mi-am luat sac fara fund, care pe deasupra mai ii si zob :rolleyes2.
Deci treaba sta asa a venit un prieten necajit ca si-a lovit ursu si merg sa il vad si eu si cand vad vai de capu meu praf si tandari masina... Din poveste in poveste zice tipu catre mine ma nu vrei sa-ti dau ursu pe pisica si mai pun 2000 de euro... la care eu stau 5 min pe ganduri stiind ce motor are masina lui zic bun :D am luat masina in garaj si o sa ma astepte un calvar :D:lol:

Masina o vedeti in poze nu are rost sa zic lips-urile , mai degraba motivul... Are un motor de Toyota dus undeva in 450 de cai care a scapat intact la accident...

Poze :D

dms28 21-05-12 21:19

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5033174)
Dms28 - as fi vrut E38 de stiam mai repede...

Dar cum niciodata nu pot sta cuminte haideti sa va povestesc ce am facut :lol::lol: .

Mi-am luat sac fara fund, care pe deasupra mai ii si zob :rolleyes2.
Deci treaba sta asa a venit un prieten necajit ca si-a lovit ursu si merg sa il vad si eu si cand vad vai de capu meu praf si tandari masina... Din poveste in poveste zice tipu catre mine ma nu vrei sa-ti dau ursu pe pisica si mai pun 2000 de euro... la care eu stau 5 min pe ganduri stiind ce motor are masina lui zic bun :D am luat masina in garaj si o sa ma astepte un calvar :D:lol:

Masina o vedeti in poze nu are rost sa zic lips-urile , mai degraba motivul... Are un motor de Toyota dus undeva in 450 de cai care a scapat intact la accident...

Poze :D

Ruffy RUF-ai de indreptat mult si bine daca vrei vin sa te ajut la indreptat... si te astept sa vb pe mess :D

VladoWiz 21-05-12 21:46

Quote:

Originally Posted by grc (Post 5031981)
Asa baietii bagati.Nu pot sa comentez fiecare masina in parte dar pot spune FOARTE FRUMOASE!!!
VAND BMW Alpina 850i nu prea am multe detalii despre ea, nu are motor dar in schimb este impecabila fara pic de rugina, iar interiorul ca nou tot retapitat pret 8000E anuntu este valabil pana pe 21 ora 00:00 daca nu o ia nimeni o pastrez pt mine

batem palma la alpina, 7750 si vin si o iau eu cu platforma.
OK?

cretu_bs 21-05-12 21:49

1 Attachment(s)
Masina e trimisa la vopsitorie capota,portbagaj si cupola negre!
Attachment 2440237

Drift.Ivm 21-05-12 22:07

3 Attachment(s)
Va salut! Foarte frumos, imi place ce vad aici !:D. Am lasat Caddy`ul in pace. Am reusit zilele astea sa fac rost de bani, am vorbit cu cineva si mi`a adus din Germania o japoneza :D. Am luat cu 4000 euro un Nissan Silvia s15. Motorul este stock, SR20DET 2.0 L, masinuta a fost lovita oleaca dar macar nu are rugina 8)!
Pareri?:D
Attachment 2440164 Attachment 2440165

Attachment 2440166

VladoWiz 21-05-12 22:21

Quote:

Originally Posted by Drift.Ivm (Post 5033295)
Va salut! Foarte frumos, imi place ce vad aici !:D. Am lasat Caddy`ul in pace. Am reusit zilele astea sa fac rost de bani, am vorbit cu cineva si mi`a adus din Germania o japoneza :D. Am luat cu 4000 euro un Nissan Silvia s15. Motorul este stock, SR20DET 2.0 L, masinuta a fost lovita oleaca dar macar nu are rugina 8)!
Pareri?:D
Attachment 2440164 Attachment 2440165

Attachment 2440166

verry cute

sYdanyel 22-05-12 08:48

1 Attachment(s)
R.Equinox , ajutor ? :lol:

KidForDrift 22-05-12 08:49

5 Attachment(s)
@Drift.IVM-Destul de interesant,o faci pentru strada ori pentru drift?
@Ruffy-ohoho...da ce zob e...ai sa ai nevoie de ajutor.
@cretu bs-Da ce e cu jantele alea pe Cielo:lol:

Tocmai am terminat de montat buza din fata a spoilerului, am gasit-o la un baiat care dezmembra o jetta foarte ruginita si am mai luat si spoilerul din spate, neatins de rugina, chiar zici ca este nou! 700 lei amandoua.;)

cretu_bs 22-05-12 08:49

Cu ce face.ti pozele?O_O
@Kidfordrift:Frumos rau pana acum!Jantele sunt puse provizorii!

Drift.Ivm 22-05-12 09:16

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5033589)
@Drift.IVM-Destul de interesant,o faci pentru strada ori pentru drift?
@Ruffy-ohoho...da ce zob e...ai sa ai nevoie de ajutor.
@cretu bs-Da ce e cu jantele alea pe Cielo:lol:

Tocmai am terminat de montat buza din fata a spoilerului, am gasit-o la un baiat care dezmembra o jetta foarte ruginita si am mai luat si spoilerul din spate, neatins de rugina, chiar zici ca este nou! 700 lei amandoua.;)

Pe asta o fac de drift! Astăzi mă uit pe la motor să văd ce'i cu el :D

All times are GMT +2. The time now is 22:47.

- Copyright 2026 4Tuning