Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Fotografia / fotografiile zilei: amuzante (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/26868-fotografia-fotografiile-zilei-amuzante.html)

andi_cimpean 02-09-09 17:38

Re: Fotografia / fotografiile zilei: amuzante

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 2605559)
tari taximetristii astia. si DA....s-au apucat de sapat pt autostrada:))

decat faza cu TAXI-ul este oarecum funny...dar restul???

SV25MBN 02-09-09 17:47

Care-i partea amuzanta la pozele alea ? :)

k4r4 02-09-09 17:54

sex-shop...si vinde carti...nu despre sex....pe stalpul ala se tineau minim 50 de fire si nu prea e normal....si legat de sapaturile de la autostrada...vorba lu Badea: daca or sa termine astia autostrada la termen, o sa-l vedem alergand in curu gol cu pene de paun infipte in fund

SV25MBN 02-09-09 17:59

Badea e un taran arogant care se crede cel mai grozav, are impresia ca e mai usor sa faci autostrazi decat sa arunci cu vorbe grele in altii. Stalpi cu fire din alea vezi in toate orasele, peste tot, nu e nimic anormal. Cat despre Sex Shop, poate se transforma noaptea in sex shop :D

AR33COP 02-09-09 18:37

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2606084)
Badea e un taran arogant care se crede cel mai grozav, are impresia ca e mai usor sa faci autostrazi decat sa arunci cu vorbe grele in altii. Stalpi cu fire din alea vezi in toate orasele, peste tot, nu e nimic anormal. Cat despre Sex Shop, poate se transforma noaptea in sex shop :D

nu sint vreun fan de-a lui badea dar descrie cel mai bine tara in care traim.de 20 ani astepti sa se faca autostrazi sau macar una si ei in 5 ani fac 4 km.eu stau in arad si merg des in germania.cand trec in ungaria constat la fiecare luna ca astia mai au un pic si sunt cu autostrada la nadlac(vama).numai ce s-au apucat de ea.adica legatura dintre szeged si vama ca de la szeged inspre vest ai autostrada pana dai in atlantic.

pwr_bz 02-09-09 21:08

3 Attachment(s)
:arrow:

andi_cimpean 02-09-09 22:35

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 2606540)

e alta masina in fata...sau stabilopodul ala este butaforie...:lol:...altfel nu imi explic:D

SV25MBN 03-09-09 00:16

Lasa stabilopodul in apa dom`le unde fugi cu el? :D Probabil e din polistiren sau carton sau ceva..daca era unul adevarat nu puteai sa il urci pe o masina.

andi_cimpean 03-09-09 00:37

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2607027)
Lasa stabilopodul in apa dom`le unde fugi cu el? :D Probabil e din polistiren sau carton sau ceva..daca era unul adevarat nu puteai sa il urci pe o masina.

sa spunem ca il urca...(cu o macara) dar aia se mai numea masina? :lol: :lol: :lol:

SV25MBN 03-09-09 00:39

Arata dupa aia ca in filmuletul ala in care dau aia drumul la cupa aia cu cateva tone de apa.

andi_cimpean 03-09-09 00:42

stateam si ma uitam la poza aia cu Astra carand butoforia aia de stabilopod, si tind sa cred ca era un experiment, ceva...ca altfel nu ar fi luat-o pe autostrada...
il cam tinea dracia aia sus...si in plus, vad ca scrie ceva pe luneta...cu galben...

Later edit:

am "cercetat" pe net:D...si am vazut de unde a luat pwr_bz poza...si tind sa cred si eu ca cei de acolo (de pe site-ul ala), ca poza este trucata. Nu se vede niciun fel de umbra...:rolleyes2...ciudat nu?

SKR* 03-09-09 01:16

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2607056)
stateam si ma uitam la poza aia cu Astra carand butoforia aia de stabilopod, si tind sa cred ca era un experiment, ceva...ca altfel nu ar fi luat-o pe autostrada...
il cam tinea dracia aia sus...si in plus, vad ca scrie ceva pe luneta...cu galben...

Later edit:

am "cercetat" pe net:D...si am vazut de unde a luat pwr_bz poza...si tind sa cred si eu ca cei de acolo (de pe site-ul ala), ca poza este trucata. Nu se vede niciun fel de umbra...:rolleyes2...ciudat nu?

Foarte corect ;)

Strainger 03-09-09 08:38

6 Attachment(s)

KAY_ 04-09-09 01:09

1 Attachment(s)

SKR* 04-09-09 01:32

:lol:
Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2609720)

disc ventilat. foarte ventilat =)) :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning