Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

Raul69 29-04-09 08:22

Re: Club astra bertone

Ai perfecta dreptate,asa e,drumurile din RO nu prea te lasa sa iti poti face damblaua asta.Multumesc mult de info Florinike

rebelu19 30-04-09 13:09

si pana la urma mai merge careva la mare? :D

stelian huha 30-04-09 14:28

pai cica nu prea o sa fie vremea buna. Acum cine stie,poate,poate...:rolleyes2

VFFtuning 30-04-09 15:20

eu maine plec pe ruta BUCURESTI-GIURGIU-RUSE-ALBENA- BALCIC.......saptamana trecuta am fost pe ruta BUCURESTI-CONSTANTA-VAMA VECHE-KALIACRA-BALCIC.......acum o sa ma risc prin BULGARIA mai mult :)

ShortyME 30-04-09 18:46

@ VFF - disctractie placuta si drum bun la mare. Ai grija prin Bulgaria, neaparat detector banuiesc ca stii deja si centuri & stuff. Eu de cand am Bertonele si trec prin minunata Bulgarie mereu las ceva spaga pe la domnii militieni. Cred ca e din simpatie pentru masina ca si ei au tot Opel Astra. Chiar, poate vin si ei prin clubul nostru :D
Oricum cu Opelul am lasat spaga mereu asta e ideea pe cand cu alte masini m-au oprit si m-au lasat sa plec...O sa o camuflez data viitoare. Si acum cand am venit din Grecia am dat 40 euro asa lejer ca s-a aruncat ala in fata masinii de ziceai ca e kamikaze ! Dar asta e...drum bun :D !

FastBoy 02-05-09 11:26

3 Attachment(s)
Nu se vede ft bine in poze dar azi am incercat sa fac teava aia de plastic care duce aerul in filtru ceva mai putin restrictiva marindu i gura,prin taiere:)))
Nu e o idee geniala dar cred ca merge,inloc de 10 cm acum sunt peste 30
poze...

albert_aby 02-05-09 17:38

salutare baietzii !!!

sunt sigur ca voi ma puteti ajuta .... am un astra g coupe cu motor de 1.8 (z18xe) si vreau sa schimb axele cu came cu unele sport ...
astept pareri si eventual magazine de unde pot procura asa ceva ...
ms

spartaans 03-05-09 11:12

mai bine schimbi masina....de fapt e vorba de motor

Nu are legatura cu tine, dar nu pot intelege de ce iti motor 1.2 ca sa il faci de 400 HP. Nu imi pot explica asa ceva, or iti iei motor tunabil (gen 2.0 T sau 1.8 T) ori il ti asa cum este. Ceea ce vor sa faca uni cu unele motoare mi se pare risipa de bani si oricum niciodata nu vor avea performantele altor motoare.

Respect

PS: sper sa nu o iei in nume de rau..

B-31-NRV 03-05-09 21:00

a venit timpul sa imi iau anvelope de vara (215/40/17).....daca ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde as putea sa iau niste gume de preferat second

flo_bbi 03-05-09 22:42

B 22 FEY ? florinike u esti? :)

VFFtuning 04-05-09 11:35

Quote:

Originally Posted by ShortyME (Post 2279468)
@ VFF - disctractie placuta si drum bun la mare. Ai grija prin Bulgaria, neaparat detector banuiesc ca stii deja si centuri & stuff. Eu de cand am Bertonele si trec prin minunata Bulgarie mereu las ceva spaga pe la domnii militieni. Cred ca e din simpatie pentru masina ca si ei au tot Opel Astra. Chiar, poate vin si ei prin clubul nostru :D
Oricum cu Opelul am lasat spaga mereu asta e ideea pe cand cu alte masini m-au oprit si m-au lasat sa plec...O sa o camuflez data viitoare. Si acum cand am venit din Grecia am dat 40 euro asa lejer ca s-a aruncat ala in fata masinii de ziceai ca e kamikaze ! Dar asta e...drum bun :D !

MULTUMESC SHORTY!!! m am intors am scapat si de data asta :) nu m a oprit nici un militean pana acum prin Bulgaria..de cate ori am fost...oricum de multe ori am fosta la RUSE...am schimbat putin traseul...BUCURESTI-GIURGIU-RUSE-VARNA.......mi aplacut la nebunie drumul de la RUSE spre VARNA.....peisaj superb, drumul este bunicel, liber....de preferinta sa il faci ziua.....te incanta peisajul...

Florinike 04-05-09 13:04

Nu, FEY este ame sau FEY nu stiu exact cum are userul aici.
@nrv-iti las mai pe seara numarul unui tip care are anvelope SH , marfa de calitate....
@fastboy-proasta idee cu taierea pipei de admisie....acum iti va trage aer de unde prinde mai mult ca sigur de langa motor care va fi foarte cald.

gabi_bertone 04-05-09 13:10

Cine stie de unde pot cumpara o cutie de filtru de aer de astra h 1.9cdti impreuna cu tubulatura de admisie?

FastBoy 04-05-09 13:44

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 2287345)
Nu, FEY este ame sau FEY nu stiu exact cum are userul aici.
@nrv-iti las mai pe seara numarul unui tip care are anvelope SH , marfa de calitate....
@fastboy-proasta idee cu taierea pipei de admisie....acum iti va trage aer de unde prinde mai mult ca sigur de langa motor care va fi foarte cald.

pai de langa motor nu prea are cum,ca motorul e in spate iar gura e in fata, in grila,ideea a fost sa nu mai fie restrictiva pe cat posibil:lol:,oricum mai rau ca inainte nu are cum sa fie

gigi_x 04-05-09 13:44

Poti cauta la dezmembrari cutie de filtru ori de 1.9cdti, ori de 2.2 la care poti folosi tubulatura originala care o ai acum. Cea de 2.2 noua costa undeva la 400 ron :-P
Fastboy: admisia de vectra c e 60 de ron + un racord flexibil 40 ron si iti si mai ramane din el sa mai vinzi la altii :)

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning