![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Baietii cu caprele ,dati si voi un vot la exhaust?
https://forum.4tuning.ro/85-arad/45662-vot-best-exaust-underground-arad-2007-a/page-8.html tnx:-) |
saluty. as avea si eu nevoie de o caseta de directie pt un ford probe si 2 etriere.are cineva???
|
daca ma poate indruma cineva de as putea sa imi cumpar castea de directie si etrierele mai ieftine i-as ramane dator pe viata :))
|
Quote:
cum mai arata capra, tehnici folosite, bani investitzi.. baga detalii sa vaza si ochii nostrii :-P :-P |
Quote:
|
Ok ...raspuns mai concret.....cauta o masina la care sa ia cat mai putin de lucru la tablaraie...restul se fac usor. Tabla este cel mai important lucru la o masina.
|
Quote:
-sau nou, pe www.oldcars.de-200 euro(astia tre sa-mi dea bani la cata reclama le-am facut) |
are careva poze cu capriul de la focsani de la dezmembrari, un numar de tel, sau stiti ceva despre masina? m-ar interesa motorul, ci daca e cineva care vrea numai caroseria ne-ntelegem...
|
Quote:
iti recomand sa te orientezi catre o caroserie in stare reletiv buna ( dar mai scumpa ) cel mai bine ar fi sa ne prezinti niste poze in rest piese se mai gasesc.. se mai potrivesc de la alte modele..noi o sa te putem ajuta cu sfaturi...cat despre parbriz eu tocmai sunt fericitul posesor al unuia aproape nou..cand asta va fi ultima ta problema sa ma cauti .. cred ca o sa mai pot face rost.... |
Quote:
|
Quote:
masina e terminata. trebuie sa ii refac aripi fata, aripi spate, podea, praguri.........etc. m-ar duce undeva la 1000 de euro tinichigeria si vopsitul cred. stie cineva un mk1 mai bun in banii astia? |
Quote:
am pus eu poze anul trecut aici pe forum. dar de ce nu iei tu un V6 sa-l pui? ti-e teama de faza cu omologarea? |
salutare..mai traiesti :)
cum mai arata capra, tehnici folosite, bani investitzi.. baga detalii sa vaza si ochii nostrii :-P :-P[/QUOTE] da mai traiesc si jo :) chear luni ma incep de ea mai serios deci luni o bag la tinichigerie am gasit pe unu car mi-l face in sfirsit ca nu prea se mai ocupa nimeni aicea pe la noi cu masini mai vachi !! :) |
mai este un capri galben in sf. gheorghe... de vanzare.. baiatul cerea undeva la 1400 eu... dar masina are nevoie de o aripa si o capota ( a fost lovita).. daca vrei ma interesez...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning