Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

zolley 11-07-07 20:25

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 993083)
baieti veste buna un prieten mia dat o lista !!!! MK 1

aripa fata 406.79 RON

prag frine telescop elemente de reparatie ambreaj etc etc !!

criss 11-07-07 20:34

Baietii cu caprele ,dati si voi un vot la exhaust?
https://forum.4tuning.ro/85-arad/45662-vot-best-exaust-underground-arad-2007-a/page-8.html

tnx:-)

byby 11-07-07 22:52

saluty. as avea si eu nevoie de o caseta de directie pt un ford probe si 2 etriere.are cineva???

byby 11-07-07 22:56

daca ma poate indruma cineva de as putea sa imi cumpar castea de directie si etrierele mai ieftine i-as ramane dator pe viata :))

florin_cars 12-07-07 00:14

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 993083)
baieti veste buna un prieten mia dat o lista !!!! MK 1

aripa fata 406.79 RON

salutare..mai traiesti :)
cum mai arata capra, tehnici folosite, bani investitzi..

baga detalii sa vaza si ochii nostrii :-P :-P

flooriin 12-07-07 08:57

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 992378)
Incearca sa gasesti cat mai multe, fa-ti singur o parere raportata la ce ai gasit/vazut si o sa-ti raspunzi singur la intrebare. :)

preferam un raspuns mai concret. oricum, multumesc! stie cineva de unde pot cumpara un parbriz de capri si cat costa?

bil1706 12-07-07 12:58

Ok ...raspuns mai concret.....cauta o masina la care sa ia cat mai putin de lucru la tablaraie...restul se fac usor. Tabla este cel mai important lucru la o masina.

codrin44 12-07-07 13:27

Quote:

Originally Posted by flooriin (Post 993837)
preferam un raspuns mai concret. oricum, multumesc! stie cineva de unde pot cumpara un parbriz de capri si cat costa?

-la focsani pe varianta e un mk1 ,la dezmembrari.
-sau nou, pe www.oldcars.de-200 euro(astia tre sa-mi dea bani la cata reclama le-am facut)

TZG@ 12-07-07 16:25

are careva poze cu capriul de la focsani de la dezmembrari, un numar de tel, sau stiti ceva despre masina? m-ar interesa motorul, ci daca e cineva care vrea numai caroseria ne-ntelegem...

cv-03-btf 12-07-07 20:38

Quote:

Originally Posted by flooriin (Post 993837)

un raspuns concret nu iti poate da nimeni... depinde.. in ce stare e masina..ce cunostinte ai in domeniu ..daca poti sa lucrezi tu ...sau daca ai pe cineva apropiat..care se pricepe..care sa nu o faca pentru bani.. si in primul rand cata VOINTA ai..!!! sa nu cumva sa te trezesti ca nu-ti mai place masina dupa ce ai lucrat o vreme la ea..
iti recomand sa te orientezi catre o caroserie in stare reletiv buna ( dar mai scumpa ) cel mai bine ar fi sa ne prezinti niste poze
in rest piese se mai gasesc.. se mai potrivesc de la alte modele..noi o sa te putem ajuta cu sfaturi...cat despre parbriz eu tocmai sunt fericitul posesor al unuia aproape nou..cand asta va fi ultima ta problema sa ma cauti .. cred ca o sa mai pot face rost....

cv-03-btf 12-07-07 20:48

Quote:

Originally Posted by byby (Post 993397)
saluty. as avea si eu nevoie de o caseta de directie pt un ford probe si 2 etriere.are cineva???

deci o pereche de etriere de ford capri mk1 am eu..dar esti sigur ca se potrivesc..??? eventual fa o poza la etriere..( si la caseta) si masoara distanta intre suruburile de prindere...

flooriin 12-07-07 21:47

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 994517)
un raspuns concret nu iti poate da nimeni... depinde.. in ce stare e masina..ce cunostinte ai in domeniu ..daca poti sa lucrezi tu ...sau daca ai pe cineva apropiat..care se pricepe..care sa nu o faca pentru bani.. si in primul rand cata VOINTA ai..!!! sa nu cumva sa te trezesti ca nu-ti mai place masina dupa ce ai lucrat o vreme la ea..
iti recomand sa te orientezi catre o caroserie in stare reletiv buna ( dar mai scumpa ) cel mai bine ar fi sa ne prezinti niste poze
in rest piese se mai gasesc.. se mai potrivesc de la alte modele..noi o sa te putem ajuta cu sfaturi...cat despre parbriz eu tocmai sunt fericitul posesor al unuia aproape nou..cand asta va fi ultima ta problema sa ma cauti .. cred ca o sa mai pot face rost....

de doi ani de zile ma dau cu o motocicleta de 50 de ani si inca imi place mult. daca imi place capriul acum o sa imi placa si peste doi ani.ceva cunostinte am in domeniu. lucrez la un dealer skoda. dar nu ca tinichigiu, ci la magazia de piese.
masina e terminata. trebuie sa ii refac aripi fata, aripi spate, podea, praguri.........etc. m-ar duce undeva la 1000 de euro tinichigeria si vopsitul cred. stie cineva un mk1 mai bun in banii astia?

codrin44 12-07-07 22:23

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 994260)
are careva poze cu capriul de la focsani de la dezmembrari, un numar de tel, sau stiti ceva despre masina? m-ar interesa motorul, ci daca e cineva care vrea numai caroseria ne-ntelegem...

am pus eu poze anul trecut aici pe forum. dar de ce nu iei tu un V6 sa-l pui? ti-e teama de faza cu omologarea?

zolley 12-07-07 22:28

salutare..mai traiesti :)
cum mai arata capra, tehnici folosite, bani investitzi..

baga detalii sa vaza si ochii nostrii :-P :-P[/QUOTE]

da mai traiesc si jo :) chear luni ma incep de ea mai serios deci luni o bag la tinichigerie am gasit pe unu car mi-l face in sfirsit ca nu prea se mai ocupa nimeni aicea pe la noi cu masini mai vachi !! :)

cv-03-btf 12-07-07 22:59

mai este un capri galben in sf. gheorghe... de vanzare.. baiatul cerea undeva la 1400 eu... dar masina are nevoie de o aripa si o capota ( a fost lovita).. daca vrei ma interesez...

All times are GMT +2. The time now is 04:44.

- Copyright 2026 4Tuning