![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Am facut un filmulet de suflet. Sper sa va placa. Si promit sa fac unul si cu masinile sportive a acelor ani.Pana atunci vizionare placuta ! :-)
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/mSB9BrJi3YE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Frumos, bravo!
|
Foarte frumos filmuletul - Felicitari ROAD EMPIRE
Sarbatori frumoase tuturor! La multi ani! |
Subscriu, foarte frumos.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=z3Tiyqw6CBs |
1 Attachment(s)
VTM 1987 - Brasov.
Din cate imi dau seama cred ca e chiar Grigoras. |
1 Attachment(s)
Inca o poza cu Nicu !
|
Doamne ce om a pierdut sportul cu motor:sad:,nici nu vreau sa ma gandesc ce masina scoate de mai era printre noi,asa om dedicat nu stiu daca va mai fi si nu vreau sa jignesc alte pers.Multumesc mult pt. fiecare poza pusa pe acest topic formidabile.Pe acele vremuri nu banii contau sa sara calutii prin capota ,ci doar munca si iara munca.Sincer mi-ar fi placut sa am ocazia sa-l vad pe acest om si sa-i strang mana.
|
1 Attachment(s)
de la Resita ! imi scapa anul....:oops:
|
4 Attachment(s)
La rugamintea lui nea Cornel Bibiri, urc cateva poze aici cu dacia.
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE |
6 Attachment(s)
Inca una care va duce steagul inainte.
|
asa sa ne ajute dumnezeu :-P
|
Quote:
Aho, aho, copii si frati Stati putin si nu manati, Anul nou sa-l asteptati, Si cuvantu-mi ascultati IA MAI MANATI MAI FLACAI! SI SUNATI DIN ZURGALAI ! Poze noi sa mai bagam, Amintiri sa depanam, Cai putere sa ne luam Si pe ei sa-ncalecam ! Si fie anul ce vine, Sa ne fie si mai bine, Benzina sa curga valuri Si piloti numai cu lauri, IA MAI MANATI MAI FLACAI! SI SUNATI DIN ZURGALAI ! De urat asi mai ura, Si sa tip din toata gura: VTM SI CIRCUIT, Noi de asta am venit, Si de-aicea nu plecam, Daca nu ne saturam ! LA ANU' SI LA MULTI ANI ! |
sanatate multa domnu cornel o sa le vedeti la start anu asta una albastra una galbena construite in stilu vechii cum au fost ele odata, eu si cu nicu le vom aduce in parc cu prelatele pe ele ,an nou fericit
|
1 Attachment(s)
O poza pusa de George pe feisbuc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning