![]() |
Re: Concurs
2 Attachment(s)
Noua Tema: Nissan Skyline R34 GT-R
Masina e mai jos! Are destule modificari:D P.S:Nu am mai vazut de foarte mult timp masina asta...si sper sa nu deranjeze pe nimeni ca am ales-o:D |
pot folosi R33 cu bot de r34?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut, intru si eu in concurs, cu modelul R34 din nfu2.
|
REGULI
- tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior - cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de 3 zile - postarea masinii se va face prin intermediul a 3 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) - rezolutia pozelor nu trebuie sa fie mai mica de 1024x700 (doar daca sunt decupate unele parti din poza) pe scurt, pozele trebuie sa fie clare (sa nu fie pixelate) - daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat - realizarea poll-ului de votare se va face de catre ANDR31 sau Dary pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate - voturile trebuie acordate pe merit si argumentate - la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele - daca doi useri au acelasi numar de voturi la finalul votarii, cei doi se vor decide ce masina sa dea pentru urmatorul challenge - votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > - cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai - acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Player:Rid3r*RaCe
Car:Nissan Skyline R34 GT-R |