![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
E bine seby2, la selectii acolo(aripa din fata) mai atent si la bara din fata si un pic la pragul de pa partea stanga, culoare mi se pare cam ireala... bv
|
vezi k spoileru fatza e descentrat adik e ca o gura stramba indreptata spre privitor si putin blur
|
in rest e bine???? ms acum sa vad carcotasii in actiune cum zic ca masina asta nu e facuta de mine
ricardom culoarea nu are cum sa fie ireala ca nu am schimbat nici o culoare ,,, pragu nu are cum sa fie ireal blur sau mai stiu io ce ca nu am umblat la el ...deci..... |
3 Attachment(s)
hai...aruncati in mine cu pietre:D :D
|
Quote:
|
negru slab, selectii tampite, blur mult. jante puse urat (la janta fata zici ca are pana-distanta janta-sol este mai mica decat cea janta-sfarsitul cauciucului) nu prea mam exprimat cum trebuie dar sper ca ai inteles ce vreau sa zic:D
|
:D mda...ms de sfat
aaa...Ionutz...da-mi te rog linku cu ''more tuning'' ca sa nu stau sa mai caut:-) |
2 Attachment(s)
deci ce am avut de demostrat domnu gabi cred ca am demonstrat cu astea 2 masini subaru si evo .....scuze de offtopic da nu accept ca cineva sa ma faca prost asa degeaba ....acum astept comenturi asupra evoului ......ps culoarea asa am vrut-o io
|
marfa...BRAVO..
|
Quote:
eu cred ca nu ai putut sa o faci identica cu,culoarea mashinii:Dde aia ai lasato asa |
am copiat tot kitu doamne ...se putea sa nu comenteze cineva ...de rau.....
ps sunt trei poze diferite dupa care am luat unele chestii si leam adaptat da in fine si mai zici ca esti vtuner |
Quote:
|
=)))))) lool
|
1 Attachment(s)
pai ia stai un pic frost care e problema ca a copiat tot kitu dp mazda de pe carandmodel..eu nu vad problema...si eu fac asa cateodata masina nu e vt.
si cei care sunt pe dinafara uitati despre care e vorba: |
ms ra 2 si nu am copiat tot chitu si doar bara din fata
|
vrei sa ti'o comentez si eu? nu mai zic nimic ca am vazut ca te agiti ca o sticla de pepsi la jumate :D
salut.. |
nu imi place pepsi :))
|
Domnu' sebi2, nu dau nici o para degerata pe ce faci tu ! Daca tu crezi ca ai avea ceva sa-mi demonstrezi mie, ma faci sa rad cu hohote :lol: Da'... asta-mi demonstreaza ce creier de pitulice ai.
Nu mai postati aiurea !!! Daca aveti de facut un comentariu, faceti-l, daca nu, abtineti-va ! |
2 Attachment(s)
asat a fost buna "creier de pitulice" in fine ramai tu cu oiel tale io raman cu ale mele ....
io asa vad audi mai ales ca e V10 alt tuning nu cred se merita pe el... |
nu ti-a iesit bine bodykitul,mai ales in spate:???:
|
sebi2 bv e nice da unde e tuningu:?: atat numa jante si widebody
|
2 Attachment(s)
Barum nu mi-a raspuns la provocarea pt VT usergroup asa ca o sa postez aici viziunea mea asupra imprezei.
P.S : Fiti pe faza urmeaza o Ibiza...:) |
2 Attachment(s)
Inca una.......mam gandit la ce mi-ati spus si nu voi mai pune 10 masini rele pe zi ci 1,2 bune ;)
|
Quote:
|
mda, are dreptate Ionutz....pune-i si u alte genti...in rest e marfa masina...tine`o tot asa:D
|
sebi2 - pasajul dp fata este mai lat decat cel dp spate ..cred a trebuia sa fie invers :-?..si rotile sunt prea late ..intra prea mult sub masina
|
Thanks......incep sa invat mai multe :D
|
2 Attachment(s)
am facut si io mici modificari la BMW.........si e prima data cand fac si io ceva brush ......sper sa nu ma lovitii rauu cu comentariile pt ca e prima oara ...:;);)
|
Quote:
|
la bara din spate nu ai pus bine plasa...jos la prag e ireala plasa aia
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti ?:D dati o nota asa de la 1 la 10:D
|
Quote:
|
nota de la i la 10? 1....nu e nici un fel de tuning.......nu mai faceti iar 10000 de masini vi s-a zis de o gramada de ori nu intelegeti? sunt nasoale masinile...stati p una mai mult...park sunteti turci
|
2 Attachment(s)
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
capota e complet disproportionata, jante blurry, cu reflexii nepotrivite ... iar cea d p fata e mai adanca dekt cea p spate
|
2 Attachment(s)
astept multeee comentariii...
|
nici proiectoarele nu sunt scoase bine :D
|
Quote:
|