![]() |
Re: Diverse poze/filme
2 Attachment(s)
Attachment 1269365
ce se intampla cand bei prea mult si ti-e somn :lol: cred ca puteau sa dea cu petarde langa mine,nu m-ar fi trezit :twisted: nu se aude bine,dar cand m-am trezit muzica era foarte tare...mult prea tare ca sa doarma cineva :-P Attachment 1269366 ce se intampla cand dormi in hamac cu nebuni langa tine? :d |
De ce nu numim topicul "Diverse poze/filme cu si despre noi sau masini"?
|
Pentru ca titlul este pur informativ...
Ce se discuta exact in topic e scris in primul post Daca eu vand masina nu denumesc topicul Audi A4 1.9tdi 2006 500.000 km full options neagra cu buline rosii ... esti de acord cu mine? :) |
vand porumb fiert in cada:).......1 leu kg.....poze mai pe seara sa dea astia drumu la apa calda.....
ON.... ideea lui donu e mai buna...... |
Ok, donu are un vot ... alegem varianta lui :lol:
|
adevaru ca donu are dreptate..si eu eram tentat sa pun orice filmulet findca nu mai imi aduceam aminte ce s-a scris in primu post..suna mai bine si votez pro si eu:))
|
Boon, am doua voturi! E treaba!
O sa fiu presedinte ca Geoana! O zi! :lol: Jaka! Sunt interesat de porumb, da mai multe detalii. Nu de alta dar iar a dat zapada si nu mai scot ursu' si ma gandeam sa fac niste floricele de porumb pe tobe ca si-asa sta in garaj degeaba... :lol: |
de ce ,vrei sa iti faci si automate cu popcorn?......:))
ne combinam.......ca a venit apa calda.....da e rece......:)) |
alooo op-eii tocmai ati deviat topicu la un sondaj de piata si idei de afaceri pe timp de criza :)) ah scuze e filmu vietii :))
|
1 Attachment(s)
Si daca tot a aparut Calendarul evenimentelor 4Tuning, va prezentam si noi Calendarul bisericesc 4Tuning.
Asta ca sa mai stitzi si dvs cand se spala sau nu masina, daca e sarbatoare nu se dau cerce, nu se fac drifturi decat in zilele de sarbatoare cu negru... Daca e sarbatoare cu roshu e belea. Trebuie sa treci numa pe roshu! Toate sarbatorile care au linie sub ele sunt zile in care se tzine Sfanta Liniutza! De Boboteaza, Pashte si Craciun se merge in coloana si se aprind lumanari la garaj la mortzi (adica la motoru de vr6) si la vii (adica la rechinu lu Toderica). In motoare nu se pune decat aghiasma cu antigel, se da cu tamaie prin masina sa te apere de cele rele si se da cu pishat pe la praguri pentru farmece ca sa fuga duhurile rele. Icoana facatoare de minuni se gaseste la garaj. Automatul meu. Te duci, bagi banutzu, pui o dorintza, si daca vrea D-zeu, itzi da o cafea! Sa downloadatzi cu totii Calendarul ca e bine-venit! Sanatate la toata lumea! |
sa nu uitam masina tokio drift......am uitat cum ii zice.....:))
|
Masina Tokyo Drift nu prea are legatura cu noi... noi suntem crestin-ortodoxi... asiaticii sunt budishti...
Cel mai bine ar fi sa incerce sa participe cu ea la urcat in fortza pe Marele Zid Chinezesc... sau sa vina la vale cu ea d-acolo... Si daca ajunge jos sanatos, il rugam sa ne aduca si noua niste chilotzi, shosete, maieuri d-alea supraelastice ca la chinezi sunt mai ieftine asa... :lol: |
sa nu uitam ca propietarul s-a rugat cel mai mult la icoana facatoare de minuni....
a cotizat la aparat fara nr.....fara nr......live tata...live.....:)) |
Care e masina tokio drift ? :lol:
|
aia colantata.........402 ...drag.....mig....avioane.....etc..:))
proiectul roz bombon.......:) |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZmjlP...eature=related zici ca tine masina in viata cu aparatele ca la oameni:))))
|
donu-le ti-a expirat calindaru :)) pune unu pe 2010
|
https://www.youtube.com/watch?v=4co-B...aynext_from=SL la minutul 3:30 e punctul culminant criminal kiar
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=AHvOW...layer_embedded drifturi pe magheru in chiloti cu sania
|
Quote:
|
eu cred ca s-a dres dupa cu bautura :)) foare tare frateee imi aduce aminte ca am sarit in spate la poli in zapada de 1metru in chiloti,rupt de beat :))
|
https://www.youtube.com/watch?v=7bCgD...layer_embedded
apa-un drog necunoscut :)) |
https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...engy-5109.html eu pe prima pagina www.4tuning.ro
|
vazut-am bengescule pe celalalt topic :P
la mai mare! :P p.s. fa-i dracu ceva la masina aia sa se vada si amprenta ta acolo...io mor pe astia care cumpara totu de-a gata :P |
Mult noroc bengescule!!!Pe viitoare cine stie ce farfurie zburatoare o sa fie masina!!!!Speram sa mai apara si alte masini din ploiesti(sunt destule care pot aparea)
|
tre sa se mai incalzeasca....sa vina primavara sa mai faca lumea bani...
|
http://vplay.ro/watch/2inrvdnb/?s=hot cred k o sa-si duca cainele la psiholog :))
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D penala rau...imi iau si eu asa pisica :D:D:D:D
|
or sa te puna sa o tii in lesa si cu botnita :))
|
asteptam poze de la gratarul de la cota 1400...:))
si comentariile aferente de la DONU ca el se pricepe mai bine la astea..... pilotii SAAB in pauza de drift montan la ora 2,30 dimineata.. hai boss...decaloteaz-o.:)):)) |
ardeo mah cu nisip!:lol::lol:
Decapoteaz-o DON-ule mai repede!:lol: |
Doarme pilotu' Saab fara grija :lol: :lol:
|
http://www.liveleak.com/view?i=d92_1264286719 pt "viitorii accidentisti"
http://www.liveleak.com/view?i=cba_1264245310 el passo del diablo http://www.liveleak.com/view?i=966_1264213759 revin cu o alta pisica dilie |
10 Attachment(s)
Quote:
Intr-adevar, pilotii Saab au fost plecati intr-o scurta peripetie la munte dupa o saptamana plina de evenimente auto in care si-au aratat adevarata valoare la volanele bolizilor care nu cunosc numarul turatiilor motoarelor. "Nici noi nu mai stim cat am bobinat la volane" citez din cuvintele marelui si inegalabilului Jakalu (Drifteru' Taciune). Noaptea trecuta 5 tineri inconstienti au urcat la Cota 1400 de-a latu', cu totii baricadati intr-un bolid Opel Corsa, conducand cu viteza excesiva pe serpentinele si viaducturile traseului luminat partial al Cotei 1400. Bilantzul? Am ajuns la Cota si am gasit un gratar cu carbunii incinsi pe el ramas din ziua respectiva. Fiind echipatzi corespunzator pentru iarna, detzineam in torpedou una bucata shunca, doii catzei de usturoi, ceapa, sare si bineinteles nelipsitul cutzit. Rezultatul? O masa munteneasca sus la Cota la o temperatura nu mai mica de 15 grade Celsius. Pilotii Saab si-au aratat si aici valoarea facand cate-o liniutza pe masa (cu sare). Sa lasam pozele sa vorbeasca. :lol: |
Re: Diverse poze/filme cu si despre noi sau masini
Tot seara trecuta aceiasi tineri au trecut de 3 ori ca sa bea cafea la benzinarie unde doua "tinere" salariate ale Societatii Nationale de Petrol ar fi fost pregatite si dornice de un gang-bang sexual vorbind, facand miscari "lascive" printre organele baietilor excitati de la shunca si usturoiul din dotare. :lol:
Gratarul continuat la Cota s-a lasat cu shunca scapata prin cenusa (care a mers la stomac fara probleme, sau bucata de shunca scapata pe jos si trantita apoi in gratar si impartzita fratzeste cu fratili tuciuriu Jakalu. Pilotii Saab antrenati in trupele speciale, mai tari decat Bear Grylls din BORN SURVIVOR, l-au depasit seara trecuta mancand aceste ciudatenii. :lol: |
sa moara baietii ce fetze avem.......eu la o "liniutza"....skama cu painicile lui..si asa "lexus-ul" era mic....cocosul galic sau picutza sixt.....cum ii zice asta.....
deja am depasit limitele driftului.....o ardem in coborare de la cota 1400....unde parapeti nu prea exista...parca il aud pe skama "mama...mama...las-o ma"......si iar venea curba....drift boss:)))))))):)))))))) KEN BLOCK da in pareza..:))...:))))))))) du-te draq ce show..... |
:lol: :lol: mare caterinca aseara :)
Ultima oara cand am intrat in petrom , una din "tinere" zice " Ti-am zis eu ca sunt tot baietii" :)) jakale de ce nu pomenesti nimic de marca si clubul din care face parte masina cu care ai mers aseara ? te-ai vandut :lol::lol: diseara ce facem ? ardem o sunca la cota ? :lol::lol: |
sa mor ...am intrat sa imi iau cafea.....si cea mai tinerica zice"de unde vi ma la ora asta?"...
de la cota 1400 de la gratar...... alta tinara care era cu pensula in mina tipa de pe scara pe care era suita..."pai de ce nu ati zis ma ca mergeam si eu".... :)):))))))::)))) sa moara petronela daca nu avem succes la babaciuni:):))):)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning