Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

du0n 31-07-10 03:24

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Aia rosie parca e cutie de chibrituri :)) la ce forme "aerodinamice" are :))

crysty.bobok 31-07-10 18:46

8 Attachment(s)
Scz daca a mai fost :D

Poate fi a voastra pentru doar 6500 iepuroi :D

mihairadu 31-07-10 18:57

Sincer, mie mi-ar placea daca ar avea barile si pragurile clean. Si inca ceva, colturile de la stopuri sa devina mai rotunde, mai cu gust...

crysty.bobok 31-07-10 19:12

Quote:

Sincer, mie mi-ar placea daca ar avea barile si pragurile clean. Si inca ceva, colturile de la stopuri sa devina mai rotunde, mai cu gust...
esti rus ?

69RUP 31-07-10 19:41

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3555430)

Vai ce fumushel vreau si eu un exemplar :lol::lol:

Arata ca dracu :lol:

JunKer_hP 31-07-10 23:51

eu zic ca ar arata bine fara acele spoilere exagerate si capota aceea

kinderu 01-08-10 11:20

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3550654)
Lada Samara Mustang Shelby GT500 Vodka Edition

Dupa ce bei cateva sticle de vodka, parca incepi sa simti ca traiesti - ai chef de tuning, ai chef de batut in tabla si de facut abuz de fibra de sticla. Un rus cu chef de vodka si tuning a vrut sa transforme un Mustang Shelby GT500 intr-o Lada Samara. Sau invers?

Da, mai degraba invers... Adica sa faca dintr-o Lada Samara, un veritabil muscle-car cu aroma de Shelby. Asa ca a inceput cu o dunga in stilul clasic american, dar de fapt alea sunt doua, cum avea Eleonor, nu? Nu-i nimic, ca Ivan aici de fata nu a aflat cum sta treaba...

La exterior a lucrat in tabla si fibra de sticla pana cand s-a ales cu o Samara Shelby cu proiectoare si oglinzi de BMW M3. In plus, a jefuit un copilas de un calut de jucarie pe care l-a pus pe grila fata. Ca doar e Mustang!

https://www.4tuning.ro/images/lada-sa...0-0-1-95-1.jpg

Wow! In playlist nu apare niciun Guta sau Salam! Eu cred ca de fapt Armin van Buuren si Deep Dish sunt nume de cod pentru vreun Vladimir copilul de Haur... Iar Tiesto este de fapt o Minodora imbracata ca Anna Karenina. Dar e bine, ca intr-o astfel de masina agresiva, cu tuning agresiv, cu jante si look agresiv (de sunet nu mai zicem) e normal sa se auda muzica house...

Hmmmm... Prize de M3 pe post de stopuri? Misto initiativa. Nu stiu eu ruseste, dar masina sigur e de vanzare. Sau probabil acolo scrie in limba lor: "De Puta Madre Traficante ofer placeri indescifrabile domnisoarelor amatoare de bolizi". Nu stim inca, pe Google Translate zice asa: "Ma vinde. Gratis." Dar cred ca e o eroare, ceva...

La interior chiar nu e rau! Daca nu stii masina la exterior, nu ai zice ca e o Lada Samara. Ceva piele de la niste caciuli de astrahan si un volan de plastic care imita lemnul de plop. Ditamai ecranul pe mijloc pentru vizionat "Zaiet Pagadi" si niste ceasuri la misto, care arata cate ore mai sunt pana la un nou bombardament asupra Giorgiei... Aaaaaa... Motorul e stoc. O spun cu mana pe inima! Uite acolo in stanga busonul de la soc... Cum aveau Daciile alea batrane!

Din unghiul asta lateral, zici ca e un Oltcit, Dacia Liberta cu influente de VW Scirocco 1. Dar nu. Este un Mustang Shelby GT500 ce vrea sa imite o Lada Samara. Cu usi clean style... Da, m-am hotarat, asta este - un Shelby in mizerie care vrea sa treaca de la independenta americana la comunismul rusesc. Un spion american in haine rusesti. Toate ca toate, dar oglinzi de BMW, mai Ivane????????

https://www.4tuning.ro/poze/Divertism...tion-7647.html

sa nu se inteleaga ca sunt fac copilu de aur minodora si alti catareti de opereta.....
@hondarul...articolul tau e chiar deranjant la urechi numai mistouri de prost gust ....glume si comparati care nu isi au rostul in domeniul auto ....na asa e ca la romani hai sa radem de alti ca e super misto si sa gasim nod in papura .....dupa cum se stie media de varsta pe site nu depaseste 19 ani iar 70% din ei sunt colectionari de machete ....deci critica e mare din partea unor pusti care nu au habar ce inseamna o ora de slefuit chit sau o turnare in fibra de sticla
intradevar masina nu are nicio treaba.....nu se poate compara ever istoria ford cu lada .....dar omu si-a facut ce a visat de mic un mustang al lui ...daca ati fi atenti la detalii ....la calitatea lucrarii de vopsitorie si lucrarea de interior .....o sa vedeti ca bate multe masini care au castigat premii la noi la 4t days ......cred ca mai mult de 30% din masinile de la romexpo se incadrau in aceasi categorie cu lada la capitolul kitch...dar asa sunt romanii razatori....intrebare ptr redactor si ptr toti care au comentat masina asta .....ce masina conduceti ....si daca ati pus mana vreodata sa va bagati in vreun proiect cap coada ....facut de noi nu apelat la firme specializate???
nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie dupa postu asta ...cum toti o sa spuna ca vai kindere ce ciumeg esti ....dar in sinea voastra stiti ca inca mai se umbla(umblati ) cu dacia 1300 cu semnu de M pe ea ....
morala: pacat ca nu a avut o idee originala cu masina si a copiat un muscle
numai bine si spor la scris articole interesante

CyberCSX 01-08-10 12:02

Da. Visele si gusturile unora sīnt foarte greu de īnteles, mai ales atunci cīnd te gīndesti la rentabilitatea unei astfel de investitii.
Realizez ca īn anumite puncte īn tarile estice astfel de lucrari sīnt mai ieftine ca īn restul lumii. Totusi, rentabilitatea este pe undeva pe la 0,0 % deoarece cu banii bagati īsi lua un Mustang original chiar daca ar fi fost un tip ceva mai vechi, īl punea la punct si ar fi avut o treaba serioasa si nu o strutz-o-camila pe care nimeni nu stie unde s-o īncadreze.

Lada asta poate fi pe undeva comparata cu strutz-o-camilele vestice unde se pune o caroserie imitat de Lamborghini sau Ferrari din fibra pe un sasiu / tehnica de Pontiac Fiero sau VW Beetle tip vechi, aceste REPLICA ce erau la moda prin anii 80 dar cu care īn ziua de azi numai te faci de rīs.
Din pacate, nu poate fi īncadrata 100% īn categoria MUSTANG REPLICA deoarece singurul lucru ce are asemanator cu Mustang este botul.
Īn rest.......... e ceva dar nu sti ce e, motiv si de ce are tenta īn directia kitsch, indiferent cīt e de bine lucrata.

crysty.bobok 01-08-10 15:32

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3555430)

sa revopsit a scazut si pretul la 4200 iepuroi...
Imi este teama ca sigur se va gasi vreun gitan sa o cumpere... :)

kta ford focus 02-08-10 16:02

6 Attachment(s)
thiunning!8)8)8):twisted::twisted::twisted::arrow: :arrow:

MarioCrT 02-08-10 19:05

1 Attachment(s)
What the f*** is that ?
Attachment 1593620

JunKer_hP 02-08-10 22:31

nu e chiar asa kitch , probabil omul si-a facut modificari la motor si a zis sa isi mai puna 2 tobe...

GABY-DSO 04-08-10 01:48

1 Attachment(s)
atentie , Tdi si AMG!!

kinderu 04-08-10 08:06

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 3562590)
atentie , Tdi si AMG!!

oau .....ba raule poate lucreaza la amg claudiu si stie el ceva:))))

kinderu 04-08-10 08:10

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3559667)
What the f*** is that ?
Attachment 1593620

din cate vad eu ala e un kit amg original deci nea caisa nu cred ca s-a dus la un garaj din colt de strada bucuresteana si a zis mai pune cate o toba .....omu ala are un motoras de 6500cc facut de amg deci evacuarea aia trebuie sa fi e pusa cu cap :D

Grasu'XxL 05-08-10 22:00

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 3559276)
thiunning!8)8)8):twisted::twisted::twisted::arrow: :arrow:

Ce ţi se pare kitsch la acest Passat?

TFK 05-08-10 22:15

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3566811)

Tribaluri kitchoase, care fac masina mai urata decat este ea originala.

Tazmaniak 05-08-10 22:58

Quote:

Dupa ce vezi cele 2 poze cu Passat-ul ala, cum mai poti sa pui o asa intrebare?:shock:

Ps: Voi astia doi,ultimii, sper ca glumiti cu varsta afisata...:rolleyes2

Cozmescu-Alin 05-08-10 23:03

Quote:

Sunt 2 tipuri de masini pe lumea asta.

NFS si cele reale.Mie acele abtibilde mi se pare foaaaaarte kitchoase,intradevar trebuia pus la kitch sticking dar....sa fim seriosi passatul e o masina eleganta cu pretentii destul de ridicate sa o faci UNDERGROUND Wanna be...mi se pare putin cam deplasat.

TFK 05-08-10 23:14

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3566956)
Dupa ce vezi cele 2 poze cu Passat-ul ala, cum mai poti sa pui o asa intrebare?:shock:

Eu unul nu glumesc, nu vad ce ar fi de glumit in legatura cu varsta mea :).

FXA- 06-08-10 01:36

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 3562590)
atentie , Tdi si AMG!!

Asta e din seria: Nu stim cu ce se mananca tuningul da facem...probabil tarancutele pe care le plimba sunt incantate:D

Bogdan_mb 06-08-10 01:53

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3559667)
What the f*** is that ?
Attachment 1593620

https://www.youtube.com/watch?v=ToizP-e-uBs

:rolleyes2

Grasu'XxL 06-08-10 12:05

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3566956)

Da sunt copil dacą asta voiai są ştii.:D

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3566965)
Sunt 2 tipuri de masini pe lumea asta.

NFS si cele reale.Mie acele abtibilde mi se pare foaaaaarte kitchoase,intradevar trebuia pus la kitch sticking dar....sa fim seriosi passatul e o masina eleganta cu pretentii destul de ridicate sa o faci UNDERGROUND Wanna be...mi se pare putin cam deplasat.

Mda, ai dreptate; my bad; Passatul este o maşina de gentlemani, elegantą, nu de puşti cu mąmąliga-n geam, care deabia au terminat ultimul NFS apąrut.

bluey 06-08-10 12:36

Dar numarul passatului sigur e tuning :D

69RUP 06-08-10 18:09

http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...0-9614377.html

GABY-DSO 07-08-10 01:35

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3568512)

pai bre e dacia by vw

bodyn 11-08-10 11:07

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 3569191)
pai bre e dacia by vw

Romani se cupleaza cu orice:)) opel,bmw,vw,mecedes,mai nou ferarri

GabelloU 12-08-10 23:43

Cred ca nici la proprietar nu ii place cum a iesit masina...de asta vrea sa scape de ea..

crysty.bobok 06-09-10 02:39

4 Attachment(s)
:shock::shock::shock::lol:

SAX1987 06-09-10 02:49

Sunt reale pozele?:shock: Par cam ciudate!!

Burtosul ala colorat e proprietarul?:D

CyberCSX 06-09-10 05:51

ASTA saracu vrea sa-si ia zboru sau ce-o patit?
Afara e cum e dar cīnd ma uit la bordu asta de racer fac galbenare :D

ASTA............ durere, n-am cuvinte.
Cel mai mult īm plac cele doua esapamente. Corvette, ce mai :lol: :lol: :lol:
Daca-si mai punea doua vuvutela pe post de goarne era tacīmu complet :D

RoByNeT 06-09-10 08:37

R.I.P. :cry:

CyberCSX 06-09-10 10:48

Ma mir cum de la unii nu l-e e rusine sa-si bata joc de masini īn halul asta, sa iesa cu iele īn strada si mai au si tupeu sa ceara pe ele sumele care l-e cer ca nu merita nici............. sa........
Mie cel putin mi-ar fi rusine sa ma prezint cu asa ceva īn public.

RRedman 06-09-10 11:22

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3637897)
Ma mir cum de la unii nu l-e e rusine sa-si bata joc de masini īn halul asta, sa iesa cu iele īn strada si mai au si tupeu sa ceara pe ele sumele care l-e cer ca nu merita nici............. sa........
Mie cel putin mi-ar fi rusine sa ma prezint cu asa ceva īn public.

E exemplul perfect de cocalar imputit, un neanderthal autohton...impreuna cu al sau mijloc de transport. Incerc sa ma gandesc la cum ar fi sa privesti masina aia din ochii lor...cum dracu' vad ei ceva frumos la asa ceva? Cat de idiot si de incult si fara pic de exercitiu estetic(acolo putin, nu mult), sa fii, incat sa-ti placa asa ceva? Cat de mult pot sa-si bata joc...e incredibil.

CyberCSX 06-09-10 11:41

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3637999)
E exemplul perfect de cocalar imputit, un neanderthal autohton...impreuna cu al sau mijloc de transport. Incerc sa ma gandesc la cum ar fi sa privesti masina aia din ochii lor...cum dracu' vad ei ceva frumos la asa ceva? Cat de idiot si de incult si fara pic de exercitiu estetic(acolo putin, nu mult), sa fii, incat sa-ti placa asa ceva? Cat de mult pot sa-si bata joc...e incredibil.

Unui om care o viata īntreaga a trait la coada vacii fiind īn imposibiliate de asi educa copii asa cum trebuie cu notiunile de cultura generala la un nivel modern actual, fara cea mai vaga emancipare, care traieste īntr-o lume de vise, nu-i poti cere mai mult.

Astia sīnt oameni care unii n-au pus picior īn alta tara, unii poate chiar semianalfabeti technici si sociali care īsi etableaza astfel nivelul de cultura si intelect īncercīnd astfel sa se ridice īn nivelul social īn care traiesc cautīnd sa li se dea importanta.

De lipsa de bani nu poate fi vorba.
Cu banii bagati īn modificarile alea cretinice īsi lua lejer un SH vestic fara sa mai fie nevoit sa bage bani īn tīmpenii optice.

Cu ocaziaasta m-am uitat īn sectorul Dacia 1410 Sport al bazarului. Nici una din "gioasele" prezentate acolo nu merita sa li se dea importanta. Alea se pot cumpara eventual pt. a fi demontate ca piese de schimb. Sīnt pur si simplu groaznice de-ti vine sa vomiti nu alta.

crysty.bobok 13-09-10 01:10

2 Attachment(s)
chiar ca OZN....

DrifterGT 13-09-10 02:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3654087)
chiar ca OZN....

Daca nu ma insel acesta nu este kitsch , stiu ca acum cateva zile din greseala am dat peste Alien Full Body Kit... dar oricum stiu ca cineva face body kit-uri din astea... Mai multe detalii scrie la google images : body kit alien :) si vezi acolo.

crysty.bobok 13-09-10 10:04

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3654133)
Daca nu ma insel acesta nu este kitsch , stiu ca acum cateva zile din greseala am dat peste Alien Full Body Kit... dar oricum stiu ca cineva face body kit-uri din astea... Mai multe detalii scrie la google images : body kit alien :) si vezi acolo.

M3-ul asta cand era in vremea lui....

RoByNeT 13-09-10 12:11

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3637332)
:shock::shock::shock::lol:

e de vanzare in 13 septembrie acum :lol:

tomita 14-09-10 11:19

5 Attachment(s)
:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning