Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

AsToR 30-07-11 16:39

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4497323)
Da ms frumos....

poi o sa-ti arat daca o sa am ceva capturi frumoase....m-am pregatit cu un arsenal incredibil care consta in foto si video :D

Griji la tantari!:) Have fun!

MITSU 30-07-11 17:27

alt motiv sa bem ....de suparare evident. daca ieri se discuta proba de raliu in BM reintrodusa ....azi .....

http://www.emm.ro/Stiri/52846/TRAFIC...bilului-VIDEO-

cristi.mk4 30-07-11 19:05

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4497413)
Griji la tantari!:) Have fun!

am antidotu lor, lam gasit la unguri :D

razvy_91 31-07-11 01:20

Am si eu o intrebare , poate ati facut careva dintre voi operatia asta la masinile voastre . Vreau sa renunt la toba aia din mijloc (aia mare) si sa pun teava in loc de prostia aia . Intrebarea mea este : o sa am probleme cu politia ? Trebuie sa ma astept sa sune cum ar fi fara toba ? Am pus cam tarziu intrebarea asta deoarece sunt programat pentru operatia asta :lol: dar totusi sa stiu la ce sa ma astept :D

Dirty91 31-07-11 07:41

Salut,baieti... mi`am cumparat o masina cu suspensie reglabila si nu am primit cheia aia sa o ridic mai sus...nu ati avea voi sa imi imprumutati una? rotile is bagate sub aripi...:evil:

bujuKYL 31-07-11 10:06

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4498185)
Am si eu o intrebare , poate ati facut careva dintre voi operatia asta la masinile voastre . Vreau sa renunt la toba aia din mijloc (aia mare) si sa pun teava in loc de prostia aia . Intrebarea mea este : o sa am probleme cu politia ? Trebuie sa ma astept sa sune cum ar fi fara toba ? Am pus cam tarziu intrebarea asta deoarece sunt programat pentru operatia asta :lol: dar totusi sa stiu la ce sa ma astept :D

aceasi operatie o am si eu la masina, vineri am fost la RAR pentru identificare si nu mi-au zis nimic, nici prin oras inca nu mau oprit desi am trecut pe langa milioane de oameni cu sepci!...linistit poti sa o faci din punctul meu de vedere!

razvy_91 31-07-11 11:58

Mersi mult ! De-abia astept sa fac operatia . Apropo , ti-am auzit opelu intr-o zi si suna demential :D . Asa vreau sa sune si buburuza mea :lol:

bujuKYL 31-07-11 22:53

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4498660)
Mersi mult ! De-abia astept sa fac operatia . Apropo , ti-am auzit opelu intr-o zi si suna demential :D . Asa vreau sa sune si buburuza mea :lol:

dupa cum mi-a zis asistentu lui Dani depinde de ce tip de motorizare are, si capacitatea motorului! de exemplu daca ii faci operatia aceasta la un motor de 3,0 benzina suna catrastofal!!!!

cipricipri 02-08-11 09:35

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 4498292)
Salut,baieti... mi`am cumparat o masina cu suspensie reglabila si nu am primit cheia aia sa o ridic mai sus...nu ati avea voi sa imi imprumutati una? rotile is bagate sub aripi...:evil:

Dani cu esapamentele de pe str.Margeanului avea mai demult ce cauti tu ! Poti incerca acolo !:bunch:In locul tau as lasa-o asa low !

Dirty91 02-08-11 10:23

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 4502539)
Dani cu esapamentele de pe str.Margeanului avea mai demult ce cauti tu ! Poti incerca acolo !:bunch:In locul tau as lasa-o asa low !

Mersi, am gasit cheia...:oops: e prea low....in curbe freaca in aripa cauciucu pe fata:twisted:

Norbi_GT 02-08-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 4502635)
Mersi, am gasit cheia...:oops: e prea low....in curbe freaca in aripa cauciucu pe fata:twisted:

Pune gume cu talon mai mic si mai inguste, intareste suspensia (daca ai reglaj pe duritate) :twisted:

Mimi17 02-08-11 19:52

Bujule...ce'ai facut tata cu bara spate de la opel? era cam indoita:shock:

Dirty91 02-08-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Norbi_GT (Post 4502810)
Pune gume cu talon mai mic si mai inguste, intareste suspensia (daca ai reglaj pe duritate) :twisted:

Is talon mic dar ii lasata jos de tot acuma am aflat ca are la fiecare janta cante un prezon antifurt si nu pot desface rotile:???:

bujuKYL 02-08-11 22:53

Quote:

Originally Posted by Mimi17 (Post 4503614)
Bujule...ce'ai facut tata cu bara spate de la opel? era cam indoita:shock:

intreab-o pe Blonda de la Cluj;)):))...ea mi-a facut-o frumoasa!...degeaba neica in ziua de azi nu poti da nici prioritate la pietoni saraci!=))

Mimi17 03-08-11 08:10

BTW....suna frumos opelu :D

teen.ager 03-08-11 08:21

Bujule, tu esti spaima babelor! Credca stii la ce ma refer. :lol:

bujuKYL 03-08-11 11:25

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4504377)
Bujule, tu esti spaima babelor! Credca stii la ce ma refer. :lol:

sincer nu prea stiu la ce faci referire! ia uimeste-ma:))

teen.ager 03-08-11 14:42

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4504771)
sincer nu prea stiu la ce faci referire! ia uimeste-ma:))

Chestia aia rotunda pe unde iese "fumu". :lol:

bujuKYL 03-08-11 15:13

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4505119)
Chestia aia rotunda pe unde iese "fumu". :lol:

zilnic aud alarme la masini pe unde trec!;)) si lume intorcand capul wtf:))

AsToR 03-08-11 17:43

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4505172)
zilnic aud alarme la masini pe unde trec!;)) si lume intorcand capul wtf:))

La fel si eu ;)) Ai trecut azi pe langa mine, stateam la semafor langa canal 7... inca nu ti-ai rezolvat bara?

bujuKYL 03-08-11 18:13

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4505428)
La fel si eu ;)) Ai trecut azi pe langa mine, stateam la semafor langa canal 7... inca nu ti-ai rezolvat bara?

pai fazai ca nu-mi mai raspund astia de la sigurare! ma duc o fac pe bani mei, la letady, si apoi le duc factura sa mi-o deconteze, daca nu vor....atunci mergem in judecata si le cer asa cat trebuie! sa se invete minte!!!, daca nici asa atunci din pacate va avea de platit tipa de la cluj imi pare rau pentru ea ca era o blonda cu ochi albastri si buna rau:X

Paco4golf 03-08-11 22:30

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4505484)
pai fazai ca nu-mi mai raspund astia de la sigurare! ma duc o fac pe bani mei, la letady, si apoi le duc factura sa mi-o deconteze, daca nu vor....atunci mergem in judecata si le cer asa cat trebuie! sa se invete minte!!!, daca nici asa atunci din pacate va avea de platit tipa de la cluj imi pare rau pentru ea ca era o blonda cu ochi albastri si buna rau:X

Daca nu te descurci suna-ma si te rezolv , logic cu blonda nu cu asigurarile =))

Acuma sa revenim , la ce are asigurare?trebuie sa duci poze alea alea , sau sa vina ei sa tio fotografieze si sa iti deschida un dosar de pagube , apoi trimit dosaru de daune la bucuresti si de acolo astepti vreo 1 luna maxim 2 si vei primi banii intrun cont in care il vei lasa de banca.

bujuKYL 04-08-11 00:41

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 4506064)
Daca nu te descurci suna-ma si te rezolv , logic cu blonda nu cu asigurarile =))

Acuma sa revenim , la ce are asigurare?trebuie sa duci poze alea alea , sau sa vina ei sa tio fotografieze si sa iti deschida un dosar de pagube , apoi trimit dosaru de daune la bucuresti si de acolo astepti vreo 1 luna maxim 2 si vei primi banii intrun cont in care il vei lasa de banca.

am facut toate pasuriile, mi-au facut poze, mi-au facut dosar dar acum nu mai raspunde bulangiu ala! cred ca ma obliga sa-l iau de gat mortii lui! plang pe el sa plang

MITSU 04-08-11 07:38

6-7 AUGUST ... legale la vatra dornei.

Dany.bilan628 04-08-11 09:25

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4506261)
am facut toate pasuriile, mi-au facut poze, mi-au facut dosar dar acum nu mai raspunde bulangiu ala! cred ca ma obliga sa-l iau de gat mortii lui! plang pe el sa plang

fa si tu o reclamatie la csa, sa vezi cum o sa te caute

bujuKYL 04-08-11 11:07

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 4506540)
fa si tu o reclamatie la csa, sa vezi cum o sa te caute

se rezolva stai linistit nu raman de paguba! daca nu au vrut cu frumosul se poate rezolva si cu "urat" si banuti mai multi!

ceva intrunire opel nu organizeaza nimeni?:D...daca ma mai ajuta cineva ma bag eu!:D

bogo4all 09-08-11 11:02

Nu aveti nici unul din voi un garaj cu, curent sa ma ajute putin?

AsToR 09-08-11 11:50

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 4516092)

Mi-ar placea si mie sa detin unul ;))

robertSRR 09-08-11 20:54

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 4516092)

Ai pm.. ;)

AsToR 11-08-11 00:15

Bujule, ti-am vazut masina in zona scolii nr 5, acolo stai?:)

bujuKYL 11-08-11 01:52

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4519904)
Bujule, ti-am vazut masina in zona scolii nr 5, acolo stai?:)

nu eu stau pe Babes, vis-a-vis de Universitatea de Nord;)

MITSU 11-08-11 20:04

1 -mai tineti minte cand cei de la top gear au zis ca americanii nu stiu face masini ? azi am simtit pe pielea mea :)) am avut ocazia sa conduc un Ford mustang decapotabil. sincer zici ca m-am bagat intro cutie de plastic cu accesorii pozitionate la intamplare. nu detailez ca n-are rost.

2- ati deschis o usa de Mercedes CLS ? oricare ar fi ea ( fata , spate ) ?

robertSRR 11-08-11 20:18

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4521503)
1 -mai tineti minte cand cei de la top gear au zis ca americanii nu stiu face masini ? azi am simtit pe pielea mea :)) am avut ocazia sa conduc un Ford mustang decapotabil. sincer zici ca m-am bagat intro cutie de plastic cu accesorii pozitionate la intamplare. nu detailez ca n-are rost.

2- ati deschis o usa de Mercedes CLS ? oricare ar fi ea ( fata , spate ) ?

1. Am avut Ford.. stiu cum e.. :lol:
2. De ce? :rolleyes2

MITSU 11-08-11 20:20

1-bine ma tu ai avut Ford european nu ?
2 - sa vezi cat is de mici usile. botu are 2m , portbagaju 2m restu is 2 usi. :))

robertSRR 11-08-11 20:36

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4521541)
1-bine ma tu ai avut Ford european nu ?
2 - sa vezi cat is de mici usile. botu are 2m , portbagaju 2m restu is 2 usi. :))

1. Nu`i mare diferenta intre Fordu "european" care l`am avut.. si .. Fordul "american" :lol::lol:

2. Buna la parcari stramte.. :lol:

bujuKYL 11-08-11 21:03

Ford Mustang inca nu! dar am fost cu Dodge, si CR Neon;)....bestiale:X

MephistoBM 12-08-11 08:19

Fratilor, n-am intrat de ceva timp pe forum, si acuma am ramas socat. Din 15 in 15 secunde apare reclama aia tampita la Golden Brau. Asa de disperati a ajuns staff-ul 4tuning? Stie cumva cum pot dezactiva prostiile astea de reclame?!? :poke::rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

norbi_bidi 12-08-11 09:45

200 euro daca intereseaza pe cineva
https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...te-17-e36.html

Ceva noutati in lumea tuning-ului, drift-ului, drag-ului? Imediat a trecut vara si n-am fost decat la 2 evenimente... Nu se mai anunta nimic?

daniel2011 12-08-11 10:09

Am si eu o problema cu un BMW 316 ,numai cand incepe ploaia asa ami face mereu nu sta la relantiu si ai moare motoru ,iar cand dau sa plec cu ea chear daca merg cu a 1a sau a 2 a dau sa accelerez si se ingatuie si tot la fel da sa moara motoru,tre sa o tin numai in turati mari ca sa stea ,aveti idee de la ce poate fi?

MITSU 12-08-11 10:11

verifica filtru de benzina. simptomele indica alimentare defectuoasa.

LE - daca e doar pe ploaie , atunci fise , buji.

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning