![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
alt motiv sa bem ....de suparare evident. daca ieri se discuta proba de raliu in BM reintrodusa ....azi .....
http://www.emm.ro/Stiri/52846/TRAFIC...bilului-VIDEO- |
Quote:
|
Am si eu o intrebare , poate ati facut careva dintre voi operatia asta la masinile voastre . Vreau sa renunt la toba aia din mijloc (aia mare) si sa pun teava in loc de prostia aia . Intrebarea mea este : o sa am probleme cu politia ? Trebuie sa ma astept sa sune cum ar fi fara toba ? Am pus cam tarziu intrebarea asta deoarece sunt programat pentru operatia asta :lol: dar totusi sa stiu la ce sa ma astept :D
|
Salut,baieti... mi`am cumparat o masina cu suspensie reglabila si nu am primit cheia aia sa o ridic mai sus...nu ati avea voi sa imi imprumutati una? rotile is bagate sub aripi...:evil:
|
Quote:
|
Mersi mult ! De-abia astept sa fac operatia . Apropo , ti-am auzit opelu intr-o zi si suna demential :D . Asa vreau sa sune si buburuza mea :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bujule...ce'ai facut tata cu bara spate de la opel? era cam indoita:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
BTW....suna frumos opelu :D
|
Bujule, tu esti spaima babelor! Credca stii la ce ma refer. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acuma sa revenim , la ce are asigurare?trebuie sa duci poze alea alea , sau sa vina ei sa tio fotografieze si sa iti deschida un dosar de pagube , apoi trimit dosaru de daune la bucuresti si de acolo astepti vreo 1 luna maxim 2 si vei primi banii intrun cont in care il vei lasa de banca. |
Quote:
|
6-7 AUGUST ... legale la vatra dornei.
|
Quote:
|
Quote:
ceva intrunire opel nu organizeaza nimeni?:D...daca ma mai ajuta cineva ma bag eu!:D |
Nu aveti nici unul din voi un garaj cu, curent sa ma ajute putin?
|
Quote:
|
Quote:
|
Bujule, ti-am vazut masina in zona scolii nr 5, acolo stai?:)
|
Quote:
|
1 -mai tineti minte cand cei de la top gear au zis ca americanii nu stiu face masini ? azi am simtit pe pielea mea :)) am avut ocazia sa conduc un Ford mustang decapotabil. sincer zici ca m-am bagat intro cutie de plastic cu accesorii pozitionate la intamplare. nu detailez ca n-are rost.
2- ati deschis o usa de Mercedes CLS ? oricare ar fi ea ( fata , spate ) ? |
Quote:
2. De ce? :rolleyes2 |
1-bine ma tu ai avut Ford european nu ?
2 - sa vezi cat is de mici usile. botu are 2m , portbagaju 2m restu is 2 usi. :)) |
Quote:
2. Buna la parcari stramte.. :lol: |
Ford Mustang inca nu! dar am fost cu Dodge, si CR Neon;)....bestiale:X
|
Fratilor, n-am intrat de ceva timp pe forum, si acuma am ramas socat. Din 15 in 15 secunde apare reclama aia tampita la Golden Brau. Asa de disperati a ajuns staff-ul 4tuning? Stie cumva cum pot dezactiva prostiile astea de reclame?!? :poke::rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
200 euro daca intereseaza pe cineva
https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...te-17-e36.html Ceva noutati in lumea tuning-ului, drift-ului, drag-ului? Imediat a trecut vara si n-am fost decat la 2 evenimente... Nu se mai anunta nimic? |
Am si eu o problema cu un BMW 316 ,numai cand incepe ploaia asa ami face mereu nu sta la relantiu si ai moare motoru ,iar cand dau sa plec cu ea chear daca merg cu a 1a sau a 2 a dau sa accelerez si se ingatuie si tot la fel da sa moara motoru,tre sa o tin numai in turati mari ca sa stea ,aveti idee de la ce poate fi?
|
verifica filtru de benzina. simptomele indica alimentare defectuoasa.
LE - daca e doar pe ploaie , atunci fise , buji. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning