![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
SAlutare tuturor.Imi cer scuze ca nu mai comentez la fiecare in parte dar nua am mai postat de mult si ar cam mult de scris.
Astazi Golfu a primit faruri noi custom,I-am dat jos grila maine fiind inlocuita cu una clean si tot maine va si inmatriculata. |
7 Attachment(s)
Va salut pe toti din America8)
Sunt in America deoarece am venit cu Chevroletul sa il vand Attachment 2617603Attachment 2617604 Am si reusit am luat dupa licitatie : 80.500 de $ :peace::peace: Sincer sa fiu am ramas uimit!:oops::oops: + Am dat si motanul inainte sa plec in America 6.700 Euro! Attachment 2617605 Siii am facut cea mai mare nebunie posibila:lol::lol: Am cumparat un Dodge Viper SRT 2013 L-am cumparat de la un individ cu 84.000 $ Am fost intr-un club de fite din Miami .. si venise unul cu Viperul .. si la mist-o l-am intrebat daca o da .. si la care asta da vreau sa o dau .. cica vrea sa isi ia altceva .. nu era multumit de ea .. eu in gandul meu .. OO cum sa nu fi multumit de asa masina :rolleyes2 Dimineata m-am intalnit cu el si am semnat toate actele Attachment 2617606Attachment 2617607 Are un motor de 8,4 l (v 10) 640 HP Attachment 2617609 Manuala in 6 trepte 1.530 Kg! Full -option Interior Piele tot Attachment 2617608 Dau mai multe detali cand ajung acasa! PS: asta nu stiu cand va fi da sper ca pana sambata sa ajung Am sa comentez pe parcurs la toti |
1 Attachment(s)
Am demontat tot interiorul..si ca sa lucrez mai bine..am demontat si usile..capota..aripile..porbagajul..etc...asa voi lucra mult mai comod..Am dat azi comanda de o gramada de piese...o sa vi le prezint pe rand cand ajung..in total..4800E....M-a rupt rau la buzunar..nu mai am nici bani pentru benzina la golf:lol:..
Attachment 2617750 @Plesa-Multumesc..Arata foarte bine bora/R32.. @Cristi.megane-Cam sifonat golfu...Bafta cu el! @Tomas_SlrR-Il pun la lucruri din astea simple..care nu prea am rabdare eu...la astea mai maricele..sta si fura meserie=))...Bafta cu mk1..Arata incredibil de bine! @AlexMxH-Multumesc..Subaru nu e al meu..eu am doar AE86 si MK3.. @Plesa-VR6-le il faci turbo?..Bafta cu golfu..arata super asa low! @ionut.alex63-Arata binisor! @balint-Frumoasa achizitie..bafta cu ea! |
8 Attachment(s)
Azi am terminat de montat noile piese .
Masina a iesit la lumina pentru un test. :D Am in vedere achizitionarea unei Supra 94-96 .:shock: |
Vesti din ce in ce mai bune !
Am vandut azi Loganul , am facut actele etc.. Am luat 5000E pe el . Cu banii vreau sa bag si in Opel , dar dupa ce am facut accidentu` cu Golfu` am cam suferit , asa ca ma gandesc sa-mi iau un alt Golf. Inca nu m-am decis cu banii , daca fac ceva cu ei va anunt . Si asa cadouas pt Opel ca am vandut loganul , am luat niste jante BBS :D 20mil. SH :D ______ Cred - Frumos , bafta la driftuiala !:oops: |
La noapte plec in Japonia sa vad ceva masini si sa fac un curs de pregatire pentru drift.
_________________________ Tomas_SlrR-Da pot sa iti fac dar doar daca vi tu dupa ea la Baia Mare,pt ca baiatul de la care am luat eu piesele e plecat si trebe sa mergi tu dupa ea,sau o trimit eu prin posta cand ma intorc! balint-O arzi "bengos" =)) R.Equinox-Spor la treaba bre! |
1 Attachment(s)
@jurec10-Multumesc!..Imi poti sa aduci cateva piese pentru motor din japonia?:lol:
:arrow: Attachment 2617859 |
3 Attachment(s)
Cam asa arata Golful in momentul asta.. Am nevoie de parerea voastra.. Ce combinatie de culori sa o fac ? Caroseria portocalie-jante negre-capota si plafon negru sau caroseria rosie-jante albe-capota si plafon alb.. Sunt indecis, cu amandoua ii sta bine.. Astept parerile voastre, sau de ce nu si alte combinatii..
Urmeaza sa umblu pe la suspensie sa o las pe fata.. Zici ca are saci cu cartofi in spate, niste evazari dar astea ultimele, momentan praguri, interiorul schimbat e cam nasol, sa ma ocup de muzica, faruri/stopuri, niste jante 17/18 si mai vad.. E36, nimic nou.. R.Equinox Arata superb GTi-ul tau .. Nu il aranjezi si pe el putin ? :d jurec10 Multa bafta, si fura cat mai multa meserie sa ne inveti si pe noi :lol: :lol: |
Jurec - zimi cand si o sa vin .... maine de dimineata esti acasa ? ca vineri nu pot veni ...
R.Equinox - viteza viteza 8) Grid28 - deja ma dezamagesti :sad: |
R.Equinox-Sigur,zimi pe mess de ce ai nevoe!
Grid28-Mersi si spor la treaba! Tomas_SlrR-Eu sunt in CJ la aeroport,pe la 01:30 am avion deci nu sunt acasa! |
2 Attachment(s)
Azi de dim m-am trezit de la 5 si am inceput sa montez jantele , am lasat-o si mai jos . Vineri sau sambata urmeaza sa o duc la vopsitorie , vreau sa o faca un visiniu .
|
1 Attachment(s)
Fresh News:
Fiat-ul a ieşit de la vopsit,pană la urmă maşina a fost vopsită în acelaşi galben ca şi înainte,deoarece culoarea galben aveam şi în talon şi ne dorind să mă complic să umblu să îmi fac alt talon,cu o culoare nouă am zis că rămane aşa, oricum îmi place cum stă culoarea aceasta pe maşină...toată această distracţie ma costat 3100 lei Ca şi noutăţi maşina a primit folii cu intensitate 97% light black pe toate geamurile înafară de parbriz,asta ma costat undeva la 480 lei,pe faţă nefiind omologate. Un eleron original,care îmbunătăţeşte şi completează aspectul maşinii...şi el a fost 200 lei de la dezmembrări. Maşina a fost înmatriculată pe Romania, am plătit taxa de înmatriculare, urmand ca eu să îmi recuperez banii prin instanţă...plătind 8100 lei plus încă 120 lei ITP-ul pe perioada de 2 ani. Aşa că în total am plătit pe tot 12000 lei. Presimt că Fiat-ul va lua o pauză pană îmi revin eu financiar:lol: |
2 Attachment(s)
Azi am scos ursul din garaj...am fost pana in zona industriala...si am rupt cauciucurile:lol: Motorul forjeaza super bine!
|
4 Attachment(s)
Azi am muncit cu spor!:twisted:....
Am vopsit RollCage-ul si l-am montat...sudat...etc... Attachment 2618721Attachment 2618722Attachment 2618723 Apoi..Am montat pedalele hidraulice si o bucata de tabla de 3 striata..pentru sa nu alunec... Attachment 2618724 @Grid28-Are cateva modificari..arcuri sport..niste jante...grila clean...niste scaune recaro..si cam atat..e o masina de zi cu zi...deocamdata am intrat in AE86..Dar stai calm ca nu va scapa nici golfu..bafta si tie cu golfanu! @Tomas_SlrR-Da da:)))....aveam 80KM:)) @AlexMxH-Auleo..Omule..uitate atent la masina ta..sa vezi cum e! @quick_silver2-Hai ca a iesit foarte bine..felicitari! @KidForDrift-Am 2 semnalizari albe..daca le vrei..anuntama;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi golfu a primit grila noua clean si a fost inmatriculat.
|
R.Equinox - Ce are ? :( . Dupa ce o vopsesc o sa se vada diferenta . Oricum Poti sa-mi zici ce are ca ma faci curios.
|
2 Attachment(s)
Am terminat de finisat Golful, si l-am trimis la vopsit.. Va avea combinatia rosu-alb..
E36-le i-am cumparat folie rosie pe care urmeaza sa o pun pe stopuri. R.Equinox Mi se pare mie, sau ce cam ciuruit radiatoru? :lol: quick_silver2 Frumoasa culoare ! KidForDrift Te distrezi cu ea, nu gluma ! AlexMxH Gumele alea.. is exagerat de mari .. |
2 Attachment(s)
Acum ceva timp motorul lui Plesa a crapat, asa ca am luat eu piese pe de el...si azi m-am apucat de treaba incet-incet. Am dat jos spoilerul si farul dreapta, apoi am montat radiatorul KOYORAD. Maine mai vedem ce mai facem...avem mult de treaba8)
|
3 Attachment(s)
Vesti proaste..nu grave..dar.destul sa ma incetineasca cu munca la AE86...
Eram la sens giratoriu..si un prost nu mi-a acordat prioritae...a intrat in mine..apoi..altu mai destept..i-a intrat in spate la el si s-a izbit in prag..apoi m-a aruncat in cerc..acolo alte pagube.. Deci..Aripa stanga..amandoua praguri...bara fata...si atat...mor de nervi!...nu am avut timp sa postez ca am fost plecat cu treburi..Politia etc...dar poate cu ocazia asta am sa fac si schimbarea de look....vedem...faza ce-a mai urata e ca am ramas fara masina de zi cu zi..Username nu imi da Subaru lui=))...Cred ca o sa inchiriez o masina... Attachment 2619099Attachment 2619100Attachment 2619101 @quick_silver2-Multumesc..Maine ma apuc sa montez serpisori+traseu+finala..apoi frana hidraulica daca mai am timp... @AlexMxH-Nu e vorba de cum e masina..e vorba despre tine..dami un id de mess pe privat.sa te ajut cu tot.. @Grid28-E putin...dar nu e spart..cateva celule sutn duse=))..Bafta cu golfanu..se pare ca al meu intra in reparati:cry: @KidForDrift-Exact acelasi radiator l-am comandat si eu!!...Multa bafta! |
2 Attachment(s)
Salut baieti.Acum jumatate de ora am ajuns acasa impreuna cu prietena mea de la un majorat si eueram prea obosit sa bag masina in garaj asa ca a bagat`o prietena mea ...si nu stiu ce`a facut ca a intrat cu masina in zidul din interiorul garajului :(
Urmeaza saptamana asta ce a mai ramas din ea si saptamana care vine sa o pun la punct ce are probleme si dupa aceea va ramane decat o simpla masina de excursie. Pentru mine astept o achizitie de la un om[35 ani] un Logan Prestige. Planurile la Logan sunt: 1.cumpar un passat avariat cu motor VR6 2.sa fac transplantul de motor 3.tot ce tine de interiorul[stock] va deveni un Fiara[Racing] nebun 4.jante racing,bara fata/spate Modificate 5.suspensii arcuri placute frana SPORT asta e clar 6.un sticker care sa reprezinte lumea noastra adica 4tuning. Asa arata spatele masinii la momentul acutal: Poze cu Loganu maine cand vin de la mangalia. |
6 Attachment(s)
Din pacate Supra a facut POC:cry: . Mecanicu care sa ocupat de ea este de vina.:x
Asa ca i-am dat Supra mea si el mi-a dat Supra lui. :D |
2 Attachment(s)
Salut tuturor..Am cateva lucruri de vanzare pentru Golf 3
Capota in stare impecabila...culoare e negru..dar se poate vopsi.. Pret-350RON Grila fara semn..tot pe negru..dar se poate face.. Pret-50RON Faruri stock in stare perfecta..sticl anu e matuita..nu e zgariata..oglinda e in stare buna..farurile vin cu tot cu becuri.. Pret-100RON buc. Semnalizare dreapta smoke..stare impecabila Pret-20RON Toate preturile sunt usor negociabile... Sa revenim la AE86 Am montat serpisori+traseu INOX 60mm+finala 2 Arbori cu came de la HKS care isi fac treaba foarte bine.. Fise Rosii mai rezistente Alt capac de chiuloasa. Urmeaza sa montez radiatorul..sa faca schimbu de ulei si sa pun noul filtru de ulei...si sa mai vedem ce mai este de facut.. Attachment 2619784Attachment 2619785 [B]@CT 93 BRG[/B-Urat incident..Asta e..Mergem inainte..multa bafta! @Cred-Daca o vinzi..anuntama!!! |
3 Attachment(s)
A iesit de la vopsit, am si montat-o.. Ii sta bine, zic ca am facut alegerea buna.
Urmeaza stopuri LED, faruri cu lupa,praguri, jante si vedem.. R.EquinoxAs lua eu semnalizarile, dar daca erau 2.. Asa nu are rost.. CT 93 BRGA lovit-o, nu s-a incurcat :lol: |
4 Attachment(s)
Va salut din Japonia!
Azi am facut prima sesiune de antrenament.si am vazut niste beieti care fac o traba minunata. Cateva poze cu masina pe care mi-au dat-o pt antrenament! __________________________________________________ _ R.Equinox-Naspa faza cu Golful,daca vrei poti sa iei bora mea pana ma intorc acasa! KidForDrift-Frumos!Spor la treaba in continuare! |
3 Attachment(s)
Quick - a iesit superb ... ce modificari mai aduci ? :D
Kid Kid Kid - omu` cerculete :lol: ... lasal ma ... chiar daca e \/8 R.Equinox - frumos si simplu .. bravo imi place Grid28 - de ce rosu alb si nu doar rosu sau alb? KidForDrift - cata`mai filtrul de aer ... glm .. arata bine R.Equinox - pacat de golf :sad: Ct 93 Brg - mare pacat ... nu are nimic in 2 saptamani il rezolvi ;) Cred - its for sale ? :D R.Equinox - si cum se aude ? :D Grid28 - dupa parerea mea .. era mai frumos rosu total decat rosu alb ;) .. acum sper sa faci cum zic eu si sa il vopsesti pe tot rosu :lol: Jurec10 - bafta la antrenamente ;) Revin ... Bmw`ul a primit o capota noua ... bine luata de la dezmembrari ... dar am dat pe ea 50 ron ... chilipir Jantele Borbet sunt de vanzare ... 50e each cu gume cu tot ... gume stretch de vara ... Jantele sunt pe 17 inci , 9.5j fata , 10j spate Si intrun final am montat si eu numerele cele noi :lol: ... Rabbit : A trecut cu succes RAR`ul , asigurare , ITP si restul valabile pana in decembrie 2014 ... Rovinieta , tot ce trebuie .... astept numerele cele noi ... cica pe luni s`ar putea sa ajunga Attachment 2619930 Attachment 2619931 Attachment 2619932 |
2 Attachment(s)
CT 93 BRG-Ai grija ce faci mai Rid3R*RaCe:lol:
Cred-Ce a pocnit?:???: R.Equinox-Mere...mere treaba!:lol: Grid28-Frumos tare! jurec10-Bravo ma! Dar ce e cu blur-ul ala pe jante?:???: Darius-Nu te mai vad prin zona old friend...ce s-a intamplat cu tine?:shock: Azi am montat filtrul de ulei de la HKS, schimbat ulei, demontat jumate de motor, montat camele de la HKS. Maine voi monta serpisorii care mi i-a adus Equinox ptr 4A-GE. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Opel:
A fost trimis la vopsitorie , maine spre seara il iau Si cu banii de pe logan 5000e m-am avantat sa-mi iau un e36 Am dat 2500E pe el A fost a unui vecin de al meu. Masina este foarte ingrijita ! Modificari : Toba Carbon Scaune fata M-Technic Jante BMW aproape noi Oglinzi BMW M3 / M-Technic Angel Eyes Faruri Xenon Volan Alpina Capota vopsita in negru Trapa Lasata pe burta Plafon Schimbat Presuri Schimbate Baterie Caranda - 65AH _______ An Fabricatie : 1992 Dotari : Geamuri Electrice Radio CD Dezaburire Parbriz + Luneta Ceas Digital Volan Reglabil ETC... Km Reali : 65.813km |
Quote:
|
Salutare dragi colegi!!! revin si eu dupa o saptamana,E36-le a plecat la vopsit retusurile,au fost date jos insignele si scrisul cu 316i care nu prea il suportam :)) asta este masina a primit jante de table cu gume godrich pe r16 205/45...Acuma urmeaza sa-mi se vopseasca unde a fost dat cu kit si pe urma va sta bine mersi la caldurica alaturi de urs si mertz:) sunt inca in cautarea unei masini cu tractiune fata pentru iarna,daca auziti pe cineva anunatati-ma va rog frumos...Poze inca nu am facute cu ea sper ca maine daca imi ajunge e36-le acasa voi reusi sa fac cateva poze...
quick_silver2-Arata bine fiat-ul cu culoarea asta abia astept sa vad ce va iesi din el :D AlexMxH-Cand a schimbat plafonu :))))) poate tapiteria a schimbato:lol: daca era sa schimbe plafonu ajungea cum ar veni cabrio :)) KidForDrift-Arata bine motoru dabia astept rezultatu final sa aud cum toarce :D Tomas_SlrR-Hai ca vine si pisica mea din urma :) dabia astept sa revina acasa :D sa o vad cum a iesit :D jurec10-Ce noroc pe tine omule cu mitsubishiul acela :D Grid28-Dece mai te-ai apucat de modificari daca vine iarna :) ai grija iarna asta imi poti face si mie rost de un g3 daca se poate sau un g2 ? R.Equinox-Naspa faza cu g3 asta este ce sa faci se intampla la fiecare li se intampla.... Cred-Mmmm arata bine supra ce pot sa zic bafta cu ea :) CT 93 BRG-Data viitoare laso afara no mai baga in garaj ca nu a dat ploaie cu pietre... Vezi data viitoare cand mai vii de la un party sa iti fie invatare de mine :)) ionut.alex63-Ce se mai aude de urs?? Arata bine grila :) |
3 Attachment(s)
Cum v`am promis:
Pozele cu Loganul Prestige. Pret 2500 E Azi ma voi duce cu un var sa caut un Vw golf 3 VR6 avariat si bineinteles motorul sa fie cat de cat bun ca mai se modifica daca trebuie nu`i problema. |
1 Attachment(s)
AlexMxH : i-ai pus numar preferential?daca da cat te-a costat? si ce motor are?
CT 93 BRG : foarte bine arata! Nu am mai postat zilele astea pentru ca am cautat o pisicuta.. am gasit una insa busita in fata,dar are un motor m3 de aceea am luat-o,azi o sa merg la un tinichigiu sa indreptam caroseria.. iar dupa am sa montez motorul. Pe urma mai vedem.. Masina a costat 3500 de euro Interiorul il voi schimba cu totul,este murdar si nu vreau sa mai stau sa il curat.. Motorul sper sa nu fi fost foarte afectat la impact. In rest masina arata foarte bine.Am sa pun mai multe poze dupa ce iese de la tinichigerie.. |
theo1997 - Nr preferential = 80lei
theo1997 - motor 3.2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Fresh News.. M-am apucat de ceva din care sper sa scot ceva.. Aduc masini din Germania.. Deci care vreti, imi ziceti cam ce bani, model, motorizare preferinte etc si s-a facut.. Pot aduce maxim 2 masini, ca ma mai duc cu cineva.. Astept comenzi..
Am inmatriculat Golful si i-am cumparat si niste jante Work CR Kai albe pe 17, da super bine .. quick_silver2 Suna bine ceea ce vrei sa-i faci. dms28 Si daca vine iarna ce ? Tin E36-le mai ridicat si am masina .. Adica asa cum este.. Zi-mi ce vrei, g2 sau g3, motorizare, mai detaliat putin :lol: Tomas_SlrR Capota si plafonul sunt colantate, deci pot renunta oricand :D |
4 Attachment(s)
Motorul la Ae86 e aproape gata..abia astept sa o pun pe Dyno.sa vad cat scoate micutu asta!:lol:...
Am montat si suspensia pe fata..urmeaza spatele ...diseara cred ca termin.. Attachment 2620226Attachment 2620227Attachment 2620228 Up la piesele pentru golf...S-a dus aripa buna...si semnalizarea smoke...am aruncat bara fata si cu aripa care era lovita..si am indreptat pragurile..am dat la baros de mi-a venit rau.....Azi sau maine vine cineva sa vada farurile....cred ca le ia..sa vedem:))..Deci mai ramane capota... Attachment 2620229 @Grid28-Asta e..oricum a plecat spre Brasov..a cumparat o femeie:lol:.Bafta cu golfanu! @jurec10-Nu..dar apreciez...intr-o saptamana golfu va fii montat..de vopsit..mai dureaza...bafta la drift! @Tomas_SlrR-Stai linistit ca nu il las asa...il repar;)...Si toba la Toyota se aude perfect!:shock:....Bafta cu pisica..inca odata..arata splendit! @KidForDrift-Pai cum sa nu mearga daca am toate piesele in garaj=))...Timp sa am si scule bune=))..Bafta! @AlexMxH-Inca astept PM-ul ala de la tine. @dms28-Asta e..bine ca nu a fost grav...dar se repara..bafta! @CT 93 BRG-Ma Ride..incepi sa inveti... @Grid28-Ii sade bine cu jantele astea...bafta! |
2 Attachment(s)
Kid Kid Kid - ce ulei ai bagat?
Alex - zici ca e tractor :shock: Ct 93 Brg - frumoasa culoarea domnu` Rid3r Theo - si a ta zici ca e tractor :shock: Quick - Rotiform direct 8) Grid28 - eu zic sa renunti cat mai repede ;) R.Equinox - daca vrei zii ce piese iti trebuie deoarece diseara vine un transport din Germania cu piese de golf 3 originale ... ;) .. si ti le aduc eu daca vrei ;) Am dat borbeturile pe un set de BBS Rs pe 16 inci ... 8) si am mai dat si un set de table cu gume de iarna ... BBS`urile sunt vopsite aceeasi nuanta ca bmw`ul ... poate le voi revopsi :oops: Attachment 2620232 Attachment 2620233 |
2 Attachment(s)
Am ajuns in Romania ieri dimineata
Viperul mai are vreo 2 zile pana ajunge acasa:cry: Mi-am cumparat o masina care am sa-o folosesc zilnic .. deoarece Viperul e prentru distractie si nu numai! Am cumparat Un LOGAN din 2008 Diesel .. full option 2300 euro Attachment 2620237Attachment 2620238 :arrow:Thomas - arata foarte bine vw ;) Bravo 8)8) :arrow:Equi - ce animal ai un AE86 :o:o .. Pacat de golf ca arata bine:???: :arrow:Grid - arata bine Golful 8) :arrow:CT 93 BRG - Hmm am concurenta la logan :lol::lol: .. bafta cu el! (ps: eu am fost primul care a pus vr6 la MMVT2 :-P:-P:lol::lol:.. imi furati ideile :lol::lol:) :arrow:Kid - incet ,incet prinde forma8)8) |
2 Attachment(s)
Am revenit si eu cu poze astazi cand am fost de am luat e36-le acasa :D.... poate saptamana viitoare il voi trimite inapoi sa ii vopsesc si barile pragurile in culoarea masini...Cine doreste scion fr-s este de vanzare la pretu de 20.000E....
Tomas_SlrR-Arata bine rabbitu:) R.Equinox-Bafta cu vanzarea la piese,iar toyota arata bine... Grid28-Mah omule un g2 si nu conteaza sa fie stock vreau sa fie de zi... theo197-2500 asa lovita:shock: cred ca ti-ai luat mare teapa... un e36 lovita fata mai mult de 800E nu are sa fie poate sa aibe si v8... balint-Arata bine loganu dabia astept sa-ti vad viperu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning