![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
7 Attachment(s)
Ford Escrot RaLLy CaRR
|
8 Attachment(s)
GTOla inceput si produsul finit:X
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
scz am uitat sa pun si packul :D:D:D sorryyy
si am si io o intrebare:D a aparut o noua versiune de slrr? https://www.youtube.com/watch?v=2hpDDOLBPxI si ink o intrebare:D nu mai faceti si voi vreun concurs ceva?:D de tuning,viteza etc:D?? |
concursul se desfasoara aici : https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...s/page-30.html
P.S.: dar daca participati cititi neaparat regulamentul . . . |
@NtzDra-nice nenea :> marfa jenti :D
@CraZzy_K1D-enb e praf, prea mult blur, renunta la el :D @Plesa-frumoasa masina, daca ai umbla la reflection power de la enb ar fi ceva frumos :D @PlayerSUD-cred ca si tu stii ce inseamna o masina "ralyy" unde este pj impins la extrem cu niste dirty effect si alte chestii specifice raliului, aide ma nenea, am pretentii la tine :lol: @drifter01-231 care este WIP by Raxat nu a aparut si nici nu o sa apara(cred) alea sunt video facute de singh, raxat sau altii care au testat 231..... |
1 Attachment(s)
@dydy-andrey: Uite aici Folderu cu pricina !
@NtzDra: Ce pot sa zic ..... STF ! |
7 Attachment(s)
Camaro Z28
For My B-day :X:oops:8):!::!: |
Frumoase poze crazzy_k1d ;)
|
5 Attachment(s)
Bmw e30 gen II
|
7 Attachment(s)
NISSAN SKYLINE R34
|
youuuuuuuu pleesaaaa :yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes: un singur cuvan CRIMINAAAL
quick_silver2 : fa si u pozele in format JPG |
5 Attachment(s)
Bun asa?
|
3 Attachment(s)
exersam pt 4tuningdays :))))
|
frumoase masini ba baieti :D
|
9 Attachment(s)
Cum zice Maryus frumoase masini :D
Audi S3 |
frumos audi...simplu si frumos :X
|
1 Attachment(s)
Nissan Silvia S14 |
Scurt si la obiect ;)
|
Am o intrebare:
Exista asa ceva? Un program sau un patch ceva, care sa transforme cumva folderele (masini, piese) din 2.2.1 mwm in 2.3.0 ? Daca da, de unde il pot lua si eu? Mersi frumos:D |
exista un program ca sa poti sa pui fisiere de 2.3.0 le in 2.2.1 MWM dar invers nu stiu :(
|
2 Attachment(s)
frumoasa silvia marius
si golfu meu :P |
Hmm, il ai ?
Urca te rog daca da, ca la ce nevoie mare de el am acuma.. Fac pe dracu in patru sa il inversez :lol: |
1 Attachment(s)
OK......
|
mersi mult :D
|
6 Attachment(s)
Am scos la plimbare putin Ferrariul :D ...frumos G1 @NtzDra mi-l dai si mie te rog?
|
6 Attachment(s)
Inca o masina de la mine
|
6 Attachment(s)
Gasiti voi diferentele :D |
3 Attachment(s)
Mercedes W221
|
|
tm_kata - dami si mie harta ;)
|
@quick_silver2-trebuie umblat ff mult la grafica ta :D...Le2MWM iti permit sa bagi moduri din 230LE in 221 mwm :) si invers :D
@NtzDra-mersi...cred ca ai incercat o replica cu golfu ala :> cine stie...stie :D @Plesa-prea tare Stagea :X daca alegeai toate geamurile negre era mai bine, asa arata un pic RICE :D @tm_kata-chiar imi plac masinile care le faci :D....ala verde e The Best ! |
4 Attachment(s)
Super Duty - Dragster !
Primele 2 poze, nu foarte interesante, un Super Duty cu Drag weels pe spate si ceva mai mic pe fata... DAR ! ceva rosu, mare, puternic, DA! este un v12 Quadro Turbo... :shock::shock: CE? este pozitionat in spate? chiar asa ! Performante: *V12 Quadro Turbo :shock: *11.168 cm3 :shock: *2026 HP :shock: *3240 Nm :shock: *0-100 km/h - 1.9 s :shock: *0-200 km/h - 6.0 s :shock: *1/4 mile time - 8.7 s :shock: *1 mile time - 20.0 s :shock: * Top Speed - 457.7 km/h :shock: (se terminase pista) :lol: |
si SOC avem inca un rice boy pe forum
|
Quote:
E gresit. si :shock: avem inca un rice boy pe forum. :lol: Defapt n-ar fii un soc,e plin de ei. :) dydy-andrey - trebuia sa pui motorul pe fata. ;) |
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent Error: Thread::run: [illegal fieldaccess] unknown fieldname: java.game.TestTrack.MapName java.game.TrackSelect:createOSDObjects (line:213) java.game.TrackSelect:enter (line:93) java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:784) java.game.Garage:osdCommand (line:1509) java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211) java.render.osd.Button:click (line:31) java.render.Group:handleEvent (line:178) {ce pot sa ii fac k nu pot sa mai schimb paginile cu harti :(} |
Nu mai suport, nu reusesc de nici o culaore sa fac un PaintJob :(
|
Se pare ca nu prea am cu cine pe aici...
Daca nu ai inteles, ce am scris eu acolo, era un fel de pamflet ;) Crezi ca daca mai credeam in mos craciun, mai eram pe 4tuning? street style: am pus motorul in spate ca sa nu fie asa mai greutate pe fata sa pot face wheelie mai usor |
stie cineva: unde trebuie sa copiez fisierele din rolts_position_script? si pentru ce versiune sunt?
|
8 Attachment(s)
Ma distram pik :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning