![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
probabil ca tu m-ai sunat azi :)
|
PS...
vand reno 5 diesel vand reno 5 cabrio |
ce ziceti de 5-ul asta ?
https://www.4tuning.ro/poze/Motorspor...za-238801.html Cum gasiti tuningul exterior ? Stie cineva puterea masinii ? |
In materie de kit exterior mi se pare oribil,in schimb sunt curios ce motorizare are
|
Quote:
|
tuningul exterior este ingrozitor si mutileaza masina
Quote:
|
avind in vedere ptr ce este folosita ,se va sparge clar kit ul,are un look mai agresiv dar intradevar nu se preteaza cu imaginea clasica a unui r5 :D
|
Quote:
masina este un cazan! a fost un campus nenorocit cu o caroserie nenorocita, fara serii in regula daca va uitati prin 2007-2008 prin arhivele 4tuning... era de vanzare la vro 1000-1500 euro (atunci cand un gtt se vindea cu 2500-3000) si masina era visinie... daca gasesc link o sa il postez motorizare: 1,4 turbo performante: zero (la vtm-urile unde l-am vazut a iesit pe ultimul loc- au existat loganuri 1,6 8v care mergeau mai repede) l-am intrebat de ce nu merge calumea... raspunsul: ma dau ca sa imi pastrez licenta si sa stiu ca m-am dat. |
deci nu e doar parerea mea ca e kitsch-tuning
|
De 5-ul asta mai stie cineva ceva ?
https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...urbo-4281.html Adi ? :lol: |
o stiu dar nimic despre ea.
|
salut am si eu o problema cu buburuza mea cand pun frana ma arunca in stanga nu pot sa imi dau seama unde sa ma mai uit am verificat tot si nu are nimic am fost si la ITP si nu ia gasit nimic poate aveti voi vro idee unde sa ma mai uit :cry:
|
pompa centrala de frina(sau vacuumul transmitere inegala de lichid spre etrier) discuri ovalizate-placute aiurea/janta stinga aiurea rau sau cauciucul naspa...ia vezi:twisted:
|
Salut, colegi.
Care ma poate ajuta cu o schema electrica de la un Renault 5, 1.4 carburatie. Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning